Lihava alaston mies sexsi homoseksuaaliseen sivut

Tosin kyseinen tyttö oli vielä pienempi kuin minä, mikä vaan vaikeutti mun fiiliksiä entisestään. Oltiin molemmat loppujen lopuksi siihen aikaan niin ongelmaisia henkisesti , että tupattiin vaan kaatamaan kaikki paska toistemme niskaan. Nyt ollaan otettu etäisyyttä ja ollaan hyviä ystäviä. Mutta paino on edelleen molemmille ongelma. En ole kyllä koskaan pysähtynyt miettimään, mitenköhän toinen osapuoli näkee minut alasti.

Eipä sieltä sängystä ole koskaan kukaan kesken kaiken pois lähtenyt Oman miehen painoindeksi 22,9 siinä missä omani on vaatimattomat Eipä se rakkaus ja seksi kiloja katso.

No mulla kyllä vaikuttaa kilot myös tähän puoleen. Mulle näin senttisenä on täysin eri asia painaa 60 tai 50 kiloa.

Mä en kestä, jos mua hivellään ja silitellään ja läskit siinä liikkuu. Saati jos innostuu vaikka puristelemaan ja sinne jää liikaa väliin Ja mun on aina saatava olla huomattavasti pienempi kuin mies ja koska pidän vain hoikahkoista miehistä, on itsekin oltava hoikka. Taitaa olla aika poikkeuksellista tuo dissolven kyky olla miettimättä omaa vartaloa sängyssä.

Kunpa itse pystyisi samaan Saattaa vaikuttaa sekin että mulla on kunnon läskisokeus menossa - en näe itseäni isompana kuin kiloisena Siksi oma peilikuva alasti ei ällötä, vaan näyttää ihan hyvältä Itsellä syyt laihduttaa ovat lähinnä terveydelliset ja mukavuudenhaluiset, ei niinkään ulkonäölliset, koska mies jo löytyy eli kyse on vain itsestäni.

Oon kaunis ja iso ja pystyn sen myöntämään: En minäkään mieti vartaloani sängyssä, muuten kyllä sitten senkin edestä. Mies on tässä reilun kuuden vuoden aikana ihan varmasti nähnyt jokaisen sentin minusta myös silloin kun olin vähän pienempi ja ihan tyhmältä tuntuisi yhtäkkiä ruveta peittelemään makkaroita ja raskausarpia. Painoani en edes tiedä, mutta jossain 75 ja 85 kilon välillä se luultavasti huitelee, mutta huidelkoot, mies rakastaa minua tämmöisenä möhömahanakin ja minäkin rakastan häntä mies on suhteen aikana lihonut yli 20 kiloa, hoikasta ylipainoiseksi eikä kumpikaan mitään läskejä sängyssä tai muuallakaan arvostele.

Seksiä on ihan turha pilata häpeilyllä ja peittelyllä. Tähän tietysti varmaan vaikuttaa osin myös se oma suhtautuminen niihin omiin tai toisen läskeihin. Mä kun en tykkää toisella ylimääräisestä, niin oletan helposti, että kaikki pienikin ylimääräinen häiritsee toista. Sama jos olisin itse tyytyväinen itseeni BMI: Ei mulle kukaan koskaan ylimääräisistä ole koskaan mitään maininnut, joten suurimmaksi osaksi tää taitaa olla omien korvien välissä.

Aika mielenkiintoisia näkökantoja asiaan tulee Se miksi oma kroppa sängyssä hävettää on tieto siitä että mies nauttii katselusta Ja sellaisen näpsäkän kropan katselusta. Niin siinä omat michelin renkaat vyötäröllä ja reilut reidet tuntuvat ikäviltä. Tietysti se että tiedän miehen edellisten kumppaneiden olleen hoikkia ja hyvän näköisiä korventaa lisää. Mutta silloin muistutan aina itselleni että kuitenkin ne suhteet päättyivät eroon meidän ei Mutta joku mainitsi siitä että jos mies on hyvän näköinen ja ympärillä pyörii muita naisia Kuinka hyvin osaatte käsitellä asian?

Minä en ole ikinä pitänyt itseäni mustasukkaisena tyyppinä, no nyt olen älynnyt ettei edellisissä virityksissä miehissä ole näössä ollut ollutkaan mitään mistä olla mustis Itse aivan säikähdin viime viikonloppuna kun käsitin pelkääväni tilannetta että vaikka kapakka reissulla miehen ympärillä alkaa pyöriä muita naisia. Mutta luonnollisesti pelkään myös sitä että mies siinä illan tunnelmissa ympärilleen katsellessaan katsoo muita ja vertaa minuun Tai kun olemme yhdessä juhlatuulella ja liikenteessä meitä katsotaan muiden näkökulmasta.

Eli hyvän näköinen hoikka mies ja pallukka kumppani Tämä ajatus putkahti päähän kun ensimmäiset perhejuhla kuvat valmistuivat tänä kesänä.

Ja seisoimme rinnakkain koko komeudessa, itkin kun ne kuvat näin Mies totesi että olen nätti niissä kuvissa. Ja minä itkin vielä enemmän. Nämä kaikki vuodattamani asiat minun tapauksessani tarkoittavat sitä että mietin kehoani todella paljon varsinkin kun vaatteita pitäisi vähentää. Olen kuitenkin tietoisesti alkanut vältellä sitä että etten arki tilanteessa peittelisi itseäni vaan seison miehen edessä että katso tällainen olen Mutta aina välillä jokin sielun syövereiden lukko jumittaa päälle ja sitten taas mennään Vertaisryhmät » Verkkiksen laihdutusryhmä tänään kello Mutta läheisyy ja heittäytyminen lemmen pyörteisiin Myönnän, että suon ajatuksia muodoilleni ja rääkkään niitä aika ajoin salilla tai lenkkipolulla.

Tulevat häät aiheuttavat hieman paineita, mutta vain vähän. Siksi, että pullukka yrittää kompensoida ulkoisia mittasuhteitaan yrittämällä enemmän. Ja joo, enhän minäkään ihan pellossa elä, mitä syömisiin tulee. Yritän syödä terveellisesti ja liikkua säännöllisesti tosin muutamat repsahdukset eivät syökse minua depressioon , mutta tämä tietysti ihan oman hyvinvoinnin kannalta , ei siksi, että pelkäisin muuten olevani epäviehättävä.

Hyvinvoinnin vuoksi minäkin syön tervellisesti pääsääntöisesti. Näin rehevänä omaan ajatuskyvyn ja ymmärryksen. Treenailen ja pidän siitä. Mutta niin kuin sanoit, en minäkään viehättävyyden vuoksi näin toimi. Jos laiskottelu ja suussa sulavat herkut olisivat hyväksi, niin olisin A1- luokkaa. Piiskaan siis itseäni mukavuusalueen ulkopuolelle, jotta voisin elää laadukasta elämää ja nauttia itsestäni, läheisyydestä ja kaikesta elämän tarjoamasta tunnekirjosta.

Pohdinpa sitä, että edelleen meille tuputetaan hoikkaa naisihannetta. Samaan aikaan media paheksuu liian laihoja malleja, mutta samat liian laihat tytöt, mainostavat seuraavalla sivulla. On toki myös normaalipainoisia malleja. Kaiken normaalikoon ylittävät luokitellaan xl- tai pluskoon-malleiksi. Miksi tarvitsee erillisen nimityksen? Ja nyt aion syödä fetapinaattipiirakkaa ja kuluttaa sen pois istumalla jumppapallon päällä samalla kun katson Master Chefiä!

Mitä tästä taas opimme: Mä olen puolestani joutunut miettimään, oonko tarpeeksi naisellinen ja haluttava, kun peilikuvassa kroppa ei vastaakaan Marilyn Monroeta.

SM-tason urheilijana mulle on geenien ja treenin takia kertynyt enemmän lihasta ja teräviä kulmia kuin tissejä ja pehmeitä kurveja - ja hei, se on mulle enemmän kuin fine.

Mä oon tyytyväinen mun vartaloon, katsonut peiliin ja todennut, että näillä mennään. Ja se myös näkyy ulospäin, sillä oon sun lailla itsekin kuullut muutamaan otteeseen, että kiihottavaa mussa on itsevarmuus ja rentous oman vartaloni suhteen. Lähtemättömimmän vaikutuksen tein erääseen mieheen, kun seksin jälkeen totesin, että mulla on nälkä ja lähdin jääkaapille.

Kuulemma olin äärettömän kuuma siinä alasti seistessäni, lautanen kädessä ja mitään häpeilemättä. Näinpä - koskaan ei ole hyvä, ainakaan muitten mielestä. Ja juuri tämän takia so. Loistavaa siis, että sinäkin olet! Hehe, mä olen tehnyt samat. Ja saanut myös siitä positiivista palautetta, me hieman pyöreämmät naiset kun myöskään emme oikein saisi syödä "julkisesti" tai sanoa, että meillä on nälkä.

En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä.. Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä laihuutta ja kauneutta median luomaa kauneusihannetta , ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa.

Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen. Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä.. Mä olen omien empiiristen kokemusten hehe perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään.

Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen. Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen. Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta!

Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?!

Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä. No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä!

Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;. Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy. Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä. Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla?

Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois? Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu. Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on.

Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa. En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä. Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja. Enkä minä aio häpeillä niitä. Kun minä harrastan seksiä on siinä jotain muutakin ajateltavaa kuin maha tai selluliitti. Onko kukaan muu muuten ihmetellyt, miksi miesten on okei sanoa tämä asia ääneen, mutta herra jumala jos nainen valittaa miehen mahasta!

Ukon kun pitää vähän pyöristyä suhteessa jne. Naisten ulkonäköä, karvoitusta ja tissejä saa kyllä arvostella, mutta miesten koolla ei ole väliä ja muita mukavia letkautuksia. Seksissä on minusta kyllä tärkeintä se, että on hauskaa. Joku joskus sanoi, että jollet pysty nauramaan seksin aikana kumppanisi kanssa jotain pitäisi muuttaa.

Minä allekirjoitan sen, sillä seksihän ei todellakaan oikeasti ole mitenkään seksikästä. Se on hikistä, hassuja ääniä ja toisinaan täyttä räpellystä, missä sattuu ja tapahtuu. Kunnon nauru toisinaan auttaa. Ainahan se vika tuntuu olevan naisessa. Jos et ole liian lihava, niin sitten liian laiha, tai muodot muuten vain väärissä paikoissa. Kyllä mä ainakin toivon, että parisuhteessa mua rakastetaan ihan ihmisenä, ei johonkin tiettyyn muottiin laitettuna vartalona.

Ja tosiaan voisi ajatella, että painoa lannistavampi asia seksihaluille on itseään häpeilevä puoliso, oli tämän vartalo sitten millainen hyvänsä. Kovin suureen hekumaan voi olla vaikea antautua, jos toinen keskittyy vain vatsamakkaroidensa laskemiseen ja kauhisteluun.

Se riippuu myös siitä, miten se kumppani suhtautuu niihin kiloihin. Jos kumppani ehdottaa yhteistä kävelylenkkiä, uimassa käyntiä tmv. Varmasti edistää parisuhdetta ihan muuallakin kuin makkarissa. Sitten taas jos toinen jaksaa koko ajan huomautella, että kun sä olet ihan kamala läski ja mun halut katoaa ja Repan vaimo käy 20 kertaa päivässä salilla ja sun tissit on huonot ja mikään ei ole hyvin ja valivali, niin en kyllä yhtään ihmettele jos "lihavuus syö seksihimoja": Tämä on juuri sitä journalistista tasoa, missä soitetaan Jari Sillanpäälle ja kysytään, että onkos sulla Siltsu muuten avioton lapsi?

Olen itse todella kyllästynyt näihin stereotypioihin että "vain laiha voi olla haluttava". Seksi ei ole laihojen etuoikeus. Kun sitä tarpeeksi kauan meille syötetään, niin valitettavasti osa meistä uskoo siihen: No itseasiassa - Valokuvaaja oli "vallitsevien normien" mukaan ylipainoinen ja vatsakaskin vähän, hyvinhän tuo kelpasi ;. Ajatukseni lähti harhailemaan vähän samoille urille, mutta lajemmassa kontektissa.

Vähän vatsakkaat ja ylipainoiset, '" nallekarhumaiset" miehet ovat kyllä ihan ihkuja, mutta entäs ihan oikeasti lihavat miehet? Lihavilla naisilla on puolustuspuheenvuoronaan kurvinsa ja ihanan naiselliset muotonsa, mutta entäs miehillä? Onneksi luin tästä tutkimuksesta täältä enkä lehdestä jota en olekaan koskaan lukenut , nyt vaan nauratti.

D Tekstisi pitäisi jakaa  kaikkialla! Saman lehden pääkirjoituksesta nappasin jokin aika sitten no, se oli näköjään viime kesänä eli vähän pidempi aika sitten tällaisen kuvan: Tämän lehden naiskuva ei kyllä vaikuta kovin hyvältä. Tai siis ilmeisesti tarkoitus on ensin ruokkia naisten epävarmuuksia ja sen jälkeen tarjota tapoja tyydyttää nämä tarpeet - tietysti ostamalla ja käyttämällä rahaa.

Tule meille töihin - et ole kauaa! Meille kerrottiin tiedotusopin opinnoilla, että kyseessä on "Naistenlehtien skitsofrenia" ja mun mielestä se on ihan täydellinen termi!

..

Tää on niinku akkaan saunailta Nyt sitten vaan mielikuvitusta kehiin. Ajattele myös itseäsi, ei pelkästään miestä. Ei ole mikään konsti olla rohkea, jos ei pelkää. Mulla oli muinoin ihan tismalleen sama tilanne, kun seurustelin tytön kanssa. Tosin kyseinen tyttö oli vielä pienempi kuin minä, mikä vaan vaikeutti mun fiiliksiä entisestään. Oltiin molemmat loppujen lopuksi siihen aikaan niin ongelmaisia henkisesti , että tupattiin vaan kaatamaan kaikki paska toistemme niskaan.

Nyt ollaan otettu etäisyyttä ja ollaan hyviä ystäviä. Mutta paino on edelleen molemmille ongelma. En ole kyllä koskaan pysähtynyt miettimään, mitenköhän toinen osapuoli näkee minut alasti.

Eipä sieltä sängystä ole koskaan kukaan kesken kaiken pois lähtenyt Oman miehen painoindeksi 22,9 siinä missä omani on vaatimattomat Eipä se rakkaus ja seksi kiloja katso. No mulla kyllä vaikuttaa kilot myös tähän puoleen. Mulle näin senttisenä on täysin eri asia painaa 60 tai 50 kiloa.

Mä en kestä, jos mua hivellään ja silitellään ja läskit siinä liikkuu. Saati jos innostuu vaikka puristelemaan ja sinne jää liikaa väliin Ja mun on aina saatava olla huomattavasti pienempi kuin mies ja koska pidän vain hoikahkoista miehistä, on itsekin oltava hoikka.

Taitaa olla aika poikkeuksellista tuo dissolven kyky olla miettimättä omaa vartaloa sängyssä. Kunpa itse pystyisi samaan Saattaa vaikuttaa sekin että mulla on kunnon läskisokeus menossa - en näe itseäni isompana kuin kiloisena Siksi oma peilikuva alasti ei ällötä, vaan näyttää ihan hyvältä Itsellä syyt laihduttaa ovat lähinnä terveydelliset ja mukavuudenhaluiset, ei niinkään ulkonäölliset, koska mies jo löytyy eli kyse on vain itsestäni.

Oon kaunis ja iso ja pystyn sen myöntämään: En minäkään mieti vartaloani sängyssä, muuten kyllä sitten senkin edestä. Mies on tässä reilun kuuden vuoden aikana ihan varmasti nähnyt jokaisen sentin minusta myös silloin kun olin vähän pienempi ja ihan tyhmältä tuntuisi yhtäkkiä ruveta peittelemään makkaroita ja raskausarpia.

Painoani en edes tiedä, mutta jossain 75 ja 85 kilon välillä se luultavasti huitelee, mutta huidelkoot, mies rakastaa minua tämmöisenä möhömahanakin ja minäkin rakastan häntä mies on suhteen aikana lihonut yli 20 kiloa, hoikasta ylipainoiseksi eikä kumpikaan mitään läskejä sängyssä tai muuallakaan arvostele.

Seksiä on ihan turha pilata häpeilyllä ja peittelyllä. Tähän tietysti varmaan vaikuttaa osin myös se oma suhtautuminen niihin omiin tai toisen läskeihin. Mä kun en tykkää toisella ylimääräisestä, niin oletan helposti, että kaikki pienikin ylimääräinen häiritsee toista.

Sama jos olisin itse tyytyväinen itseeni BMI: Ei mulle kukaan koskaan ylimääräisistä ole koskaan mitään maininnut, joten suurimmaksi osaksi tää taitaa olla omien korvien välissä. Aika mielenkiintoisia näkökantoja asiaan tulee Se miksi oma kroppa sängyssä hävettää on tieto siitä että mies nauttii katselusta Ja sellaisen näpsäkän kropan katselusta. Niin siinä omat michelin renkaat vyötäröllä ja reilut reidet tuntuvat ikäviltä.

Tietysti se että tiedän miehen edellisten kumppaneiden olleen hoikkia ja hyvän näköisiä korventaa lisää. Mutta silloin muistutan aina itselleni että kuitenkin ne suhteet päättyivät eroon meidän ei Mutta joku mainitsi siitä että jos mies on hyvän näköinen ja ympärillä pyörii muita naisia Kuinka hyvin osaatte käsitellä asian? Minä en ole ikinä pitänyt itseäni mustasukkaisena tyyppinä, no nyt olen älynnyt ettei edellisissä virityksissä miehissä ole näössä ollut ollutkaan mitään mistä olla mustis Itse aivan säikähdin viime viikonloppuna kun käsitin pelkääväni tilannetta että vaikka kapakka reissulla miehen ympärillä alkaa pyöriä muita naisia.

Mutta luonnollisesti pelkään myös sitä että mies siinä illan tunnelmissa ympärilleen katsellessaan katsoo muita ja vertaa minuun Tai kun olemme yhdessä juhlatuulella ja liikenteessä meitä katsotaan muiden näkökulmasta. Eli hyvän näköinen hoikka mies ja pallukka kumppani Tämä ajatus putkahti päähän kun ensimmäiset perhejuhla kuvat valmistuivat tänä kesänä.

Ja seisoimme rinnakkain koko komeudessa, itkin kun ne kuvat näin Mies totesi että olen nätti niissä kuvissa. Ja minä itkin vielä enemmän. Samaan aikaan media paheksuu liian laihoja malleja, mutta samat liian laihat tytöt, mainostavat seuraavalla sivulla.

On toki myös normaalipainoisia malleja. Kaiken normaalikoon ylittävät luokitellaan xl- tai pluskoon-malleiksi. Miksi tarvitsee erillisen nimityksen?

Ja nyt aion syödä fetapinaattipiirakkaa ja kuluttaa sen pois istumalla jumppapallon päällä samalla kun katson Master Chefiä! Mitä tästä taas opimme: Mä olen puolestani joutunut miettimään, oonko tarpeeksi naisellinen ja haluttava, kun peilikuvassa kroppa ei vastaakaan Marilyn Monroeta. SM-tason urheilijana mulle on geenien ja treenin takia kertynyt enemmän lihasta ja teräviä kulmia kuin tissejä ja pehmeitä kurveja - ja hei, se on mulle enemmän kuin fine.

Mä oon tyytyväinen mun vartaloon, katsonut peiliin ja todennut, että näillä mennään. Ja se myös näkyy ulospäin, sillä oon sun lailla itsekin kuullut muutamaan otteeseen, että kiihottavaa mussa on itsevarmuus ja rentous oman vartaloni suhteen. Lähtemättömimmän vaikutuksen tein erääseen mieheen, kun seksin jälkeen totesin, että mulla on nälkä ja lähdin jääkaapille.

Kuulemma olin äärettömän kuuma siinä alasti seistessäni, lautanen kädessä ja mitään häpeilemättä. Näinpä - koskaan ei ole hyvä, ainakaan muitten mielestä. Ja juuri tämän takia so. Loistavaa siis, että sinäkin olet! Hehe, mä olen tehnyt samat. Ja saanut myös siitä positiivista palautetta, me hieman pyöreämmät naiset kun myöskään emme oikein saisi syödä "julkisesti" tai sanoa, että meillä on nälkä. En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä..

Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä laihuutta ja kauneutta median luomaa kauneusihannetta , ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa. Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen. Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä..

Mä olen omien empiiristen kokemusten hehe perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään. Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen. Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen.

Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta! Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?!

Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä.

No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä! Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;. Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy.

Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä. Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla? Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois?

Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu. Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on. Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa.

En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä. Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja.

Enkä minä aio häpeillä niitä. Kun minä harrastan seksiä on siinä jotain muutakin ajateltavaa kuin maha tai selluliitti. Onko kukaan muu muuten ihmetellyt, miksi miesten on okei sanoa tämä asia ääneen, mutta herra jumala jos nainen valittaa miehen mahasta!

Ukon kun pitää vähän pyöristyä suhteessa jne. Naisten ulkonäköä, karvoitusta ja tissejä saa kyllä arvostella, mutta miesten koolla ei ole väliä ja muita mukavia letkautuksia. Seksissä on minusta kyllä tärkeintä se, että on hauskaa. Joku joskus sanoi, että jollet pysty nauramaan seksin aikana kumppanisi kanssa jotain pitäisi muuttaa. Minä allekirjoitan sen, sillä seksihän ei todellakaan oikeasti ole mitenkään seksikästä.

Se on hikistä, hassuja ääniä ja toisinaan täyttä räpellystä, missä sattuu ja tapahtuu. Kunnon nauru toisinaan auttaa. Ainahan se vika tuntuu olevan naisessa. Jos et ole liian lihava, niin sitten liian laiha, tai muodot muuten vain väärissä paikoissa.

Kyllä mä ainakin toivon, että parisuhteessa mua rakastetaan ihan ihmisenä, ei johonkin tiettyyn muottiin laitettuna vartalona.

Ja tosiaan voisi ajatella, että painoa lannistavampi asia seksihaluille on itseään häpeilevä puoliso, oli tämän vartalo sitten millainen hyvänsä. Kovin suureen hekumaan voi olla vaikea antautua, jos toinen keskittyy vain vatsamakkaroidensa laskemiseen ja kauhisteluun.

Se riippuu myös siitä, miten se kumppani suhtautuu niihin kiloihin. Jos kumppani ehdottaa yhteistä kävelylenkkiä, uimassa käyntiä tmv. Varmasti edistää parisuhdetta ihan muuallakin kuin makkarissa. Sitten taas jos toinen jaksaa koko ajan huomautella, että kun sä olet ihan kamala läski ja mun halut katoaa ja Repan vaimo käy 20 kertaa päivässä salilla ja sun tissit on huonot ja mikään ei ole hyvin ja valivali, niin en kyllä yhtään ihmettele jos "lihavuus syö seksihimoja": Tämä on juuri sitä journalistista tasoa, missä soitetaan Jari Sillanpäälle ja kysytään, että onkos sulla Siltsu muuten avioton lapsi?

Olen itse todella kyllästynyt näihin stereotypioihin että "vain laiha voi olla haluttava". Seksi ei ole laihojen etuoikeus. Kun sitä tarpeeksi kauan meille syötetään, niin valitettavasti osa meistä uskoo siihen: No itseasiassa - Valokuvaaja oli "vallitsevien normien" mukaan ylipainoinen ja vatsakaskin vähän, hyvinhän tuo kelpasi ;.

Ajatukseni lähti harhailemaan vähän samoille urille, mutta lajemmassa kontektissa. Vähän vatsakkaat ja ylipainoiset, '" nallekarhumaiset" miehet ovat kyllä ihan ihkuja, mutta entäs ihan oikeasti lihavat miehet? Lihavilla naisilla on puolustuspuheenvuoronaan kurvinsa ja ihanan naiselliset muotonsa, mutta entäs miehillä?

Onneksi luin tästä tutkimuksesta täältä enkä lehdestä jota en olekaan koskaan lukenut , nyt vaan nauratti. D Tekstisi pitäisi jakaa  kaikkialla! Saman lehden pääkirjoituksesta nappasin jokin aika sitten no, se oli näköjään viime kesänä eli vähän pidempi aika sitten tällaisen kuvan: Tämän lehden naiskuva ei kyllä vaikuta kovin hyvältä. Tai siis ilmeisesti tarkoitus on ensin ruokkia naisten epävarmuuksia ja sen jälkeen tarjota tapoja tyydyttää nämä tarpeet - tietysti ostamalla ja käyttämällä rahaa.

Tule meille töihin - et ole kauaa! Meille kerrottiin tiedotusopin opinnoilla, että kyseessä on "Naistenlehtien skitsofrenia" ja mun mielestä se on ihan täydellinen termi!

Sillä naistenlehtien skitsofrenialla tarkoitetaan siis sitä, että samassa lehdessä voi olla aivan päinvastaisia juttuja, kuten "Huomauttaako miehesi painostasi - näin saat sen loppumaan!

Eli ensin on sitä girl poweria, miten sä olet hyvä just näin ja naisen itsetunto tulee sisältä, ei mistään purkista tai ulkoisesta seikasta, mutta kuitenkin samassa lehdessä kerrotaan, miten sä saat tuunattua itsestäsi vielä vähän paremman, laihemman, kauniimman, lihaksikkaamman, seksikkäämmän, täydellisemmän naisen. Ite oon ainaki painiskellu enemmänki sen asian kanssa, että moni mies tuntuu tuntevan pelkkää fyysistä vetovoimaa meikäläiseen.

Ja kyllä, siellä täällä on muutama hassu ylimääräinen kilo. Kommentteja on ollu mm. Ja mulla ei oo varsinaisesti syytä uskoa, että esimerkiksi kyseisillä herroilla ois niin kova seksin puute, että he ois valmiita sanomaan mitä vaan kenelle vaan seksiä saadakseen. Tää tutkimus on miltei yhtä vakavasti otettava kuin oma tutkimukseni. Mulla otanta ei ole ihan ,36 miestä, mutta todella, todella moni mies on tullut minulle avautumaan seksihalujensa vähentyneen, koska vaimo on pulskistunut.

Enkä itse asiassa ymmärrä, miten olen moiseen haastattelutilanteeseen joutunut, koska en ole siihen ihan tarkoituksella hakeutunut. Toivoisin ainakin, että oma kumppani ottaisi mahdollisen lihomiseni ja sen aiheuttamat jutut mieluummin puheeksi minun itseni kanssa kuin satunnaisten kapakka- ym.

Mutta siis todellakin niin, että lähdettäiskö yhdessä lenkille, salille tms. Jos suinkin kerkeät niin lukaseppa viimeinen Kodin kuvalehti. Artikkeli naisesta, joka lopulta otti avioeron miehestään, joka häpesi vain lievästi ylipainoista ja lopulta normaalipainoiseksi laihduttanutta vaimoaan.

No mulla kyllä vaikuttaa kilot myös tähän puoleen. Mulle näin senttisenä on täysin eri asia painaa 60 tai 50 kiloa. Mä en kestä, jos mua hivellään ja silitellään ja läskit siinä liikkuu. Saati jos innostuu vaikka puristelemaan ja sinne jää liikaa väliin Ja mun on aina saatava olla huomattavasti pienempi kuin mies ja koska pidän vain hoikahkoista miehistä, on itsekin oltava hoikka.

Taitaa olla aika poikkeuksellista tuo dissolven kyky olla miettimättä omaa vartaloa sängyssä. Kunpa itse pystyisi samaan Saattaa vaikuttaa sekin että mulla on kunnon läskisokeus menossa - en näe itseäni isompana kuin kiloisena Siksi oma peilikuva alasti ei ällötä, vaan näyttää ihan hyvältä Itsellä syyt laihduttaa ovat lähinnä terveydelliset ja mukavuudenhaluiset, ei niinkään ulkonäölliset, koska mies jo löytyy eli kyse on vain itsestäni.

Oon kaunis ja iso ja pystyn sen myöntämään: En minäkään mieti vartaloani sängyssä, muuten kyllä sitten senkin edestä. Mies on tässä reilun kuuden vuoden aikana ihan varmasti nähnyt jokaisen sentin minusta myös silloin kun olin vähän pienempi ja ihan tyhmältä tuntuisi yhtäkkiä ruveta peittelemään makkaroita ja raskausarpia.

Painoani en edes tiedä, mutta jossain 75 ja 85 kilon välillä se luultavasti huitelee, mutta huidelkoot, mies rakastaa minua tämmöisenä möhömahanakin ja minäkin rakastan häntä mies on suhteen aikana lihonut yli 20 kiloa, hoikasta ylipainoiseksi eikä kumpikaan mitään läskejä sängyssä tai muuallakaan arvostele.

Seksiä on ihan turha pilata häpeilyllä ja peittelyllä. Tähän tietysti varmaan vaikuttaa osin myös se oma suhtautuminen niihin omiin tai toisen läskeihin. Mä kun en tykkää toisella ylimääräisestä, niin oletan helposti, että kaikki pienikin ylimääräinen häiritsee toista. Sama jos olisin itse tyytyväinen itseeni BMI: Ei mulle kukaan koskaan ylimääräisistä ole koskaan mitään maininnut, joten suurimmaksi osaksi tää taitaa olla omien korvien välissä.

Aika mielenkiintoisia näkökantoja asiaan tulee Se miksi oma kroppa sängyssä hävettää on tieto siitä että mies nauttii katselusta Ja sellaisen näpsäkän kropan katselusta. Niin siinä omat michelin renkaat vyötäröllä ja reilut reidet tuntuvat ikäviltä.

Tietysti se että tiedän miehen edellisten kumppaneiden olleen hoikkia ja hyvän näköisiä korventaa lisää. Mutta silloin muistutan aina itselleni että kuitenkin ne suhteet päättyivät eroon meidän ei Mutta joku mainitsi siitä että jos mies on hyvän näköinen ja ympärillä pyörii muita naisia Kuinka hyvin osaatte käsitellä asian?

Minä en ole ikinä pitänyt itseäni mustasukkaisena tyyppinä, no nyt olen älynnyt ettei edellisissä virityksissä miehissä ole näössä ollut ollutkaan mitään mistä olla mustis Itse aivan säikähdin viime viikonloppuna kun käsitin pelkääväni tilannetta että vaikka kapakka reissulla miehen ympärillä alkaa pyöriä muita naisia. Mutta luonnollisesti pelkään myös sitä että mies siinä illan tunnelmissa ympärilleen katsellessaan katsoo muita ja vertaa minuun Tai kun olemme yhdessä juhlatuulella ja liikenteessä meitä katsotaan muiden näkökulmasta.

Eli hyvän näköinen hoikka mies ja pallukka kumppani Tämä ajatus putkahti päähän kun ensimmäiset perhejuhla kuvat valmistuivat tänä kesänä. Ja seisoimme rinnakkain koko komeudessa, itkin kun ne kuvat näin Mies totesi että olen nätti niissä kuvissa. Ja minä itkin vielä enemmän. Nämä kaikki vuodattamani asiat minun tapauksessani tarkoittavat sitä että mietin kehoani todella paljon varsinkin kun vaatteita pitäisi vähentää.

Olen kuitenkin tietoisesti alkanut vältellä sitä että etten arki tilanteessa peittelisi itseäni vaan seison miehen edessä että katso tällainen olen Mutta aina välillä jokin sielun syövereiden lukko jumittaa päälle ja sitten taas mennään Vertaisryhmät » Verkkiksen laihdutusryhmä tänään kello Omalla vastuulla » Religious lady Koshkoi tänään kello Vertaisryhmät » 90 kg: Lähetä asiantuntijalle sähköpostiviestinä linkki tähän viestiin. Valitse asiantuntija Eija Holmala Patrik Borg. Flikka Tulevaisuus on omissa käsissäsi.

RentoTessu "Pidä vahva henki. Jos luovutat kesken - kuolet". En tiedä, joskus olen kai lukenut jonkun "luotettavamman" tutkimuksen, joka tuli johtopäätökseen että miehet taas pitävät enemmän naisusta, joilla on hyvin muotoja ja kenties vähä rehevämpiä.. Myös jos lähtisin ajattelemaan omilla tyhmillä aivoillani, tutkimuksen on tosiaankin tehnyt Kauneus- ja terveys -lehti, jonka lukijat kenties ihannoivat enemmän terveyttä laihuutta ja kauneutta median luomaa kauneusihannetta , ei voida tätä tutkimusta ajatella yleisesti pitävän paikkaansa.

Kenties se on tämän lehden lukijakunnan kesken vain totuudenmukainen. Taas jos lähden omilla pienillä aivoillani miettimään esimerkiksi jonkun fittness -lehden tutkimuksena tämä voisi olla, että naisen salilla käymättömyys huonontaa seksiä.. Mä olen omien empiiristen kokemusten hehe perusteella päätynyt samaan. Vaikka toisaalta tietysti nämä partnereiksini valikoituneet tietysti preferoivatkin vähän runsaampia muotoja, eivätpä he kai minusta muuten niin olisi viehtyneetkään.

Miehillä on erilaisia makuja naisten suhteen kuten on naisillakin miesten suhteen. Joillekin kumppanin lihominen saattaa olla ongelma, toisille taas oma lihominen.

Vaikka oikeasti hyvä seksi ei vaadikaan tietynlaista vartaloa Melkein aina kun puhutaan naisen painosta, rintojen koosta ja jopa hiusten pituudesta!

Miksi ei voi myöntää sitä, että kaikki miehet eivät todellakaan pidä juuri minua ja minun näköistä naista kovin seksikkäänä, mutta sillä ei ole mitään merkitystä, koska minäkään en pidä kaikkia miehiä seksikkäinä ja minulle riittää, että se oma kumppani pitää minusta?! Itsekin kävin vilkaisemassa tuota "tutkimusta" ja samalla paria muutakin aiheeseen liittyvää juttua, jotka olivat aivan yhtä typeriä tyyliin imurointitapasi kertoo millainen olet sängyssä.

No näinhän se juurikin on - jokaisella on omat mieltymyksensä! Itse pidän hoikista miehistä, mutta monet ystävistäni preferoivat kunnon lihaksia tai jopa pientä "nallekarhumaisuutta" ;.

Ja kysymykseen siitä, miksi ei voi myöntää, ettei kaikki tykkää kaikista on tietääkseni ihan yksinkertainen syy. Vertailija ei ole itse sinut itsensä kanssa, jolloin joutuu pönkittämään itsetuntoaan muita väheksymällä.

Jeesus kristus, kyllä on nyt tehty tutkimusta! Että kypsyttää tuollaisten juttujen julkaiseminen, miksi pitää paineistaa ihmisiä tuolla tavalla? Ylipaino ei ole terveellistä, mutta en pysty käsittämään miksi ihmisiä pitää yrittää kaikin keinoin syyllistää siitä pois? Oman painonhallinnan pitäis lähteä ihan jostain muualta, kuin siitä ettei miehet tykkää jos paksu.

Miehet tykkää ja ei tykkää niin monista asioista, johtuen ehkä vähän myös siitä, että miehiä nyt sattuu olemaan aika monta maailmassa, että sitä mielikuvitusihannetta jos lähtee jahtaamaan, niin pulassa on.

Aih, nyt kyllä minun maalaisjärkistä päätäni kolottaa kun katson tutkijaa, tulosta ja otantaa. En tiedä mitä tekisin jos joku mies kehtaisi mennä kommentoimaan minun vartaloani hänen haluttomuutensa syynä.

Ei voi tulla yllätyksenä, että minulla on kurveja. Enkä minä aio häpeillä niitä. Kun minä harrastan seksiä on siinä jotain muutakin ajateltavaa kuin maha tai selluliitti. Onko kukaan muu muuten ihmetellyt, miksi miesten on okei sanoa tämä asia ääneen, mutta herra jumala jos nainen valittaa miehen mahasta! Ukon kun pitää vähän pyöristyä suhteessa jne. Naisten ulkonäköä, karvoitusta ja tissejä saa kyllä arvostella, mutta miesten koolla ei ole väliä ja muita mukavia letkautuksia. Seksissä on minusta kyllä tärkeintä se, että on hauskaa.

Joku joskus sanoi, että jollet pysty nauramaan seksin aikana kumppanisi kanssa jotain pitäisi muuttaa. Minä allekirjoitan sen, sillä seksihän ei todellakaan oikeasti ole mitenkään seksikästä.

Se on hikistä, hassuja ääniä ja toisinaan täyttä räpellystä, missä sattuu ja tapahtuu. Kunnon nauru toisinaan auttaa. Ainahan se vika tuntuu olevan naisessa. Jos et ole liian lihava, niin sitten liian laiha, tai muodot muuten vain väärissä paikoissa. Kyllä mä ainakin toivon, että parisuhteessa mua rakastetaan ihan ihmisenä, ei johonkin tiettyyn muottiin laitettuna vartalona.

Ja tosiaan voisi ajatella, että painoa lannistavampi asia seksihaluille on itseään häpeilevä puoliso, oli tämän vartalo sitten millainen hyvänsä. Kovin suureen hekumaan voi olla vaikea antautua, jos toinen keskittyy vain vatsamakkaroidensa laskemiseen ja kauhisteluun. Se riippuu myös siitä, miten se kumppani suhtautuu niihin kiloihin. Jos kumppani ehdottaa yhteistä kävelylenkkiä, uimassa käyntiä tmv. Varmasti edistää parisuhdetta ihan muuallakin kuin makkarissa. Sitten taas jos toinen jaksaa koko ajan huomautella, että kun sä olet ihan kamala läski ja mun halut katoaa ja Repan vaimo käy 20 kertaa päivässä salilla ja sun tissit on huonot ja mikään ei ole hyvin ja valivali, niin en kyllä yhtään ihmettele jos "lihavuus syö seksihimoja": Tämä on juuri sitä journalistista tasoa, missä soitetaan Jari Sillanpäälle ja kysytään, että onkos sulla Siltsu muuten avioton lapsi?

Olen itse todella kyllästynyt näihin stereotypioihin että "vain laiha voi olla haluttava". Seksi ei ole laihojen etuoikeus. Kun sitä tarpeeksi kauan meille syötetään, niin valitettavasti osa meistä uskoo siihen: No itseasiassa - Valokuvaaja oli "vallitsevien normien" mukaan ylipainoinen ja vatsakaskin vähän, hyvinhän tuo kelpasi ;.

Ajatukseni lähti harhailemaan vähän samoille urille, mutta lajemmassa kontektissa. Vähän vatsakkaat ja ylipainoiset, '" nallekarhumaiset" miehet ovat kyllä ihan ihkuja, mutta entäs ihan oikeasti lihavat miehet? Lihavilla naisilla on puolustuspuheenvuoronaan kurvinsa ja ihanan naiselliset muotonsa, mutta entäs miehillä?

Onneksi luin tästä tutkimuksesta täältä enkä lehdestä jota en olekaan koskaan lukenut , nyt vaan nauratti. D Tekstisi pitäisi jakaa  kaikkialla! Saman lehden pääkirjoituksesta nappasin jokin aika sitten no, se oli näköjään viime kesänä eli vähän pidempi aika sitten tällaisen kuvan: Tämän lehden naiskuva ei kyllä vaikuta kovin hyvältä.

Tai siis ilmeisesti tarkoitus on ensin ruokkia naisten epävarmuuksia ja sen jälkeen tarjota tapoja tyydyttää nämä tarpeet - tietysti ostamalla ja käyttämällä rahaa. Tule meille töihin - et ole kauaa!

Meille kerrottiin tiedotusopin opinnoilla, että kyseessä on "Naistenlehtien skitsofrenia" ja mun mielestä se on ihan täydellinen termi! Sillä naistenlehtien skitsofrenialla tarkoitetaan siis sitä, että samassa lehdessä voi olla aivan päinvastaisia juttuja, kuten "Huomauttaako miehesi painostasi - näin saat sen loppumaan! Eli ensin on sitä girl poweria, miten sä olet hyvä just näin ja naisen itsetunto tulee sisältä, ei mistään purkista tai ulkoisesta seikasta, mutta kuitenkin samassa lehdessä kerrotaan, miten sä saat tuunattua itsestäsi vielä vähän paremman, laihemman, kauniimman, lihaksikkaamman, seksikkäämmän, täydellisemmän naisen.

Ite oon ainaki painiskellu enemmänki sen asian kanssa, että moni mies tuntuu tuntevan pelkkää fyysistä vetovoimaa meikäläiseen. Ja kyllä, siellä täällä on muutama hassu ylimääräinen kilo. Kommentteja on ollu mm. Ja mulla ei oo varsinaisesti syytä uskoa, että esimerkiksi kyseisillä herroilla ois niin kova seksin puute, että he ois valmiita sanomaan mitä vaan kenelle vaan seksiä saadakseen.

Tää tutkimus on miltei yhtä vakavasti otettava kuin oma tutkimukseni. Mulla otanta ei ole ihan ,36 miestä, mutta todella, todella moni mies on tullut minulle avautumaan seksihalujensa vähentyneen, koska vaimo on pulskistunut. Enkä itse asiassa ymmärrä, miten olen moiseen haastattelutilanteeseen joutunut, koska en ole siihen ihan tarkoituksella hakeutunut. Toivoisin ainakin, että oma kumppani ottaisi mahdollisen lihomiseni ja sen aiheuttamat jutut mieluummin puheeksi minun itseni kanssa kuin satunnaisten kapakka- ym.

Mutta siis todellakin niin, että lähdettäiskö yhdessä lenkille, salille tms. Jos suinkin kerkeät niin lukaseppa viimeinen Kodin kuvalehti. Artikkeli naisesta, joka lopulta otti avioeron miehestään, joka häpesi vain lievästi ylipainoista ja lopulta normaalipainoiseksi laihduttanutta vaimoaan.

Olisinpa kyllä toivonut, että siinä artikkelissa toisaalta oltaisiin käsitelty aviomiehenkin päänsisäistä elämää. Oma kokemus on kaltaisesi. Miehet ovat innostuneita tilanteesta, kiinnostuneita minusta, halukkaita tutustumaan, etenemään. Kohdalleni ei ole osunut yhtäkään, joka olisi lähtenyt luikkimaan liikakilojen joita pituuteeni nähden vuoksi pakoon. Päinvastoin olen saanut ihailevia, ylistäviä katseita, kosketuksia, suudelmia.

Lähes aina, kun koen kehoni riittämättömäksi tai liian isoksi siihen liittyvät naiset. Joskus äitini, siskoni, tyttöystäväni Mulla tippui seksihalut kun mies lihoi vuodessa 70kg eli yht kg: Hän ei ollut vaan enää se urheilija tyyppi jonka otin joten jätin. Vaikka seksi oli ihan hyvää mutta ei se riitä yksinään. Vähän myöhässä tähän kommentoin mutta tuo lehti ei kyllä kelpaisi edes kalankääreeksi, sati että informatiiviseksi tai edes viihdyttäväksi lukemiseksi. Pyysit joitain viikkoja sitten että kerron miten tärskyt nuoren komean miehen kanssa menivät.

No, ne menivät juurikin niin hienosti kuin pitikin! Ja mikä parempaa, jatkoa on luvassa ; Edelleen koen kamalaa epävarmuutta vatsani paljastamisesta, mutta ilmeisesti kynnys on vain minun päässäni, ainakin tapaamisen jälkeisen viestittelyn perusteella. Tälle perjantaille onkin sitten luvassa jotain todella spesiaalia, en tiedä miten pysyn alkkareissani sinne saakka. Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin.

Liity yhteisöön » tästä.

10001 PELI NAISET HOMO ETSIVÄT MIEHIÄ

EROOTTISIA FANTASIOITA HOMOSEKSUAALISEEN LIVEJAMSIN