Anaali homo seksiä suomi 24 gay

anaali homo seksiä suomi 24 gay

Olen 16 -vuotias nuorimies, ja seksuaalisuuteni kanssa vähän hukassa. En ole koskaan seurustellut kummankaan sukupuolen kanssa. Tytöt eivät kiinnosta minua seksuaalisesti ollenkaan enkä ole koskaan ollut ihastunut tyttöön, mutta jo 5 -vuotiaana ihastuin ensimmäisen kerran poikaan.

Vaikka kiihotun miehen vartalosta, en todellakaan ole kiinnostunut anaaliseksistä. En halua "panna" ketään pyllyyn, tai että minua pantaisiin pyllyyn. Onko tämä hirveä ongelma? Onko anaaliseksi kovinkin yleistä homojen keskuudessa, vai onko muitakin jotka sitä ei halua edes harkita? Suuseksi ja kaikenlainen muu kyllä kiinnostaisi ja kiihottaisi, mutta ei peppuun!

Ajatuskin inhottaa, eikö se ole hirveän likaistakin ja kivuliasta ja eikö peräaukko mene rikki sellaisesta? Minusta kaikenlainen peräaukon huuhtelu yms. Omissa fantasioissa seksi tapahtuisi aina spontaanisti, ja olen varma että into lopahtaisi, jos jomman kumman pitäisi lähteä kesken kaiken ruiskuttamaan vettä suoleen vessasta kuuluisi ripulin ääntä?

Eikö tuon suihkuttelun ja ylipäänsä anaaliseksin jälkeen suoli tunnu samalta kuin ripulin jälkeen, eli kipeältä? Ja entä jos suoleen kuitenkin jäisi ulostetta, ja se pääsisi tulemaan hallitsemattomasti ulos, kun kumppani vetää peniksen pois, yök Ja kyllähän se pakostikin haisee ja bakteereja menee virtsaputkeen.

Olen lukenut seuranhakupalstoilta homojen viestejä, ja suurin osa siellä on btm -miesten viestejä, jotka hakee top -seuraa. Onko se merkki kuitenkin siitä, että peppuun paneminen ei ole kovin yleistä homojenkaan kesken, kun kerta nuo jotka sitä haluaa, joutuvat eniten seuraa hakemaan? Vai olenko ymmärtänyt termit oikein? Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Olen itsekki seksualisensuuntautumisen kanssa hukassa. Tytöt eivät minuakaan kiinnosta, enkä ole ikinä seurustellut kenenkään kannsa, olen En itsekkään hirveesti tykkää anaaliseksistä.

Todella etovaa kun perseeseen pannaan ja sitten likasta S Kuten sinuakin kiinosti muut jutut niin kyllä kans. Suihinotto ja runkkaaminen kiihottaa ja niitä on mukava toiselle tehä.

Olen 15 vuotias myös, ja kiihotun miehen vartalosta jne. En pidä suuseksistä ja rakastan sitä että minua pannaan peppuun. Se on tosi ihana tunne. Eikä mun mielestä runkkaaminen kovin hohdokasta ole. Ja EN halua panna miestä, haluan aina vaan munaa peppuuni. Hah ja hoh, vai että bakteereja virtsaputkeen. Etkö oo kondomista kuullu? Ja sitäpaitsi hiv tarttuu herkiten juuri peräreijän poraamisessa. Mutta muuten, tule tänne, imuttelen sut onnellisex.

Pitikö noin asiattomasti vastata? Tottakai bakteereja menee virtsaputkeen, jos paljaaltaan panee toista anaaliin. Pahimmillaan voi olla seurauksena jopa munuaistulehdus, kun ne bakteerit matkaa virtsaputken kautta rakkoon, ja sieltä munuaisiin.

Pahimmillaan tulehdus voi tuhota munuaiset. Tietysti kortsua olisi hyvä käyttää, mutta moniko käyttää, aikuisten oikeesti? Kun ei ole pelkoa raskaudesta tietenkään kahden miehen kesken, niin varmaan "unohtuu" se kumi herkästi, varsinkin vakituisessa parisuhteessa.

Niinhän heteromiehetkin jättää kortsun pois, jos panevat naista anaaliin, tai naisella on pillerit tai kierukka. Seksitaudit tottakai voi tarttua, mutta mies kun on mies, olipa homo tai hetero, niin se kumin käyttö on toisinaan niin vaikeeta, niin vaikeeta. On mukamas niin iso ettei "löydy" oikean kokoista kumia, tai ei tunnu niin hyvältä ja niin edespäin. Peppuun puksutellaan juurikin sen vuoksi, että tuntuisi hyvältä. Kondomin kanssa ei tunnu hyvältä. Jos se ei tunnu hyvältä, siinä ei ole mitään järkeä.

Paljaalla panemisessa on tietyt riskinsä, jos tekee tuntemattomien kanssa aivan oudosta paikasta tavattuna. Toisaalta puutteessa elämisellä on vielä vakavammat seuraukset kuin sukupuolitaudeilla ikinä. Tässäpä on muutaman eri ihmisen kanssa anaaliseksiä harjoitettu paljaalla yhteensä tuhansia eri kertoja. Ei ole vieläkään tullut virtsaputkentulehdusta eikä sukupuolitauteja.

Tähän väliin voisin heittää, ennen kuin miesten väliset suhteet alennetaan vain yhdeksi ruumiinaukoksi ja tulehduksiksi; myös monille naisille tulee suht herkästi virtsatulehduksia ja hiivoja, varsinkin yhdynnästä. Ihmiset on biologisia olentoja, ei siitä ylitse pääse. Noita tulehduksia tapahtuu, mutta todella harvoin.

Asiallinen hygienia minimoi mahdollisuuden, ja jos vieläkin pelkää, voi sitä kumia käyttää. Ei paljoa vaivaa vaadi tuo kumi. Aloittajalle; anaaliseksi ei usein tapahdu yhtä spontaanisti kuin esimerkiksi oraali tai emätinyhdyntä, vaan vaatii vähän enemmän valmistelua; - Hyvä ruokavalio - Säännöllinen ulostaminen - Huuhtelu pieni määrä vettä, pitää hetken, päästää, toistaa kerran-pari ja pesee. Jos on hyvä ruokavalio ja tuntuu, ettei sinne jäänyt mitään, voi ns.

Riippuu miltä tuntuu, kuuntele itseäsi. Huuhtelu on hyvä tehdä, varsinkin jos kaksi ensimmäistä kohtaa eivät ole kunnossa. Se ei aikaa paljon vie, ja saippualla pesun jälkeen säilyy neutraalin hajuisena tuntikausia, vältä hiostumista sillä ruumiin taitekohdat eivät hirveän hyvin tuuletu, ja alkavat haisemaan ennemmin tai myöhemmin. Anaaliseksin kivullisuudesta tai kivuttomuudesta, se aivan riippuu henkilöstä ja miten tekee.

Ensimmäiset kerrat saattavat tuntua oudolta, aivan kuten silloin kun murrosikäisenä opetteli peniksellä masturboimaan. Liukkarilla ja sormella voit kokeilla miltä tuntuu, pyörittele ja paina hiljalleen. Kun olet saanut yhden sisään, pyörittele sormea ympyrässä kevyesti, kun tuntuu etä toinenkin sormi menee, laita se sisään, odota hetki, pyörittele kevyesti.

Tässäkin kannattaa omaan tahtiin työntää sisään, ottaa takaisin päin ei välttämättä pois , työntää sisään Kaikki eivät anaaliyhdyntää harrasta, eikä tarvitsekaan. Anaaliyhdyntä on mukavaa ja puhdasta kun sen osaa, mutta ei sitä tarvitse harrastaa, muitakin vaihtoehtoja on ja monia. Tuossa nyt muutamia vinkkejä, toivottavasti auttoi. Itse olen harrastanut suojaamatonta ja suojattua seksiä, ollut sekä bottom kuin top enkä itse näe mitään ongelmaa tai nautinnon pilaavaa puolta kondomeissa.

Totta ihmeessä kondomin kanssa tuntuu erilaiselta kuin paljaalla ja koska on tottunut paljaalla panemiseen ei pidä muusta kuin paljaalla panemisesta. Mutta käytäppä kondomia niin kauan kunnes olet tottunut siihen ja huomaat ettei se kondomi pilaa tunnelmaa totaalisesti. Ja sitten mistä tiedät ettet ole vielä saanut virtsatulehdusta tai sukupuolitautia?

Suurin osa nykyään todetuista HIV tartunnoista havaitaan kun ihminen tulee sairaalaan saatuaan 5 vuotta aikaisemmin HI-viruksen joka taas on johtanut komplikaatioihin kuten keuhkokuumeeseen, kyllä suurin osa HIV tartunnan saaneista tajuavat hakeutua testeihin vasta sitten, kun keuhkokuume tai muita komplikaatioita ilmenee tai ovat jopa saanet AIDS: Vaikka käyt HIV testeissä kun edellisestä seksikontaktista on kulunut 3 kuukautta, et harrasta seksiä ennen kuin saat tulokset ja tulokset osoittautuvat negatiivisiksi se tarkoittaa ettei sinulla ole HIV tartuntaa, mutta voit saada sen heti seuraavalta seksikumppaniltasi joka taas ilmenee vasta sitten kun seuraavan kerran pidättäydyt seksistä 3: Ainoa tapa selvittää onko sukupuolitauteja vai ei on käymällä testeissä, mitä useamman eri henkilön kanssa sinä tai kumppanisi harrastaa suojaamatonta seksiä, sen suurempi riski on saada tauteja.

Mikäli et ole vakituisessa parisuhteessa tai seksisuhteessa, on vain ajan kysymys milloin saat sukupuolitaudin ellet käytä kondomia. Voit kysyä HIV possareista "Kertoiko henkilö jolta sait tartunnan positiivisuudestaan ennen kuin harrastitte seksiä" ja huomaat, että suurin osa vastaa joko "Ei kertonut, tai väitti ettei tiennyt tartunnastaan" "Kyllä mainitsi, mutta tokaisi lääkityksen olevan kohdillaan ja tartunta riskin olevan olematon" tai "Ei hän itsekkään ollut asiasta tietoinen".

Älä tuomitse anaaliseksiä, ennen kuin olet kokeillut. En minäkään nuorena pitänyt esimerkiksi rimmauksesta, kammoksuin koko ajatusta. Kyllä se mieli siitä avartuu, kun tarpeeksi leikkii. Tulee vielä käsiraudatkin mukaan kuvioihin, samaten kuin kaikki muut lelut ja vempeleet, samalla kun alkaa kynttilän steariinia roiskua nänneille, jota sitten viilennetään shampanjalla.

Rehtoriksi pukeutuminen on myös lystiä, kun alkaa näyttelijänlahjat paranemaan ja voi pitää täysimittaista jälki-istuntoa. Ja kohta sitä seksiä harrastetaan jo kolmestaan.

Nämä kaikki edellämainitut toimivat myös heterosuhteissa ja siellä niitä harjoitetaankin paljon. Mä itseasiassa olen kuullut monenin homokaverin suusta, ettei suhteessa ole ollenkaan varsinaista yhdyntä-seksiä. Kalun pitää olla aika iso että tuntuu jossain. Kokeilkaa olla bottommina kundin päällä, silloin määräät tahdin, eikä ole niin yksipuolista. Erään tutkimuksen mukaan kaksi kolmesta homosta harrastaa anaalijuttuja, katsokaa http: Niin Taisi olla huono vastaus.

Mutta niin minä nyt vain vastasin. Saa myös vastata eri lailla kuin kysytään. Kysymyksestä kuitenkin kielii halu tietää, kuinka moni anaaliseksiä harrastaa, vai eikö? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Tuossa alempana on tekstiä homotutkimuksesta. Mulla onnistui teininä muttei enään. Koko elämänsä aikana vastaajien toteuttamista seksitekniikoista suosituimpia olivat suutelu ja hyväilyt, suuseksi, peniksen tyydyttäminen kädellä ja kokovartalokontakti eli vartalon hyväily ja vastakkain hankaaminen.

Peräaukkoyhdyntä ei ollut yhtä suosittua, mutta siitä piti vastaajista myös selvä enemmistö: Perheessämme ei harrasteta anaalia. Yllättävän harva tuntuu harrastavan Vastaa alkuperäiseen viestiin Harrastatko panemista? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut.

.

Anaali homo seksiä suomi 24 gay

Julkkis alastonkuvat gay ilmaista panoseuraa Joku väitti että persuksen huuhtelu suoraan vesijohdosta aiheuttaa vammoja. Kannattaa jo aloittaa venytystoimet. Vasta päälle kaksikymppisenä asia selkeytyi - heterous voitti. Homous on seksuaalinen suuntautuminen. Meikään vetoavat vanhemmat, vatsakkaat, viiksekkäät mutta kuitenkin voimakkaat miehenköriläät.

MAKSULLISTA GAY NAISTA RAKEL LIEKKI ALASTONKUVAT

Itselläni täysin samanlaiset tunteet ja kokemukset. Siis eihän homoilussa ole kyse rakkaudesta, vaan tarpeesta olla erilainen. Miehet, jotka eivät halua mennä massan mukana rupeavat homoiksi, jotta saisivat huomiota. Erilaisia ihmisiä usein syrjitään, joten harva haluamalla haluaa olla erilainen.

Homous ei ole valinta kuten ei ole heterouskaan. Käsityksesi homoseksuaalisuudesta on täysin väärä. Homoseksuaalisuudessa on kyse kiinnostuksesta samaan sukupuoleen romanttisella, eroottisella ja seksuaalisella tasolla. Rakkaus on sitä mikä jää jäljelle kun karsitaan kaikki intohimo ja hormoonitoiminta pois. Rakkaus on uhrautumista, vastuunkantamista riidoista ja erimielisuyyksistä huolimatta. Rakkaus on ikuista ja se jatkuu sukupolvelta toiselle.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ei ole edelleenkään valinta. Jos olisi valinta niin homoja ei olisi juuri ollenkaan. Ota selvää asioita ennen kuin kirjoitat vitun pässi. On todella tyhmää väittää, että se olisi valintakysymys. Miksi ihmeessä joku valitsisi sellaisen asian? Mutta tähän ensimmäiseen kysymykseen: Ja näin sanon vaikka itsekin olen homo. Saan tietty homoaktivistien vihat tästä päälleni, mutta kuten sanottu, mielestäni kyse ei ole rakkaudesta vaan jostain ihan muusta.

Luettuani kaikki nimimerkilläsi kirjoitetut viestit tulin siihen johtopäätökseen että olet pikkukaupungissa kasvanut katkera kaappihomo? Tee kaikille palvelus ja lopeta tuo paskanjauhanta, mielipiteesi eivät ole kiinnostavaa luettavaa. Kyllä minä koen rakastavani nykyistä poikaystävääni ja sinähän et siitä tiedä mitään etkä voi väittää ettenkö rakastaisi. Tunnistan kyllä sen olenko vain hieman kiintynyt tai onko kyse kaveruudesta vai sitten ihan rakkaudesta. Kumppanuus ei todellakaan ole pelkästään sitä.

Itse et varmaankaan ole edes suhteessa vielä ollut tai aidosti rakastunut? Kukaan aidosti rakastunut henkilö ei sanoisi noin. On totta, että seksi hallitsee monen homon elämässä. Miesten keskuudessa seksuaalisten tarpeiden tyydyttäminen ymmäretään kun tiedetään miten kovasti toista panettaa. Naiset kun eivät vaikuta yhtä aktiivisilta seksin osalta.

Miehet kuitenkin ovat kaunistelematta ainaisessa kiimassa paitsi ikääntyminenhän sitä alkaa jossain vaiheessa hillitsemään ja aivot ylempänä pääkopassa alkaa saada enemmän valtaa tunnepuolella. Mutta onhan se totta, että miesten on vaikeampi ymmärtää tunteita. Pojan aivoissa tapahtuu jo sikiöaikana ne muutokset joiden vuoksi tunteiden käsittäminen ja kiellinen taito on suppeampaa kuin tytöillä. Kuitenkin monilla homoilla on kiellinen taito ja tunteiden käsittäminen samalla tasolla kuin naisten.

Onhan se todettu, että naisten ja homomiesten aivoijen rakenteissa on yhtäläisyyksiä. Toisaalta heteromaisissa homoissa on paljon yhteistä hetromiesten kanssa. Kun poikaystäväni lähtee takaisin kotiinsa niin minulle jää ihan erilainen kaipaava olo kuin jos pelkkä kaveri lähtisi. Kyllä ne tunteet ovat paljon voimakkaampia kuin mitä normaalisti tunnen muita miehiä kohtaan.

Enkä puhu nyt seksistä. Minä sanon, että se on rakkautta, koska tiedän sen olevan rakkautta. Mutta en ala sitä selittämään enempää ihmiselle joka ei selvästikään ymmärrä rakkaudesta mitään. Kaipa aivosi eivät riitä sen ymmärtämiseen. Minulle riittää, että minä ja poikaystäväni tiedämme sen olevan rakkautta eikä muiden sanomiset sitä muuta. Että kun homoille opetetaan parafiliaa nimeltä peppuseksi niin ei siitä millään voi syntyä mitään vakaampaa pitkäaikaissuhdetta.

Siitä syytä että siinä tehdään väkivaltaa toiselle osapuolelle jolta evätään nautinto ja osaanotto tyysti. Frotting tyylissä taas molemmat hyötyvät nautinnosta mikä on sekä elimistöllesi ja henkisesti sinulle parasta. Se on taas oma keskeinen asia jos haluaa olla se ylempi mies ja alempi nainen moisessa suhteessa. Jotkut meistä ovat luonnostaan päättäväisempiä kuin toiset mutta älä anna sinä itseään turmella moisella SETA yhdistyksen sonnalla jos kerta muut siihen antautuvat.

Nyt jollain on mennyt puurot ja vellit taas sekaisin. Itse nautin anaali seksistä sekä ottavana, että antavana puolena ja rakastan kumppaniani.

Eikä tilanne ole ollut aina näin. Vaan huomasin pitkälti yli kolmekymppisenä, että todellinen rakkaus löytyikin miehen kanssa.

Jotta tila luokiteltaisiin seksuaalilääketieteessä parafiliaksi, on seksuaalisten fantasioiden, tarpeen ja käytöksen kohdistuttava epätavalliseen toimintoon tai kohteeseen vähintään kuuden kuukauden ajan niin että siitä aiheutuu asianomaiselle ahdistusta ja häiriötä. Ai niin eihän se olekaan edes väitettyä parafiliaa kummatkin nautimme seksistä molemmin päin ja olemme tyytyväisiä tilanteeseemme. Ja mikä siinä muutenkin on kun aina ne naispuoliset homot unohdetaan, kutsumanimeltään siis lesbot.

Toisaalta monella heteromiehellä on typerä mielipide että homomiehet on sairaita mutta homonaiset eli lesbot on puhdasta erotiikkaa. P Oon josksu lukenu sen juttuja täällä, ja sit kerran kysyin että onko se ite kokeilu sitä frottinkia niin se sano ettei ole kokeillu mutta on lukenu jostain että se ois tooosi ihq xD.

Kyllä mäkin ihmettelen näitä yltiöheteroiden juttuja täällä. Varsinkin miespuolisten, niitähän nää pari kirjoittelijaa taitaa olla. Meinaan, kyllä tosiaan katellaan pornoa kotona missä naiset leikkii ns. Sellainen kestää aika paljon.

Siksi ei tarvitse heti ensimmäiseksi pelätä ratkeavansa. Sama kuin makkaran kuorissa. Paina kynttä herkälle alueelle. Jos olet saanut bakteeripitoiselle alueelle isomman haavan, oli syy mikä tahansa, mene lääkäriin. Haava bakteeripitoisella alueella on terveysriski.

Tottakai ne osataan hoitaa, mutta normaalia se ei ole. Kun kaksi ihmistä haluaa jakaa hellän yhdessäolon, he löytävät kyllä helliä hyviä tapoja ilman, että heti ensimmäiseksi pitää mennä toistamaan karskimpien pornofilmien antia. Itseäni iljetti ajatus homoseksistä, kunnes tapasin erään erittäin ihanan pojan, jonka kassa menetin poikuuteni.

Ehkä pelkäsin, että se sattuisi paljon, mutta ei ole sattunut yhtään. Päinvastoin se on ollut todella nautinnollista. Minua ei okseta ajatus anaaliseksistä muuten, mutta se että siellä on paskaa ja se haisee. Ja kyllä sattui ja sitä kun kokeilen ni tuntuu vaan kuin olisi paska tulossa! Minä oon harrastanut anaaliseksiä se on taivaallista varsinki kun saa tunkea kielen toisen anaaliin: Mun kaveri tulee käymään joku kerta saunomaan se vaikuttaa homolta mutta en ole varma ja olen ihastunut häneen.

Hän tosi seksikäs olisi kiva touhuta hänen kanssa saunassa, mutta olen epävarma onko hän hetero vai gay. Antakaa neuvoja miten lähestyn häntä että se ei tule liian nopeaa ja olen itsekkin oikeastaan bi mutta katselen poikia enemmän, että mitä teen saisinko neuvoja, kiitos. Itse nautin kyllä anaaliseksistä antavana osapuolena mutta nautin kyllä enemmän suuseksistä, suutelusta ja hyväilystä etenkin mukavan seuralaisen kanssa, tällöin pantavaksi pääsy vain kruunaa illan.

Homo seksuaalisuus on paljon muutakin kuin seksiä, on olemassa niitä homoja jotka eivät harrasta seksiä lainkaan eikä se mitenkään ole haitallista tai epänormaalia jos itse on tyytyväinen. Kyllä kunnon hyvälyt, suutelut, runkut ja suuseksi on parasta. Muutamia kertoja anaalia harrastaneena ei se ole mitenkään hirveesti säväyttänyt, vaan tuo muu tuntuu paremmalta.

Joku pitää ja joku ei. Ehkä suurin syy siihen, että ei sitä halua on a että sitä ajattelee likasena juttuna. Tämä viimeksi mainittu ainakin minun mielestäni vaikutti minun kantaani aikoinaan, kun ajattelin, että jos minä saan nussia, niin tietysti minunkin on vuorostani taas annetta toiselle sama. Mutta kun huomasin, että joku sanoi, että häntä saa vapaasti naida, mutta hän ei itse halua naida minua. Ei sinne reunoilla jää mitään uosteita. Suoli on kauniin helakan punainen ja kirkas. Ja silti heteromieheltkin sitä nussivat ja osaa myös anusta.

Tämä anuksen pelko johtuu siitä, että meidät on pienenä opetettu, että hyi, hyi kakka jne. TOP-miehenä tiedän minkä nautinnon itse saan, mutta en ymmärrä mistä btm nautintonsa ammentaa. Kukaan ei ole sitä vielä minulle kertonut. Missä kohtaa ja miten se suuri nautinto syntyy.

Olen kyllä monesti suorastaan kadehtinut, kun nussimisen lähes käyntiin lähdettyä, poika allani alkaa työntämään itseään kyrpääni vasten ja alkaa voimakas joskus liiaankin nautinnollinen ääntely ja koko kroppa allani "kramppaa". Nautinnon täyytyy olla todella kova. Siksi ei btm oli vaikea saada suostumaan pantavaksi. Normaali kyrvällä ei mitään repeämiä ja suolen puhkeamisia tapahdu.

Toki emättimen limakalvot kestävät paremmin rasitusta, koska luoja on sen siihen valmistanut. Toki aloittelijan on hyvä suorittaa ennen yhdyntöihin ryhtymistä pientä paikkojen venyytystä.

Pitää myös oppia rentouttamaan lihastostonsa. Toki joku 5 lähekkäin tehtyä yhdyntää rasittaa anusta. Pieni tauko on silloin paikallaan. Myös hyvää liukastetta pitää käyttää ja sitä on levitettävä koko kyrvän varteen aina ylös asti. Ehkä joku BTM vastaa minulle ja kertoo onko se eturauhanen vaiko joku muu, joka sen valtavan nautinnon tuottaa. Eturauhanen on varmasti suurin syy fyysiselle nautinnolle, mutta itsellä nautinto tulee myös siitä, että bottomina saa tuottaa kumppanille nautintoa omalla keholla.

Ja onhan siinä se alistumispuolikin, kun on siinä "naitavana". Mitä tulee alkuperäiseen kysymykseen, niin minäkin pidin anaalia ensin iljettävänä eikä ensimmäiset kokemukset olleet kovin positiivisia, kun tuli tapailtua sellasia top-miehiä, jotka halusivat vain jyystää.

Mutta sitten tuli vastaan mies, jota oikeasti himoitsin ja joka osasi käsitellä minua oikein, niin anaalikin tuntui sellaiselta oikealta ja luonnolliselta. Silloin olette mukavan vastaaottavaisessa tilassa, lihakset rentoina ja helposti käsiteltäviä. Sitä ette pojat unohda koskaan! BTM kerro 2 2. En todella suosittele tätä TOP-sedän huumoripitoista neuvoa nuorelle.

On paljon parempi ja jää mukava muistokin, kun kummatkin ovat vesiselviä tai lähes ainakin. Mitä iloa on naida sammustilassa olevaa kaveria. Jos vielä on kysessä nuori vuotiaskin, niin tulee myös helposti mieleen hyvöäksikäyttö, vaikka ei lakia rikokkaan. Eipä ole kukaan BTM kommentoinut. Toki olen tähän tottunut, eipä ole osanneet kai sitä kertoa suulisesti kysyttäessäkään. Kuten edellisessä viestissäni kerroin, että olen monasti kadehtinut btmia, kun ne saavat nauttia koko ajan voihkinnasta päätellen.

Minulta saattaaa tulla pieni ääni korkeintaan juuri orkkujen tullessa. Toki hyvältä nussimenenkin tuntuu, mutta ei niin hyvältä, että mitään pientä ääntä tulisi. En silti olisi suin surmin vaihtamssa osiani. En pystyisi edes ajattelemaan, että jonkun kyrpä olisi sisässäni.

Se on täysin poissuljettu ajatus. Nimenomaan se eturauhasen hieronta,,,se tekee siitä sen ihanan tunteen. Muutenkin tykkään alistua Top miehelle.. Olen homo päivällä, ja bi yöllä unissani. En ole koskaan fantasioinut naisista päivällä, mutta useinkin nukkuessani. Anaaliseksi ei toimi mulla.

Sen sijaan miehen suutelu toimii. Kuinka moni ukkomies haluaa olla sinun lähelläsi, kokea tyydysrta kanssasi. Ettekö te homot tiedä että moni heteromieskin nauttii anaaliseksistä saavana osapuolena. Peräaukko on tuntuherkkää aluetta muutenkin ja lisäksi miehillä on eturauhanen jota hieromalla voi saada orgasmin. Kun nainen hieroo eturauhasta suihinoton yhteydessä orgasmi tuntuu todella varpaissa asti. Kenellekään kaverille ei tosin ikinä kehtaisi myöntää kuinka hyvälle naisen sormi tai dildo tuntuu pepussa.

Ruusu ja kiitos kaikille ihanille top-machomiehille elämässäni! Ilman heitä,kuka meitä siloposki sukkispojuja panisi. Itse olen sellainen ,enkä häpeä sitä yhtään. Minusta on ihanaa puhdistautua miesystävääni varten ja iltaa silmälläpitäen. Kaikkein ihaninta on tietysti kun hän ottaa minut ja on syvällä sisälläni, polveni ovet hänen olkapäillään hän kumartuu minua kohti ja suutelemme hellästi ja kiihkeästi ja rajusti hän tulee minuun ,kuiskii sanoja ja lauseita korviini ja huutaa nimeäni..

Me täydennämme toisiamme sinä täydellisenä hetkenä. Hän hyväilee lantioitani niin ,että minulta on lähteä taju kun supistelen hänen allaan. Saan eturauhasorgasmin sisälläni, huohotan ja huudan. Hän hyväilee selkääni ja kourii sileitä pakaroitani jotka muuten, kuten sääreni ovat karvattoman sileät Vaihdamme asentoa ja laitan hänelle mansikanmakuisen kortsun ja otan suihin Panon jälkeen pukeudumme.

Puen vekkihameen ,sukkikset ja t-paidan, juomme kahvit ja ´väsäämme vielä kunnon sätkänkin jos sattuu olemaan.. Joo anaaliseksi sopii niille jotka tahtoo olla miehen naisena. Miehisemmät miehet ei monestikaan pidä naisen asemassa olemisesta. Ikivanha ketku mutta aihe ei vanhene.

Oih, ihana kuvaus pyllyseksistä saavana osapuolena. Varsinkin tuo läheisyys ja suuteleminen. Jos on btm henkinen alistuminen toisen miehen naiseksi käy luonnostaan ja on juuri sitä mitä haluaa.

Ensin ajatus ei ollut mieleeni mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin. Ajatus ei varsinaisesti edo, mutta ei juuri kiinnostakaan. Siis minkään sortin yhdyntäjyystäminen ei erityisemmin ole heiniäni. En halua, että minua pannaan, enkä nauti siitä yhtään, enkä halua panna, ja jos moista joskus tapahtuixi, sen olisi oltava jotenkin lovey-dovey eikä mitään hydrauliikkaa.

Juu ja tunnen muita, jotka ovat samanlaisia. Jätkät oli tavannu chatissa ja tutustu. Sitten yks päivä oli eka kerta. Jätkä laukes ja alko vetää penistä pois persuksesta. Siis siihen peniksen paksun kärkiosan taustaan. Oli seksin siisteys kaukana.

Ja lisäksi kundin sai hiivatartunnan Homous on ihan sairasta! Jaha, että on pantu ilman kumia vai? Minusta kumia pitää käyttää aina. Ja toivottavasti jonkinlaista suolen tyhjennystäkin. Peppupano ei ole yhtä kuin homous. No en nyt itseäni sairaana pidä, toisten mielipiteistä taasen en välitä. Mutta olihan tuo tarinasi vähän ällöttävä. Itse leikin joskus itsekseni dil¤¤lla, ja pidän huolen puhtaudesta. Mukava on nussiakin, mutta vielä mukavempaa olla nussittavana.

Kyllä perseseksi on parasta! Ennen olin vielä naisen kanssa, kun erosin ja tapasin poikaystäväni yllätyin kuinka nautinnollista se on. Enää en naisia katsoisi vaikka yksin jäisinkin!

Tykkään olla antavana osapuolena, en ole päässyt vielä kokeilemaan olla ottavana, ois kiva joskus kokea sekin. Miksi pitäisi aina panna perseeseen? Itse saan parempaa nautintoa oraalista tai sitten jos toinen hyväilee mun kullia käsillään. Mutta jokaisella on oma makunsa ja annetaan asian olla vaan niin! Mulle ei oraali riitä! Pakko saada panna kunnolla perseeeseen!! Tykkään myös antaa persettä. En voisi enää kuvitellakaan naisia.

Voi näköjään kääntyä ihan tosi homoksi aikuisenakin. Minulle ajatus anaaliseksistä on erittäin ristiriitainen ja sekava! En halua sitä, jotenkin "miehisyys" panee hanttiin.

Toisaalta voin fantasioida yhdynnästä miehen kanssa, mutta se on jotenkin "ei-tästä-maailmasta", pelkkää abstraktiota, jossa joskun olen nainen.

Monet tuntemani homot eivät halua anaaliseksiä, ja monet suostuvat siihen vain partnerinsa toiveesta. Jotkut vain vakipartnerin kanssa, jos se kuuluu hänen seksirepertuaariinsa. Luultavasti samaa "suostumista siihen" on myös heterosuhteissa. Toisaalta tiedän homoja "bottomeja" joiden mielestä vain se, että heitä pannaan, on oikeata seksiä.

Olen lähes kuusikymppinen ukkomies. Olen ollut ainakin kahdensadan naisen kanssa elämäni aikana. Olin sitten kerran viikon eräällä syrjäisellä mökkityömaalla rakennusmiehenä toiselta puolen suloista Suomea olevan miehen kanssa. Saunoessamme hän kyseli minun mieskokemuksista. Niitä minulla ei ollut, joten hän kertoi miesseksistä ja sen nautinnollisuudesta. Hän osasi asiansa ja hän pani minua hellästi peppuun. Tätä ennen hän antoi suuseksiä ja hän nuoli hyvin puhdistetun anuksen.

Sain valtavan eturauhasorkun, joka pitkäkestoisuudessan ja nautinnollisuudessan oli vertaansa vailla. En edes tiennyt sellaista olevan. Itsekin panin sitä miestä ja hyvällä opastuksella pystyin tuottamaan hänelle vastaavanlaisen laukeamisen.