Ruskea vuoto raskauden homoseksuaaliseen aikana mies panee

Voit verrata sitä uuden vuoden aattoon, lisättynä adrenaliinilla ja uhkaavalla vaaralla. On tyyntä myrskyn edellä ja yhtäkkiä kuulet ilotulitteiden kaikkialla ympärilläsi. Tosin mikään ei tapahdu tarkalla kellonlyömällä.

Pysyttelemme hiljaa ettei vihollinen kuulisi meitä ja aloituslaukauksen jälkeen alkaa väkivaltainen räiske. Olemme myös pakotettu käyttämään pimeyttä strategisena keinona, sillä vihollisella on liian vahva arsenaali yhteenotoissa paljaassa päivänvalossa.

Ja me käytämme hyväksi strategista seikkaa, että he eivät viitsi taistella pimeässä, ja käytämme yötä naamiointina. He myöskin viitsivät taistella vahvalla arsenaalillaan ainoastaan pitkältä etäisyydeltä, joten mitä lähempänä olet vihollista, sitä hyödyttömämpi heille on heidän vahva asearsenaalinsa. Tiedämme myös Amerikan ja Lännen olevan liian pelkurimainen lähietäisyyden maataisteluille, joten he uskaltavat vain pommittaa ilmasta viattomia siviilejä.

Sitä vastoin Mujahid marssii pelottomana vihollista vastaan maitse eikä väistele tulikosketusta lainkaan. Tämä on ero jalon syyn takia taistelevilla ja kuolevilla Mujahidiineilla sekä kansaansa sortavan tyrannimaisen hallituksen sotilailla.

Meillä on vähemmän aseita, olemme ainiaan vähemmistönä, meillä ei edelleenkään ole ilmavoimia eikä voimakasta aseistusta kuin heillä on. Huolimatta näistä materiaalisista puutteista ja epäedullisuudesta he pelkäävät meitä taistelukentällä eikä toisin päin.

Tämä siksi, että taistelemme jalon ja oikeudenmukaisen syyn tähden ja koska Allah Kaikkivaltias on kanssamme. Voitto tulee varmasti, ennemmin tai myöhemmin meidän kanssa tai ilman. Olemme nähneet luotien lentelevän korvien vierestä. Kuulla viheltävät luodit, jotka putoavat muutaman metrin päähän jalkojen juureen. Veljelle Alankomaista luoti lensi hänen hiustensa läpi.

Toisella veljellä lensi amaamah'in lensi. Nämä ovat vain muistoja monien muiden muistojen joukossa, olkoon tämä turbaani todistajanamme Tuomiopäivänä. Tällaista et koskaan saisi mukaasi Alankomaissa. Kun osallistut seuraavaan taisteluun, jännite on helpottanut ja tunnet pian saavasi aikaa myöden lisää kokemusta.

Tietenkin voi harjoitella, niin kauan kuin tahdot, mutta oikeasti opit taisteluissa itsessään. Kuten jalkapallo, voit harjoitella vaikka miten paljon, mutta opit ainoastaan hyvää jalkapalloilua korkean tason kilpailuissa. Sekä harjoittelu että kokemus tekee täydelliseksi. Joillakin veljillä on ollut siunaus tappaa sotilaita.

Tämä on sotilas, jonka näet omin silmin putoavan sen jälkeen kun olet osunut häneen. Yleensä on hyvin kaoottista taistelujen tuoksinassa, että on vaikea tietää, osuitko. Oli veli, joka oli tappanut raskaalla konekiväärillä muutaman sotilaan. Palatessamme, hän ei puhunut siitä lainkaan. Kunnes kuulimme sen muutamaa päivää myöhemmin muilta veljiltä.. Hän tahtoi pitää tekonsa puhtaina. Islamissa ei ole sallittua rehvastella hyvistä teoista toisille.

Oikeastaan, kun tekee näin, kaikki hyvät teot ovat hedelmättömiä, koska et tehnyt niitä ainoastaan Allahin vuoksi. On myös kerrottu, että muiden ylistämän hyvän teon tekeminen on pienin muoto polyteismia.

On myös kerrottu, että Mujahid, joka taistelee ainoastaan kunniasta ja maineesta on yksi ensimmäisiä Helvettiin joutuvia, pyydämme Allahia suojelemaan meitä tältä. Kuten hyväntekeväisyydestä tai muista vapaaehtoisesta palvonnasta ei ole hyvä rehvastella, kuten ei myöskään edes Jihadista. Siksi, muistutamme itseämme ja muita taistelijoita aina puhdistamaan aikomuksensa. Mujahdiinit peittävät kasvonsa säilyttääkseen anonymiteettinsä ei ainoastaan turvallisuussyistä, vaan he tahtovat myös tekojensa olevan puhtaasti Allahin tähden.

Tänään tosin ei ole vaikeaa pitää Jihadia yksistään Allahin tähden, koska julkinen mielipide on usein ylenkatsova Mujahidiineja ja Jihadia. Monessa tapauksessa sinua ei kohdella kuten sankaria, päinvastoin sinua solvataan ja syytetään. Tämä on jumalaista viisautta, koska se todistaa, että ainoastaan muslimit taistelevat Allahin tähden eivätkä maineen ja kunnian tähden, koska heitä ei vielä nähdä sankareina ja rohkaisevina.

Tämän ymmärsimme, kun lähdimme Alankomaista. Erityisesti Lännessä ja kaukana sodista olevissa maissa asia on näin, mutta uhrit täällä Syyriassa esimerkiksi näkevät Mujahidiinit sankareina.

Joten on tärkeää, että yritämme pitää aikomuksemme puhtaina. Missä iskussa Mourad ja Yasin kuolivat? Onko heidät haudattu samantien vai vietiinkö kotiin ja haudattiin seremoniallisin menoin?

Kyllä, he kuolivat samassa taistelussa. Yasin muutaman päivän myöhemmin kuin Mourad. Se oli suurella sotilastukikohdalla, jonka valtasimme.

Puhutaan myös suurimmasta voitosta kautta Syyrian. Meillä on 27 maanalaista bunkkeria täynnä aseita ja ammuksia saatuna sotasaaliina. Ja sitten meillä on ainoastaan maanalaisia varikoita. Monilla veljillä Alankomaista ja Belgiasta on myös kunnia osallistua. Tässä operaatiossa tämä tukikohta otettiin kahdessa päivässä. Mourad kuoli niistä toisena päivänä. Muutamaa päivää myöhemmin olimme kotonamme ja näimme veljen aamuruuhkassa. Meidän oli valmistauduttava uuteen taisteluun.

Vihollinen oli lähettänyt saattueen ja tahtoi yrittää armeijan tukikohdan takaisinvaltausta. Ja tässä toisessa taistelussa Yasin kuoli. He ovat samalla hautausmaalla lähellä kotiamme. Sinun omat ystäväsi haudataan, joiden kanssa olet ollut vuosia tekemisissä on hyvin pysäyttävää ja tunteikasta. Mutta nämä ovat jaloja uhrauksia, mitä Jihad vaatii. Entä valmistelut ennen Syyriaan lähtöä. Monella teistä on strateginen ja taktinen ansioituminen mukananne. Mikä se oikeastaan on? Kävelyä metsissä, ylimääräisiä käyntejä kuntosalilla?

Ryhmäkoulutusta metsissä vai puistossa? Muslimille on pakollista elää terveellisesti ja myös valmistautua fyysisesti. Ja näin myös silloin, kun yksilöllinen Jihad ei ole pakollista muslimeille, ei pelkästään silloin, kun se on pakollista muslimeille.

Muslimi tietää itsellään olevan paljon vihollisia, jotka voivat iskeä minä hetkenä tahansa, joten valmistautuminen on pakollista. Koska kun näin tapahtuu, muslimien on kyettävä puolustaa itseään ja suojella heikkoja.

Katsokaa voimattomia rohingya-muslimivähemmistöä Burmassa, miten buddhistit vainoavat heitä kykenemättä puolustamaan itseään. Näin voi tapahtua missä tahansa muslimiyhteisössä, myös Lännessä. Niin tapahtui bosniakeille, jotka vuosisatoja olivat asuneet rauhassa serbien kanssa, joten liekki voi minä hetkenä tahansa leimahtaa. Muslimien ei tule olla naiiveja, vaan on valmistauduttava tähän, jotta he voivat puolustaa itseään, mikäli näin tapahtuu.

Vaino alkaa vihamielisistä sanoista, kuten on nähty holokaustin yhteydessä. Ja mitä kuulet muslimina Lännessä vihamielistä pauhua, niin ei hyvin käy. Wilders saa itselleen poliittisen tilan näin tehdä kaikista rasistisimmat lausunnot. Siksi kehotamme muslimeja Lännessä harkitsemaan vakavasti poismuuttamista. Kursseista kerrotaan suullisesti, mutta niihin myös hakeudutaan. Monet eivät tiedä, että on saarnaajia hollantilaisten Mujahidiinien välillä Syyriassa: Joten heiltä voimme kysellä ja tavallisesti he tietävät kysymyksiin vastauksen.

Ja jos ulkomailta tulee oppineita, he joskus antavat täällä myös oppitunteja veljille Alankomaista. Suurimmalla osalla veljistä on ollut fyysistä koulutusta Alankomaissa. Esimerkiksi kaikista tänne lähteneistä ystävistä jokainen otti osaa taistelukoulutukseen.

Tämän katsomme myös omistautumiseksi ja motivoimme toisiamme ottamaan harjoittelut vakavasti. On myös totta, että jotkut veljet kävivät kunnonkohotuksen takia. Ryhmäkoulusta metsissä tai harjoittelua Ardennes'ssa emme käyneet.

Turvallisuuskursseja ei tule ottaa kevyesti. Jos tekisimme näin, silloin kahden ryhmissä tai yksilöllisesti. Kerrot, että he eivät taistele, vaan elävät yhdessä aviomiestensä kanssa. Asuvatko parit yhdessä isossa talossa vai onko heillä yksittäiset asuinsijat? Miten naiset viettävät päivänsä? Kyllä, pariskunnat asuvat yhdessä tavallisessa asunnossa, joka on vapautunut [paenneilta] syyrialaisilta. Heidän ei tarvitse vuokrata, sillä syyrialaiset ovat erittäin avokätisiä: He [Naiset] käyvät toisten sisarten luona vieraisilla, kokkaavat, tekevät kotitöitä jne.

Ainoa ero täällä ja siellä on, että täältä saa palkkion, koska täällä on suuri Jihad. Jopa nukkuminen ja syöminen palkitaan Mujaahidille, ei ainoastaan taistelemisesta.

Siksi sanomme, että Jihad ei tarvitse meitä, vaan me Jihadia. Jihad on kultakaivos muslimille. He eivät taistele, mutta on naisia jotka ajavat eniten? Eilen uutisoitiin käännynnäisestä Yhdysvalloista, vuotiaan Nicole Mansfieldin, joka taisteli vastarintataistelijoiden puolella ja kuoli Idlibin maakunnassa. Aikaisemmin näin dokumentin TV: Ja eilen puhuin pakolaisen kanssa Syyrian Alepposta, kurdi joka näytti kuvia ja kertoi kurdinaisten tukkivan taisteluharjoitusleireille.

Eikö ainoastaan eurooppalainen muslimi taistele? Olen vakuuttunut, että yleisesti naiset eivät taistele [miesten] rinnalla Syyriassa, mutta saattaa olla muutamien taistelevan silti. Tällaisia naisia on FSA: Nämä käännynnäiset Yhdysvalloista voivat kuolla taistelukentällä, mutta tämä ei tarkoita että he olisivat taistelleet. Ehkä he huolehtivat haavoittuneista tai auttoivat muissa tehtävissä. Se ei tarkoita, etteikö naisella olisi sijaa taistelukentällä, mutta tämä yleensä muissa tehtävissä kuin aseellisessa taistelussa itsessään, vaikka hän saa siitä yhtäläisen palkkion.

Ja mitä kurdeihin tulee, he ovat epäilemättä PKK. Heillä on pitkä perinne naistaistelijoista, joita näkee myös pohjoisen 'Iraaqin vuoristoisilla alueilla, mutta tämä on enemmänkin vertauskuvallinen perinne, muisto taisteluista joita heillä oli luvulla, jolloin monet sen aikaisen PKK: PKK on myös yleisesti Basharin hallituksen tukena ja pettävät Mujahidiineja.

Olemme itse nähneet joukon PKK: Joten tämä kertoo tarpeeksi heidän petollisuudestaan. Mutta heitä on enää vaikea kenenkään ottaa vakavasti, eikä kukaan pysähdy heidän tarkastuspisteillään. Oliko Jordi ainoa, joka oli vapaaehtoisena Syyrian rajalla vai onko muitakin?

Voiko olla, että sanot niin vain suojellaksesi häntä AIVD: Ei, täällä on muitakin, jotka ovat vapaaehtoisina, mutta useimmat veljet ovat taistelukentillä. Mutta nämä ovat usein päällekkäisiä, sillä jos taistelet Mujahidina, voit myös olla humanitaarisena apuna. Muslimit ovat myös kuin avoin kirja, teeemme selväksi mitä ja miksi taistelemme. Emme ole kuten krypto-juutalaiset tai shi'a-sekti taqiyyah'naan uskonnollinen petos.

Me olemme kuitenkin läpinäkyviä ja kerromme jokaiselle selkeästi ja rehellisesti minkä puolesta seisomme. Lopuksi, kerro jotain yksityiskohtia päivittäisestä elämästänne.

Kaipaatko jotain Hollannista, paitsi perhettäsi ja ystäviäsi? Syyrialaiset ovat hyvin ylpeitä keittiöstään ja ovat vakuuttuneita heillä olevan maailman parhaan keittiön. Se on todellakin hyvä, mutta ei huonoin! Tullessamme he tekevät jotain keittiöstään vähän lattialle. Kiusaamme heitä hieman ja väitämme marokkolaisen keittiön olevan paremman. Ja keskustelemme tästä ja yritämme selättää toisemme kunnes he pyytävät meitä todistamaan sen oikeaksi keittiössä, jossa olemme sormi suussa, koska kukaan meistä ei osaa kokata marokkolaista keittiötä.

Hedelmät täällä ovat myös hyviä ja aina tuoreita. Esimerkiksi minä en ole milloinkaan maistanut niin herkullisia, tuoreita kirsikoita elämässäni. Olemme tällä viikolla menneet syyrialaisen kanssa poimimaan satoa ja me otamme ainoastaan parhaimmat tertut hänen puustaan. Kriisistä huolimatta syyrialaiset syövät hyvin ja satoa on paljon. Itse asiassa vanhempi mies kertoi, että sato ei ole milloinkaan ollut kuten nyt sodan aikana yhtä hyvä.

Media kertoo kuivuudesta ja siksi liioittelee, tätähän Länsi väitti myös Somalian kaltaisesta maasta. Tämä on osa poliittisten ja taloudellisten vaikuttamisten ja tarkoituksellisten intressien ekonomista valtapeliä, kuten olemme nähneet miten IMF on tuhonnut Jugoslavia taloudellisesti.

Syyrialaisilla on tarpeeksi syötäväksi ja tarpeeksi vaatteita. On myös ihmisiä, joilla on hyvin vähän, erityisesti pakoalaisleireillä, mutta tätä on liioiteltu. Tietenkin, mitä Syyria tarvitsee on miehiä, jotka tahtovat uhrata elämänsä pysäyttääkseen Basharin verenhimoisen kansanmurhan niin pian kuin mahdollista. Makeiset kuten lakritsi tai simppelit voileivät hollantilaisella juustolla, näitä kaipaamme.

Eniten kaipaamme syödä äidin tekemää ruokaa Mutta tiedämme, että Paratiisi on ikuinen ja ruoka tässä maailmassa ei ole mitään verrattuna ruokaan Paratiisissa, joten odotamme kärsivällisinä ja toivomme tulevamme hyväksytyiksi marttyyreina. Useimmat, olen ymmärtänyt, lähtevät kotoa hyvin vähin matkatavaroin.

Se riippuu, eräät veljet ovat ottaneet kaiken Alankomaista ja muut ovat tarkoituksella ostaneet vaatteensa Turkista. On tietenkin tärkeää olla erottumatta joukosta. Voihan toki ostaa vaatteensa täältäkin, mutta valinnanvara ja valikoima on hyvin rajallinen. Sotilaskaman saamme kaiken ilmaiseksi, mutta voi esimerkiksi ostaa tai tehdä toisen tai kolmannen vaatekerran. Mujahidiinit Syyriassa Mujahidiineja ympäri maailman taistelemaan Syyriaan "Aleppon Salahudiinin lähiössä näin monia syyrialaisia siviilejä liittyvän Kataib al-Ahraar al-Shaamiin.

Kysyin heiltä syytä, miksi he valitsevat liittyä nimenomaan noihin taisteleviin ryhmiin, he vastasivat: Eräs mies kääntyi Islamiin vuosi sitten. Hän opetteli vähän arabiaa, pieniä sanoja. Kysyin häneltä englanniksi, miksi hän on täällä. Kautta Allahin, ei ole mitään nautinnollisempaa kuin Jihad.

Se on paras asia maailmassa, Jihad. Syyrian vapaa armeija ei tahdo Islamin nousevan" -Albanialainen imaami Genci Bella perjantaisaarnassaan. Balkanin alueelta on lähtenyt taistelijoita Syyriaan vuodesta alkaen kaikkiaan noin Korkeimmat arviot balkanilaisista Syyriassa yleensä ovat yli Asiantuntijat uskovat heitä koulutetun Wienissä, joka "on wahhabismin keskus Euroopassa". Osa uskoo myös Serbian muslimienemmistöisessä kaupungissa Novi Pazarissa olevan koulutuskeskuksia ja useat Serbian muslimeista rekrytoidaan opinnoillaan Turkissa ja Syyriassa.

Bosnia-Herzegovinan Syyrian Mujahidiinit ovat kotoisin Sarajevosta ja sen ympäristöstä, joissa he kokoontuivat ainakin kolmessa eri kodissa. Kosovossa valmistautuminen Jihadiin tapahtuu ainakin kahdessa eri moskeijassa Pristinassa ja Mitrovicassa.

Yleensä Turkin kautta Syyriaan kulkeneet balkanilaiset liittyvät Jabhat an-Nusrah'aan, 'Iraaqin ja ash-Shaamin Islamilaiseen valtioon tai muihin ryhmiin. Balkanin Jihad-kuviot Salafejä Balkanilta kutsuttiin vuonna Belgiaan useisiin tilaisuuksiin, joihin osallistui Jihadiin 'Iraaqiin sekä Syyriaan värvääviä. Kutsujina olivat Belgian "romanit", Islamsko Romani Dawetsko Organizacija, joka keskittyy bosnialaisiin, albanialaisiin, makedonialaisiin ja kosovolaisiin. Balkanin romaneissa on kristittyjen lisäksi myös muslimeja.

Lisäksi heidät pidätettiin osallisuudesta iskun suunnittelusta Sarajevon USA-suurlähetystöön, mutta vapautettiin näytön puutteesta. Ensin pidätetään ja sitten ei olekaan näyttöä, "syytön kunnes toisin todistetaan". Halimin ja Bosnicin vierailun vaikutuksesta lähteä Jihadiin Syyriaan ei ole tietoa, mutta yhteisö ainakin keräsi rahaa saksalaiselle "Helfen in Not"-hyväntekeväisyysjärjestölle, joka vie avustuksia Syyriaan.

Saksalaistiedustelun mukaan järjestöllä on myös Jihad-yhteyksiä Syyriaan. Järjestön jäsen nähtiin taisteluvaatetuksessa Syyrian Haram-kaupungissa koraanikoulun rakennuspaikalla. Eldar Kundakovic Novi Pazarista Serbian muslimienemmistöisestä Sandzakista kotoisin ollut Eldar kuoli käsikranaattiin taistellessaan Mujahidiinien vapauttamiseksi syyrialaisesta vankilasta. Anri Maliqi vuotias tiranalainen Anri Maliqi kuoli Syyriassa taistellessaan.

Hänellä oli Tiranassa ollessaan tapana käydä Ballan moskeijassa. Abu 'Abdullah Kosovolainen, Azazin kaupunki, Aleppon maakunta: Kiitämme Allahia, että Hän kokosi kaikki nämä leijonat kaikkialta maailmasta antaakseen voiton sorretuille muslimeille.

Kiitämme Häntä, että hän suosi meitä tällä kunnialla taistella Jihadissa Allahin tähden ja tekemään Allahin Sanan korkeimmalle ja uskottomien sanan alhaisimmaksi.

Muslimiveljeni, tämä on neuvo Levantista, Jihadin ja suurten taisteluiden maasta, kuten näette, Allah on siunannut meitä voitolla, eikä täällä [Azazin kaupungissa] ole enää luopioiden eikä uskottomien valtaa, kiitos Allahin. Kiitämme Allahia, joka antoi meille voiton jotta voimme elää Shari'ah'n varjon alla ja Shari'ah'lla. Ihmiset täällä rakastavat Shari'ah'aa ja ryntäävät tullakseen Shari'ah'lla hallituiksi. Ja veljilleni, neuvon teitä kautta Allahin, älkää jääkö koteihinne edes minuutiksi.

Valmistautukaa ja tulkaa Jihadiin Allahin tähden. Kautta Allahin, jos tuntisitte ylpeyden, jota me tunnemme täällä, ette pysyisi kotonanne edes minuuttia. Muslimiveljeni, neuvon teitä Allahin tähden, jos tahdotte palvoa Allahia totuudellisesti, tulkaa tänne sillä se on parasta tehdä näin. Jotta uskoisitte Allahiin ja Hänen Lähettilääseensä ja tekisitte Jihadia Allahin tähden rahoillanne ja sieluillanne, se on parasta teille jotta tietäisitte.

Ja monet veljet ovat nähneet Lähettilään S näyissä saarnaamassa heille, että nämä tapahtumat tekevät tietä Mahdille. Kautta Allahin, suuret taistelut lähestyvät ja ellette valmistaudu Jihadiin tänään, niin milloin sitten?

Minulla on viesti uskottomille, luopioille ja monijumalaisille: Allahin voitto laskeutuu meille taivaasta. Älkää luulkokaan, että tämän maan päällä olisi enää ketään meitä häviämään.

Miten te voisittekaan lyödä meidät, kun näemme Paratiisin kivääriemme piipun läpi? Kautta Allahin, heittäkää tämä mielestänne. Vannon kautta Allahin, että näette miehiä, jotka rakastavat kuolemaa yhtä paljon kuin te rakastatte elämää. Ja kutsun veljiäni Jihadiin Allahin tähden. Kautta Allahin, dunya on uskottomille mahtavin asia.

Ja meidän taasen ei tule väistyä Jihadilta lastemme, rahamme tai perhevelvollisuuksien tähden, sillä nämä ovat Sheitaanin petoksia. Kautta Allahin, kutsun teitä tekemään töitä tuomaan takaisin Islamilaisen kalifaatin, Allahin Luvalla. Olkaa kanssamme 'Iraaqin ja Levantin Islamilaisessa valtiossa. Tulkaa tänne ja tämä on totuus, mitä Allah Azza wal-Jal tahtoo. Australian Mujahidiinit Vuosien karkeasti arvioiden 20 australialaista on matkustanut Afganistaniin al-Qa'idah'n koulutusleireille sekä Pakistaniin Lashkar at-Tayyibah'n koulutusleireille.

Vuosien aikana ainakin kuusitoista australialaista on pidätetty Libanonissa, yleensä liittyen Asbat al-Ansaariin ja Fatah al-Islamiin. Ansaar al-Islam on palestiinalainen Jihad-ryhmä, joka taisteli Libanonin hallituskohteita vastaan. Fatah al-Islam perustettiin palestiinalaisella pakolaisleirillä Nahr al-Barid Libanonissa marraskuussa Se pyrkii Islamilaisen valtion perustamiseen Libanonin pohjoisosassa.

Vuonna tapahtunutta Etiopian Somalian invaasiota useat australialaiset matkustivat Somaliaan taistelemaan ash-Shabaabin puolella. Myös Jemenissä vuodesta alkaen on ollut viitteitä australialaisista mujahidiineista.

Australiassa ovat myös shi'at ja alawit joutuneet Jihadin ja vallankumouksen kannattajien kohteiksi ja muslimit vastustajiensa kohteiksi. Vuoden alkuvuodesta raportoitiin 17 Syyriaan liittyvää väkivallantekoa Australiassa.

Yleensä kohteiksi joutuvat shiiojen ja alawien liiketoimet, kodit ja palvontapaikat. Iskut ovat yleensä tapahtuneet Melbournessa ja mukana on ollut syyrialaisia, libanonilaisia ja turkkilaisia.

Iskut ovat olleet hyökkäyksiä, omaisuuden vahingoittamista, tuhopolttoja sekä ampumisia. Hänen kerrottiin ajaneen 12 tonnilla räjähteitä lastatun rekan sotilaiden käyttämään kouluun, jossa kuoli 35 syyrialaisarmeijan sotilasta.

Isku auttoi Jabhat an-Nusrah'aa valtaamaan kaupungin sotilaslentokentän. Abu Asma oli vuotias libanonilaistaustainen Brisbanesta, joka oli naimisissa ja kotimaassa terrorisyyte. Mutta terroristi tappaa viattomia. Hän tuli tänne suojelemaan viattomia -lapsia, heikkoja, vanhuksia. Ainoat terroristit Syyriassa ovat Bashar ja hänen militiansa". Maarat Numanin kylässä pieni joukko miehiä ja lapsia istuvat ruohikolla, katsoen klippiä Syyrian valtion televisiosta, joka lähetettiin useita päiviä sen jälkeen, kun Abu Waliid oli saanut shuhadaan taistellessaan hallituksen joukkoja vastaan.

Videolla Abu Waliid sekoittaa hymyillen räjähteitä -Syyrian valtion television teksti selittää: Koko kylä rakasti häntä nuorista vanhuksiin" , kertoo 'Abdul-Mundem, josta tuli hänen läheisin ystävänsä. Abu Waliid saapui Maarat Numanin kylään yhdeksän kuukautta sitten julistaen halunsa uhrata elämänsä taisteluun Islamin puolesta ja kapinallisten kanssa. Hän ei koskaan menettänyt yhtään rukousta".

Abu Waliid oli listattu Yhdysvaltain terroristilistalle, joka ilmeni WikiLeaksin paljastuksista, jonka mukaan hänellä oli "toteennäytettyjä yhteyksiä" Anwar al-'Awlaqiin.

Abu Waliid saapui ystäviensä mukaan Syyriaan, koska ei enää kyennyt katselemaan sivusta konfliktia, jossa tapetaan kymmeniä tuhansia. Yli vuoden toimettomana seisoskelun jälkeen Abu Waliid jätti työnsä ja lensi Turkkiin. Hänellä ei ollut mitään yhteyksiä eikä suunnitelmaa saavuttuaan. Hän vaelteli ympäriinsä Syyrian ja Turkin rajaa, kunnes hän havaitsi ryhmän joka näytti Syyrian kapinallisilta.

Ryhmä sopi hänen salakuljettamisesta häntä Syyriaan. Sen jälkeen hän liftasi kyydin, joka toi hänet Maarat Numanin kylään, jossa hän tapasi Saraya el-Ashar-prikaatin, joka on yksi sekulaareimmista ja sen riveissä taistelee ainoastaan kaksi ulkomaalaista, toinen on ranskalainen ja toinen on Abu Waliid. Abu Waliidin äiti Muazez Toprakkaya kertoi kotonaan Melbournessa Herald Sun-lehdelle, että hänen poikansa ei ollut terroristi, vaan hän lähti Syyriaan "auttamaan sorrettuja viattomia".

Maarat Numanissa hänen syyrialaiset ystävänsä ajattelevat samoin. He kuvailevat Abu Waliidia rohkeaksi ja kunnialliseksi mieheksi, joka rakasti perhettään. He kertovat hänen soittaneen lähes päivittäin Skypellä vaimolleen -joka tuki miehensä lähtöä Syyriaan- ja vanhemmilleen Australiaan. Hänen rinnallaan taistelleet kertovat hänen olleen hyvin älykäs, nopeasti tullen osumatarkaksi tarkka-ampujaksi, vaikka ei koskaan ennen ollut koskenut aseeseen. Hänestä tuli myös ammattimainen pomminrakentaja, joka oppi arabiaa muutamassa kuukaudessa.

Hän oli niin fiksu. Hänestä tuli yksi meistä, hän rakasti tätä kylää. Rakasti paikallista ruokaa ja yksinkertaista elämäämme" , kertoo 'Abdullah Hassan al-Qarsim, armeijasta loikannut, joka oli Abu Waliidin kanssa tämän kuollessa.

Räjähteet vaihtelivat panssarintorjuntaohjuksista käsikranaatteihin. Yksi räjähde oli iso sylinterimäinen rakenne, paksusta vanhasta vesiputkesta, johon kiinnitettyyn oranssinväriseen etikettiin oli arabiaksi kirjoitettu: Kylän lapset innostuvat kuullessaan Abu Waliidin nimen: Kerran palattuaan taistelusta, Abu Waliid näki lasten pelaavan kadulla renkaan kanssa.

Hän laittoi aseensa olkapäidensä yli ja alkoi pyörittää rengasta, nauraen kuin lapsi. Abu Waliid kuoli taistellessaan hallituksen joukkoja vastaan Wadi Dayfin sotilastukikohdasta, Maarat Numanin laitamilla hallituksen tarkka-ampujan luoteihin seitsemän muun miehen kanssa joulukuun Hän oli tyhjentänyt Mkiväärinsä lippaan ja heittänyt kaikki käsintehdyt kranaattinsa" , kertoo Ahmed Rashiid, nuori taistelija, joka nyt pukeutuu taisteluissa Abu Waliidin balaklavaan.

Kuten Abu Waliid tahtoi, hänet haudattiin marttyyrina lähellä kaatumispaikkaansa. Hän tuli tänne suojellakseen viattomia -lapsia, heikkoja, vanhuksia. Ainoat terroristit Syyriassa ovat Bashar ja hänen militiansa. Hän oli hyvin erityinen mies. Hän jätti koko elämänsä Australiassa ja tuli tänne kuolemaan meidän ihmisten oikeuksien puolesta. Emme koskaan kykene maksamaan takaisin, mitä hän antoi meille" , 'Abdul-Mundem sanoo. Australian mujaahidah Amira Karroum "Suloiseksi ja huolehtivaiseksi" luonnehdittu australialainen Amira Karroum ei ollut ainoa australialainen sisar Syyriassa, joka oli aseistautunut ja osallisina taisteluissa kohdatessaan marttyyriutensa vain muutama päivä sen jälkeen, kun saapui Aleppoon.

Hänen uskotaan tulleen laitetuksi seinää vasten ja ammutun kuoliaaksi lukuisilla laukauksilla, kunnes hänen ruumiinsa paloiteltiin. Hänen aviomiehensä oli amerikkalais-australialainen Yusuf 'Ali, joka syntyi Tyler Casey-nimisenä Adelaidessa ja käynyt al-Qa'idah-leirin ulkomailla. Molempien arvellaan taistelleen Jabhat an-Nusrah'ssa. Heidän arvellaan joutuneen FSA: Australiasta Syyriaan lähteneistä naisista pari osallistuu taisteluihin, kaikki alle vuotiaita.

Amira Karroumin ystävät koulusta muistavat hänen kauniin hymynsä ja eloisan persoonan. Hän saattoi heittää kätensä kaveriensa ympärille tervehtien heitä halauksella ja suukolla kasvaessaan Gold Coast Beachillä, jossa hänen isällään oli kebab-kauppa. Vuonna graafista suunnittelua opiskellut Karroum muutti Sydneyhyn miehensä Yusuf 'Alin kanssa. Allah johdattakoon näitä kummajaisia" , hän julkaisi syyskussa ennen valtakunnallisia vaaleja. Yusuf 'Ali lähti Syyriaan pian naimisiinmenonsa jälkeen kertoen menevänsä tekemään humanitaarista työtä.

Karroum seurasi perässä vain päiviä ennen joulua, kertoen perheelleen olevansa matkalla Tanskaan lomalle ystäviensä kanssa. Hän oli viikkoja aiemmin julkaissut Facebookissa kuvan äidistään Honor Deanesta julkaisutekstillä: En tiennyt hänen olevan lähdössä.

Hän halasi minua ja alkoi itkeä. Hän sanoi minulle, että 'Ei mikään, minä vain rakastan sinua, isä. Ja minä hyväksyin sen. En tiennyt hänen sanovan hyvästi. Hän lähetti minulle viestin: Kuolema on aivan kulman takana, isä. Amira oli hyvä tyttö, joka teki paljon vapaaehtoistyötä yhteisössä. Hän oli enemmän antaja kuin ottaja -hänellä oli avoin sydän.

Voin sanoa hänestä vain hyviä asioita. Hän sympatiseeraa australialaismuslimeita, jotka tuntevat välttämättömäksi lähteä sotaan Syyriaan. Se ei ole täysin sotaa vastaan, koska sotaa tapahtuu.

Itsemurha on täysin haram, mutta sota ei. Joskus olet tilanteessa, jossa on taisteltava. Sympatiseeraan täysin Australian muslimeita, jotka tuntevat että heidän on lähdettävä Syyriaan. Tunnen jotain sinne taistelemaan lähteneitä, heidän tavastaan puhua he näyttävät lähteneen sinne syyn tähden. Tilanteesta Syyriassa on hyvin vaikeaa kuulla, erityisesti Australiassa, jossa emme voi tehdä mitään.

Menen kananlihalle vain sen ajattelemisesta. Niin paljon ihmisiä joutuu tämän hallituksen sortamaksi ja pakolaiseksi. En ole kelvollinen lähtemään sinne, eikä minulla ole lähteitä. Mutta ymmärrän, miten ihmiset tekevät kaikkensa auttaakseen hallituksen sortamia ihmisiä.

On vaikeaa olla kehottamatta ihmisiä olemaan lähtemättä taistelemaan, koska Islamilaisten ihmisten tunteet kuumenevat tilanteesta. He tuntevat olevansa avuttomia. Syyria ei ole maantieteellisesti lähellä, mutta kuitenkin lähellä kotia. Islam opettaa, että meidän on autettava muslimiveljiämme ja siskojamme. Tämä tyrannihallitus sortaa veljiään ja siskojaan ja se on uskomattoman turhauttavaa. He tuntevat olevansa avuttomia täällä. Se riippuu motivaatiosta mennä sinne ja tilanteesta, jossa he joutuvat vahingoitetuksi.

Minä itse olen filosofi. Luulen olevan muita keinoja auttaa, mitä tahansa humanitaarista apua jota voin tehdä, teen. Vaikka usein Azerbaizanin kuusikymmenprosenttisen shi'a-väestön ja nelikymmenprosenttisen sunniväestön keskuudessa uskonnollisuuden kerrotaan olevan hyvin alhainen. MNS pidätti 70 azerbaizanilaista vuosien välillä yrityksistä matkustaa Tsetseniaan. Vuosien ja välillä pohjoisella Kaukasuksella kuoli ainakin 33 azerbaizania kiivaimpien taisteluiden aikana ja ainakin 23 azerbaizanilaista kuoli Afganistanissa Afganistanissa ja Pakistanissa taistelleesta.

Vuonna Azerbaizanin poliisi pidätii 13 ihmistä laittomasta rajanylityksestä takaisin Azerbaizaniin Iranista tultuaan taistelemasta Afganistanista ja Pakistanista. Azerbaijanilaisia on myös ollut edustettuina eräissä huomattavissa ryhmissä Afganistanissa ja Kaukasuksen pohjoispuolella: Tarinoita Syyriassa taistelevista azerbaijanilaisista on ilmennyt satunnaisesti Azerbaijanin mediassa vuonna Eniten keskustelua aiheutti tosin tammikuun uutiset ainakin seitsemän azerbaijanilaisen shuhada taistellessaan 'Iraaqin ja ash-Shaamin Islamilaisessa valtiossa ja Jabhat al-Islamiyyah'ssa tammikuun 3.

Ensimmäiset merkit Syyriassa taistelevista azerbaijanilaisista ilmaantuivat loppuvuonna Zaur Islamov oli vuotias pohjoisazerbaijanilainen Qusarin kylästä, Dagestanin rajalta. Hänet tuomittiin kahden ja puolen vuoden vankeuteen vuonna ylitettyään laittomasti Iranin rajan, aseiden hallussapidosta ja osallistumisesta laittomaan aseelliseen ryhmään kahdeksi kuukaudeksi vuonna sekä laittomuuksista ulkomailla.

Hän istui yhden vuoden ja vapautettiin ja marraskuussa hänen äitinsä sai puhelun poikansa shuhadaasta. Azerbaijanilaisten taistelijoiden määrä Syyriassa saattaa olla luultua suurempi, vuoden loppuun mennessä shuhadan saaneita noin sata.

Hieman maltillisemmat luvutkin puhuvat kuitenkin 41 azerbaijanilaisesta, joista 30 olisi marttyreita. Syyriassa taistelleiden kotikaupungit eivät ole yllätyksellisiä Jihadin kannalta, sillä monet samoista kaupungeista ovat taistelleet Tsetseniassa tai Afganistanissa. Useimmat ovat Bakusta, Sumqayitista ja pienemmistä pohjoisen kaupungeista Qusarista, Hudatista, Zaqatalasta sekä Qahista. Maan lehdistö mainitsee erityisesti kylät Kohne Hacmaz, Muhah sekä Quhuroban, noin 30 taistelijan tulevan Muhahista yksistään.

Ainakin yhden taistelijan kerrotaan olevan Terteristä, jossa vuoden joulukuussa kolme sotilasunivormuun pukeutunutta miestä hyökkäsivät armeijan vartiopaikalle takavarikoidakseen aseita Jihad-operaatioihin. Pääkaupunki Bakun pohjoispuolella olevaa teollisuuskaupunki Sumqaytia pidetään tärkeimpänä taistelijoiden lähtökaupunkina.

Kaupungissa toimi vuoteen asti saudikansalaisen Na'im 'Abdul-Kariim al-Badawin johtama ryhmä "Abu Jafar" ja ainakin johtajansa kerrotaan vuodesta alkaen toistuvasti matkustelleen pohjoiselle Kaukasukselle. Mollachiyev saapui Venäjältä heinäkuussa ylittäen maiden välisen rajan salaa mukanaan tohtori Muhammedina tunnettu arabi. Sumqaytin osasto perustettiin avustukseen Afganistanin ja Tsetsenian Mujahidiineille. Pohjois-Kaukasukseen liittyvät yksittäishenkilöt tappoivat kymmenen poliisia Balakanissa ja Zaqatalassa vuonna Yleensä sunnit pohjoisazerbaijanilaiset tuntevat olevansa hallituksen uhreja hallituksen käyttäessä terrorismisyytteitä ja "wahhabiaktiviteettia" airueina sortaa heitä.

Kaksi Dagestanista palannutta azerbaijanilaista ryhtyi suunnittelemaan iskuja kotimaassaan vuonna keräten aseita ja rekrytoimalla sukulaisiaan, mutta toinen heistä Vuqar Padarov kuoli turvataloon tehdyssä ratsiassa huhtikuussa Gencessä, maan länsipuolella ja toinen, Elmir Nuraliyev istuu vankilassa. Matkustaakseen Jihadiin Syyriaan Turkin kautta azerbaijanilaiset eivät tarvitse Turkkiin viisumia, ollen suorastaan ihanteellinen ja helppo.

Lentolippu Bakusta Istanbuliin joka tosin sijaitsee toisella puolen Turkkia Syyriasta maksaa noin dollaria. Monet taistelijat matkustavat Useimmat taistelijat ovat syvästi uskonollisia nuoria miehiä, jotka ovat sekä maltillisista että varakkaimmista perheistä.

Hän kuoli tammikuussa Hän opetti poikaansa Najafia ja kolmea tytärtään kotona, kunnes muutti perheineen Syyriaan kesällä Rauf Xalilov "Minulla oli hyvä elämä, mutta Allah tietää miten nopeasti ymmärsin, ettei tämä maailma ole mitään Jos ei ole uskonnollinen, sydämessä on reikä ja tämä reikä voidaan paikata vain rakkaudella Allahiin Kaikki mitä tahdomme on Shari'ah, kaikki tahdomme levittää Allahin tahtoa. Jos minusta tulisi marttyyri tällä tiellä, perheeni ei tulisi olla surullinen puolestani, heidän tulisi olla onnellisia, koska se on Allahin lahja minulle ja heidän on tiedettävä, että he tekevät minut onnelliseksi, jos löytävät Allahin.

Kun sisarentyttäreni kasvaa, hänen on katsottava tämä video. Rakastan häntä hyvin paljon. Pyydän veljeäni ottamaan hänet pois koulusta. Kouluissa on paljon vääriä asioita. Tahdon hänen elävän kunniallista elämää, hänen on katsottava Profeetan vaimojen elämää, miten he elivät elämänsä. Hänen pitäisi katsoa Sumeyyea, ensimmäistä marttyyria Rakastan häntä hyvin paljon Äitini vastusti valitsemaani tietä alusta alkaen.

Tiedän, että äidilläni ei ollut hyvää elämää. Hän ei ollut onnellinen miehensä kanssa, eikä poikiinsa, mutta hän on tietyssä iässä nyt. Hänen on ymmärrettävä, että tämä maailma ei kestä ikuisesti Hänen ei pidä kuunnella turkkilaisia uskonnollisia ihmisiä. Jos kuolen, häne ei pidä olla surullinen, hänen on tiedettävä, että olen onnellinen" Syyriassa taistelukoulutusta azerbaijanilaisille johti Salahuddin ash-Shiishaani.

Saavuttuaan taistelijoilta otettiin passit pois ja heitä koulutettiin kaksi kuukautta. Koulutuksen lomassa heidät ruokittiin, mutta palkkaa ei maksettu. Taistelijoita sitoutettiin taistelemaan Syyriassa kuuden kuukauden ajan, jonka jälkeen he halutessaan palata Azerbaijaniin tapaamaan perheitään passit palautettiin. Palanneet taistelijat eivät ole kertoneet joutuneensa hankaluuksiin Syyrian toimiensa tähden.

Anar Mahmaudov kertoo poliisin ainoastaan haastatelleen häntä. Yksi palannut taistelija kieltäytyi palaavansa enää Syyriaan takaisin, kertoen nähneensä Syyriassa täysin eri asioita kuin mihin itse oli alkuun lähtenyt: Äskettäin Azerbaijanin hallitus sanoi alkavansa nostaa syytteitä ulkomailla taistelevia vastaan. Muhaajiriineissa taisteleva Abu Yahya al- 'Azeri toukokuussa julkaistulla videollaan: Allahun avulla voitamme taistelun tänään Olemme täällä Allahin Nimessä ja taistelemme Hänen vuokseen.

Allah auttakoon Mujahidiin-veljiämme ja -sisariamme Eräät Azerbaijaniin palanneet veljemme kertoivat meistä pahoja asioita, erityisesti Bakussa ja Sumqaytissa elävät.

He sanovat tämän sodan olevan USA: Veljet, älkää sanoko pahoja asioita miestä. Jotkut jopa sanovat marttyyriveljemme kuolleen kuin koirat. Ellette tahdo liittyä meihin, hyvä on. Mutta älkää sanoko, ettei täällä Syyriassa ole Jihadia. Sisariamme raiskataan, miehiä ja lapsia tapetaan. Liittykää meihin, ette tarvitse lupaa, ainoastaan Allahin Nimeen. Oppineet sanovat meidän tekevän täällä oikein, Jihadin olevan pakollista Syyriassa.

Jihad on velvollisuus, kuten namaz [rukous] ja paasto. Jos ette voi tulla, rukoilkaa puolestamme. Abu Yahya kuoli syyskuun alkupuolella Assadin joukkojen kraanattitulen aiheuttamaan sirpaleeseen. Väite on epäilyttävä, sillä moskeija sijaitsee keskellä pääkaupunkia ja eittämättä kovan valvonnan alaisena. Syntyneessä tappelussa entistä taistelijaa puukotettiin.

Azerbaijanin "merkittävin" sunni-imaami Qamet Sulaymanov puhui julkisesti Syyriaan lähtemistä vastaan. Hänellä oli kiihkeä halu taistella Jihadissa ja vastata moniin Islamilaisten keskusten kutsuihin ihmisille taistella Syyrian hallitusta vastaan.

Lähdettyään Syyriaan hän kirjoitti Twitterissä: Hänestä julkaistiin kuvia, joissa hän on taistelutilanteissa, yhdessä pidellen Kalashnikovia ajoneuvon lavalla vierellään Jabhat an-Nusrah'n liehuva lippu.

Isä Adel al-Hamd kertoi, että poika toteutti toiveensa. Viimeisimmässä khutbassaan Adel kritisoi kovin sanoin hallitusten länsimaistumista ja sen poliitikan omaksuntaa alueella.

Hän myös kehotti Bahrainin armeijaa ja poliisia kouluttamaan Syyrian taistelijoita. Hän kohtasi shuhadaan taisteluissa Haman maaseudulla kesäkuun toisella viikolla. Mujahidiinien lähihistoriaa Bahrainissa Vuosien ja välisenä aikana Bahrainissa tavattiin lukuisia salafi-ryhmiä, joiden väitettiin rahoittavan al-Qa'idah'aa ja "kouluttavan tarkoituksenaan iskeä länsimaisia kohteita vastaan.

Todisteita heidän osallisuudestaan al-Qai'dah'ssa ei tosin ole riittävät. Syyrian Jihadin bahrainilaiset rahoittajat "Olemme onnellisia kertoessamme teille, että olemme lähettäneet aseita ja ammuksia Mujahidiineille Syyriaan.

Asala-yhdistys on lähellä Bahrainin korkeinta oikeusistuinta sekä ylin valvoja sotilaallisessa tuessaan sekä henkilöstössä että logistiikassa Manamassa. Elokuussa parlamentaarikko Muraad ja kolme kollegaansa ylittivät Turkin Syyrianvastaisen rajan, jossa he tapasivat Mujahidiineja ryhmistä Suquur ash-Shaam ja Liwa Dawoud, joille annettiin rahaa riittävästi 85 taistelijalle.

Rahat olivat lahjoituksia bahrainilaisilta syyrialaisille. Jihad-da'ii Adel al-Hamad kehotti nuoria toukokuun Asalan jäsenet organisoivat ns. Ghazi-projektia, joka varustaa taistelijoita sekä lähettää sotatarvikkeita Syyriaan. Hanketta rahoitetaan myymällä 1 dinaarin suuruisia osinkoja noin 2 dollaria. Internet-mainos kertoo kesäkuuhun tullessa osinkoja myytäneen 1 kappaletta.

Lisäksi on julkaistu useita Jihadin tukemisesta kertovia videoita sekä Mujahidiinien kiitos-videoita, joista eräässä Mujahidiinien puhemies sanoi: Niiden avulla onnistuttiin pudottamaan alas useita ilma-aluksia ja auttoivat lisäksi asioissa, joita ei voi paljastaa.

Elokuussa kerättiin rahaa "sankareille", jossa alimmaksi lahjoitushinnaksi määriteltiin 1 dinaaria 2 dollaria. Lahjoitusten uskottiin menevän Syyrian vastarintataistelijoiden koulutukseen, mutta lahjoittajat olivat käsittäneet väärin: Bahrainin puolustusjoukkojen ylipäällikkö Sheikh Khalifa ibn Ahmed vihjasi, että Peninsulan puskurijoukot saattavat tehdä sotilaallisen väliintulon Syyriaan: Ulkona on uusi Mercedes huutokaupattavaksi käteisellä.

Neljässä tunnissa rahaa saadaan kokoon 80 dinaaria dollaria. Laatikko käy uudessa talossa joka päivä viikon ajan. Humanitaarista apua on lähetetty Syyrian pakolaisille miljoonaa dollaria. Ympärillään ystävänsä juovat makeaa teetä ja syövät kakkua. Kuwaitilainen ministeri Sheikh Mohammad al-Mubaraak as-Sabah: Heille on täysi vapaus käyttää tätä rahaa. Jos he rekrytoivat mujahidiineja puolustamaan itseään ja heidän läheisiään tällä rahalla, se on heidän valintansa. Fatwojen jälkeen ihmiset ovat antaneet enemmän.

Pienemmät perheet sponssaavat kahta tai kolmea, kun Kuwaitin vaikutusvaltaisimmat liikemiesperheet lahjoittivat dinaaria. Belgian Mujahidiinit Toukokuun Abu Qasim al-Brazili - Belgialainen veli Jihadissa. Kun muutkin pojat Antwerpenissä, Brian De Mulderkin unelmoi tulevansa ammattilaisjalkapallonpelaajaksi. Tahtoi FC Barcelonan Leo Messin kaltaiseksi, ylpeänä pukien päälleen pelipaitaa, jonka selässä luki "10". Hän aloitti pelaamisen kuusivuotiaana ja kehittyi taitavaksi hyökkääjäksi.

Siitä voisi saada elannonkin! Kaksi vuotta sitten ollessaan vuotias, hän kuitenkin tuli pudotetuksi paikallisesta kerhostaan. Se oli turhan dunyan unelmoinnin loppu. Hän kävi kuitenkin pelaamassa marokkolaisnuorten joukkueessa sisätiloissa. Hänet oli kasvatettu katoliseksi, hänen äitinsä oli brasilialainen jonka antamaa valkoista ristiä Brian oli pitänyt kaulallaan lapsesta saakka. Kahden kuukauden kuluttua Brian oli alkanut käydä marokkolaisten pelikaveriensa kanssa moskeijalla.

Hän otti nimekseen Abu Qasim. Vuoden puolivälissä hän eristäytyi ei-muslimeista ja alkoi suosia enemmän hurskaita. Jos ei ollut halal-lihakauppaa, hän söi kalaa, merkkivaatteensa hän vaihtoi valkoiseen thawbiin. Tammikuun puolivälissä eräänä iltana hän sanoi nuoremmalle sisarelleen: Hän oli ollut tammikuun Helmikuun lopulla hänen sisarensa Rodriguez kaivoi YouTuben syvyyksistä mahdollisia merkkejä flaamilaisista taistelijoista Syyrian Jihadissä.

Hän löysi videon, jossa ryhmä taistelijoita laski kiväärinsä avoimella aukiolla rukoilemaan. Asiantuntijat arvivoivat enintään 6 ulkomaalaisen taistelijan olevan Syyriassa, enimmäkseen egyptiläisiä, libyalaisia, tunisialaisia ja saudiarabialaisia. Eurooppalaisia arvioidaan olevan noin -Britanniasta, Alankomaista, Ranskasta ja Belgiasta -maista, jotka taistelevat kokonaisvaltaisimmin Islamia ja muslimeja vastaan isolla rahalla, eivätkä silti onnistu kääntämään musliminuoria Jihadistä pois.

Siinä ei kuffarien likaiset juonet, mediarummutus eivätkä kapiset rahansa auta Kaikkivaltiasta vastaan, vaikka kuffaar miten toisin toivoisi. Jihadin jatkuessa Syyrian ulkomaisten mujahidiinien leegio tavoittaa 'Iraaqissa taistelleiden määrän, jolloin 'Iraaqin ulkomaisten Mujahidiinien määrä oli parhaimmillaan 10 paikkeilla.

Abu Qasim taisteli puolustaen heikkoja yhdessä toisen antwerpeniläisen, vuotiaan Jejoen Bontinckin kanssa. Bontickin isä matkustu Aleppoon löytääkseen poikansa, mutta turhaan.

De Mulderin perhe kuuli Abu Qasimista ensimmäisen kerran huhtikuun lopulla, jolloin hän vastasi yksityisviestillä siskolleen Facebookissa: Abu Qasim ei osoittanut katumisen merkkejä. Sisko kertoi veljensä olevan Belgiassa "kuuluisa" Syriëstrijder "Syyria-soturi" ja jos tahtoisi vaikuttaa Syyria-asiaan, hänen kannattaisi tulla takaisin Belgiaan puhumaan asiasta ministereille.

Viestiin ei tullut vastausta. Vitut demokratiasta, kun kyse on Siunatusta Jihadistä. Abu Qasimilta odotetaan viestejä. Pieter van Ostaeyen sivuuttaa sen seikan, että Belgia on vapaa yhteiskunta, jossa kullakin on itse oikeus päättää, miten elää ja mitä ääneen ajattelee.

Mielenkiintoisesti kun on kyse siitä, saako Islamia pilkata, samat tahot Pieter van Ostaeyenin kanssa vetoavatkin siihen, miten "demokratian on kestettävä joillekin epämiellyttävätkin mielipiteet. Pian puhemies kuitenkin leimattiin julkisuudessa Belgiaan ei-toivotuksi henkilöksi ja kovan julkisen paineen ja useiden lakitoimien jälkeen ryhmä lopetti toimintansa lokakuun 7. Demokratia ei kestänytkään sille "epämiellyttäviä mielipiteitä".

Aluksi löytyi vain YouTube-videoita, joissa kuultiin puhuvan belgiaa. Kevään aikana Brian De Mulderin ja Jejoen Bontinckin perheet tunnistivat poikansa videoissa, belgialainen äärioikeistopuolue Vlaams Belang joka ilmeisesti sitten sopii belgialaiseen yhteiskuntaan ja on varmaankin oikein "integroitunut" halukkaasti onnistui huijaamaan yhden perheen työkaluksi omaan propagaandansa ja Bontinckin isä lähti Syyriaan etsimään poikaansa.

Kaikki syyttävät sormet osoittivat Sharia4Belgiumiin. Hän suoritti verkkosivujen suunnittelun tutkinnon ja pyöritti omaa IT-alan yhtiötään Ranskassa, Syyriassa ja Belgiassa ennen Syyrian konfliktin alkua. Nyt minulla miestä, mutta taistelijoita, ei tietokoneteknikkoja" , hän sanoo jakaen ateriaa koostuen kananmunista, humuksesta ja falafelista lähellä Idlibiä. Hänen väitetään lähteneen kahdeksan vuoden tuomion saamisen jälkeen. Täten on syytä olettaa, että ainakaan rikoksen laatu ei ole ollut erityisen painava.

Vuonna Belgian hallitus syytti häntä antisemitistisestä sivustosta. Tuomio aleni sakkoon valituksen jälkeen. Hänen isänsä istui kolme vuotta kahdeksasta kuukaudesta Italiassa, jossa häntä syytettiin palestiinalaisten tuonnista Italiaan suunnittelemaan terrori-iskuja, vaikka palestiinalaiset olivat ainoastaan pakolaisia. Ironisesti terrorismisyytteitä ei ole nyt, kun al-Ayashi taistelee Assadin hallitusta vastaan. Hänen asianajansa Sebastien Courtoy'n mukaan 'Abd ar-Rahmaanin kohtaamat syytteet -taistelijoiden auttaminen 'Iraaqiin matkaamiseksi- eivät olleet eurooppalaisten intresseissä.

Mutta Assadia vastaan taisteleminen on, joten kukaan ei vaivaudu. Ei ole terrorismia puolustaa maataan, oli se sitten 'Iraaq, Afganistan, Tsetsenia, Syyria. Ehkä joistain on tullut terroristeja sittemmin tappaessaan viattomia, mutta puolustan kenen tahansa oikeutta taistella vapauden puolesta ja lastensa vapauden puolesta. Jos kohteeni on sotilaallinen ja tiedän heidän olevan viattomia, tämä on terrorismia. Huolimatta siitä kuka olet, itsemurhapommittaja tai amerikkalainen hävittäjälentäjä, tämä on terrorismia".

Siviilejä kuolee tarkoittamatta sodan aikana koko ajan: Samalla kun Syyrian hallituksen tiedotusvälineet leimasivat hänet ja hänen miehensä terroristeiksi, kapinallisia leikkivät lapset kinastelivat kuka pääsisi esittämään 'Abd ar-Rahmaania, paikallista sankaria. Vallankumouksen alusta alkaen 'Abd ar-Rahmaan käytti nettitaitojaan löytääkseen materiaalista ja taloudellista tukea taistelijoille Suquur ash-Shaamiin.

Joulukuussa [] hänet ylennettiin viiden Suquur ash-Shaamin prikaatin komentajaksi Idlibin länsipuolella. Ilman keskuskomentoa, 'Abd ar-Rahmaanilla on tehtävänään hallita siviiliasioita, kuten politikointi, avunjakelu ja veden sekä sähkön löytäminen alueelle. Täällä hänen sanansa on laki. Miehet tulevat kyselemään neuvoa ja henkistä johdattelua. Muiden oppositioryhmien johtajat seuraavat hänen sotasuunnitelmiaan. Kotona naiset juttelevat hänestä ihaillen, kouluvierailun aikana leikkikentän lapset huutavat "Abu Hajar, Allahu Akbar!

Hän oli johtamassa miehiä läpi noin 50 hallituksen sotilaan, tankin ja tarkka-ampujan vahtiman vankilan räjäytetyn seinän läpi. Vaikka tarkka-ampujan luoti läpäisi hänen päähänsä taakse, häneltä meni ainoastaan neljä päivää palata taisteluun. Kaveri pyysi minua sanomaan shahadan. En kyennyt puhumaan, joten sanoin sanat päässäni.

Mutta sitten tunsin, etten ollut menetetty, joten nousin ylös ja veljeni veivät minut ulos". Hänet kuljetettiin Turkkiin hoitoon, kirjautuen sairaalaan väärällä nimellä. Kahden päivän ajan hän koki äkillistä päänsärkyä ja oksentelua.

Puhuttuaan helpottuneelle vaimolleen Ranskassa, hän päätti palata taistelukentälle. Vaikka luoti oli läpäissyt hänen vasemman korvansa takaa, hänelle ei tullut pysyviä vaurioita. Hän aikoo auttaa Syyriaa rakentamaan uuden Islamilaisiin periaatteisiin perustuvan uuden hallituksen.

Hän toivoo perustavansa Shari'ah-lain Syyrian. Ajatus, joka kauhistuttaa ei-muslimeja. Mutta Islamilainen valtio ei ole ainoastaan rangaistuksia, vaan sitä noudatetaan Islamilaisen järjestelmän yhteydessä. Ihmisten tarpeet on ensimmäisenä otettava valtiossa huomioon ja väestöä täytyy kouluttaa Islamin ja Shari'ah'n suhteen.

Tällaisina aikoina saatetaan varastaa ruokaa tarpeeseen, mutta ajan saatossa jos kykenemme kehittämään valtion joka täyttää kaikki ihmisten tarpeet, rangaistus on oikeutettu.

Vaikka hän tahtoo nähdä Islamilaisen hallinnon Syyriassa, sen täytyy olla "ihmisten valinta". Hän toivoo, että hyvän käytöksen ja oikeudenmukaisuuden Islamilaisten ryhmien suhteen ihmiset äänestävät tällaista hallitusta.

Minä olen heistä yksi" , sanoo Homsista kotoisin oleva taistelija Mohammad Lakaab, joka liittyi Suquur ash-Shaamiin useita kuukausia sitten. Mutta autan heitä niin kauan heidän työssään kuin minua tarvitaan" , 'Abd ar-Rahmaan sanoo. Hänestä tuli shahiid kesällä Hänestä julkaistiin kirjoitus hollantilaisen Knack-lehden painetussa versiossa joulukuussa , jossa haastateltiin hänen isäänsä Bassam al-Ayashia. Hän oli Syyriassa ennen sodan syttymistä.

Kertoiko hän sinulle, että aikoi osallistua Syyrian sotaan. Hän kirjoitti minulle kirjeen, kysyen mitä tehdä. Vastasin hänelle tekemään velvollisuutensa, hänen valintansa oli tehdä se. Kun vastarinta Bashar al-Assadin hallitusta vastaan oli vielä rauhallinen, hän työskenteli IT-asiantuntijana, postaten kuvia ja muuta nettiin siviilitoimittajien tekemää.

Mutta kun sota alkoi, hän liittyi aseellisiin joukkoihin vapauttaakseen Assadin maan. Hän johti muutamaa sataa miestä, FSA: Tämä kuulostaa uskomattomalta poikansa menettäneelle isälle. Jos näen hänen valokuvansa, purskahdan kyyneliin. Jo hänen ollessaan Syyriassa kaipasin häntä. Mutta hän meni menojaan ja kiitän Allahia siitä. Hän taisteli pelastaakseen muita ja tuli tapetuksi niin tehdessään. Hän oli jo pelastunut muutaman kerran ja hänen paras ystävänsä, algerialais-ranskalainen Raphaël Gendron, jota pidin kuin omana poikanani, oli jo kuollut Syyriassa.

Edes vahingoittaakseen Assadin armeijaa, kapinallisten on hyökättävä ja otettava riskejä. Syyrian hallituksella on vankkumaton tuki Iranista, Libanon-lähtöisestä Hezbollahista ja Venäjästä. Länsi ei tee mitään. Ainoat ammukset, joita Assadin vastustajilla on, ovat valloitetuista hallituksen varastoista. Mahdollisuudet ovat, että muiden keinojen puuttuessa itsemurhahyökkäykset lisääntyvät. Ignoroimalla opposition, länsi häviää mahdollisuutensa kaataa diktaattorin. Kuitenkin yksi tämän sodan suunnitelluista tuloksista oli vahvistaa uutta kommunistista Venäjän hallitusta niin, että se voisi heikentää ja tuhota toisia hallituksia ja uskontoja.

Historia kertoo, että toinen maailmansota todellakin toteutti tämän tavoitteen. Sota alkoi kun Saksa valtasi Puolan, saaden Ison Britannian julistamaan sodan itselleen. Hyvin pian kolmen vallan liitto perustettiin käymään tätä sotaa.

Mustan magian okkultistit yhdistyivät, kun Saksa liittoutui Italian ja Japanin kanssa; Valkoisen magian okkultistit liittyivät yhteen, kun Iso Britannia liittoutui Yhdysvaltojen ja Venäjän kanssa.

Älä anna pettää itseäsi. Palaamme tähän asiaan syvällisemmin myöhemmin. Historioitsijat ovat aina olleet ymmällään siitä kuinka Churchill ja Roosevelt saattoivat luovuttaa koko Itä-Euroopan Venäläisille, vaikka voimasuhteet olivat selkeästi venäläisiä vastaan.

Ja älkäämme unohtako, että toinen maailmansota oli antanut Venäjälle kykyjä, joita se ei ollut omistanut ennen sotaa. Emme vain rakentaneet venäläistä sotavoimaa peloittavalle tasolle vaan rakensimme myös kokonaisia tehtaita Moskovasta itään, jotka antoivat Venäjälle nopeasti teollisen perustuksen. Vaikkakin Venäjä oli maksanut kalliin hinnan ihmishenkinä sodan aikana, se oli konfliktin jälkeen supervalta.

Kiitos Rooseveltille, Venäjä saattoi jatkaa uudella sotilaallisella ja teollisella perustuksellaan. Et koskaan tule lukemaan tätä tosi historiaa mistään kirjoistasi! Kolmas maailmansota ennustettiin syttyvän Juutalaisuuden ja Islamin välille. Tämä profetia on monella tapaa uskomaton alkaen sen ymmärtämisestä, että tämä profetia kolmannesta maailmansodasta ilmestyi vuonna , aikana jolloin Israelia ei ollut olemassa kansana ja jolloin ei kukaan, paitsi fundamentalistiset Raamattuun uskovat kristityt uskoivat, että se milloinkaan tulisi enää olemaan olemassa.

Monelle voi olla ylivoimainen shokki, että kaksi edellistä maailmansotaa on täysin järjestettyjä. Tämä on mahdollista globaalin salaseurojen kautta, kutsuttakoon näitä seuroja yhteisnimellä illuminati. Suora lainaus hänen kirjoituksestaan vuodelta The divergences caused by the "agentur" agents of the Illuminati between the British and Germanic Empires will be used to foment this war. At the end of the war, Communism will be built and used in order to destroy the other governments and in order to weaken the religions.

Students of history will recognize that the political alliances of England on one side and Germany on the other, forged between and by Otto von Bismarck, co-conspirator of Albert Pike, were instrumental in bringing about the First World War. This war must be brought about so that Nazism is destroyed and that the political Zionism be strong enough to institute a sovereign state of Israel in Palestine. During the Second World War, International Communism must become strong enough in order to balance Christendom, which would be then restrained and held in check until the time when we would need it for the final social cataclysm.

After this Second World War, Communism was made strong enough to begin taking over weaker governments. In , at the Potsdam Conference between Truman, Churchill, and Stalin, a large portion of Europe was simply handed over to Russia, and on the other side of the world, the aftermath of the war with Japan helped to sweep the tide of Communism into China.

The war must be conducted in such a way that Islam the Moslem Arabic World and political Zionism the State of Israel mutually destroy each other. Meanwhile the other nations, once more divided on this issue will be constrained to fight to the point of complete physical, moral, spiritual and economical exhaustion…We shall unleash the Nihilists and the atheists, and we shall provoke a formidable social cataclysm which in all its horror will show clearly to the nations the effect of absolute atheism, origin of savagery and of the most bloody turmoil.

Then everywhere, the citizens, obliged to defend themselves against the world minority of revolutionaries, will exterminate those destroyers of civilization, and the multitude, disillusioned with Christianity, whose deistic spirits will from that moment be without compass or direction, anxious for an ideal, but without knowing where to render its adoration, will receive the true light through the universal manifestation of the pure doctrine of Lucifer, brought finally out in the public view.

This manifestation will result from the general reactionary movement which will follow the destruction of Christianity and atheism, both conquered and exterminated at the same time.

Albert Pike oli ziionisti, heidän suunnitelmansa ovat toteutuneet valitettavan hyvin, mutta 3 maailmansota voidaan estää, mikäli tarpeeksi moni ihminen herää tiedostamaan mistä on kysymys. Joku "event" näyttää tapahtuvan tänä syksynä, sillä tilanne on ainakin USA: Katsokaa nyt tätäkin avointa ja laaja halveksuntaa, mitä USA: Joko tulee false flag isku? Pandemian varjolla julistetaan martial law? Albert Pike sanoi, että 3 maailmansota pitää olla sellainen, että arabit ja Israel tuhovat toisensa.

Albert Pikehan kirjoitti miten maailmaan täytyy tulla 3 maailmansotaa, 2 niistä on jo käyty, ja aika nappiin Piken opetusten mukaan. Riikka, sulla on varmaan joku ajatus siitä miksi juuri nyt, kertoisit.. Vaikka olenkin ollut tietoinen vapaamuurarien eksklusiivisesta luonteesta en ole osannut ajatella asiaa tolta kantilta.

Minä jopa naivisti kuvittelin että papisto pysyttelisi järjestöstä erillään, ainakin Suomessa. Siinä todellakin palvellaan kahta "herraa". Löytyyköhän noita jäsenlistoja netistä, Hymyhän niitä on välillä julkaissut. Ja kokoomuksen fiilistelyä sukupuoliasioilla viime aikoina A.

Stubb homofobisuuden vastaisen kampanjan suojelijana jne. Splash News, celebrity-roskalehden johtokunta on kolme israelilaista joista kaksi on kuulunut Israelin puolustusvoimiin komentajan arvoisina. Yleensä lehti kirjoittaa sen tyylisiä juttuja kuin "Cameron Diazin bikinien sauma repesi! Toisaalta taas Murdochin imperiumiin kuuluvat lehdet kuten the Sun ja tv-kanavat kuten Fox-news syytävät kiihtyvällä tahdilla ufo-havaintoja.

Ikään kuin totutellen ihmisiä taivaalta tuleviin heppuleihin ja muihin outoihin ilmiöihin. Murdoch on seikkaillut myös H1N1-rokotebisneksessä btw. Ei varmaankaan juurikaan luterilaisessa kirkossa, joka syntyi luvulla. Luther oli voimakas Jumalan mies, joka sen vuoksi puolusti kuria yhteiskunnallisessa elämässä pahojen ja syntisten kurissa pitämiseksi.

Lutherin jälkeen kylläkin luterilainen kirkkokin on enenevästi joutunut luopumukseen, mutta en tiedä, mitä siellä on "kähmitty", eikä kiinnosta. Nykyiset piispat joka tapauksessa Suomessakin ovat Raamatun ulkopuolella naispappeus, hintteyden ajaminen, Jeesuksen kuvaaminen väärin, Raamatun tietoinen vesittäminen vuoden raamatunkäännöksessä, kirkon tekeminen yhteiskunnalliseksi maalliseksi laitokseksi, syntisen ihmisen palvominen , ja taustoja voi vain arvailla.

Katolinen kirkko sen sijaan on jo pitkään, monia monia vuosisatoja, ollut perkeleen kirkko pelastuminen uskossa Kristuksen sijaissovitukseen kirotaan Trentin kirkolliskokouksen kaanoneissa luvulta - siis kristinusko kirotaan!

Myös kirkkoihinsa ihmiskunta vetää saatanan kirkko varastetaan kristityiltä kristittyjen luopumuksen tehtyä sen mahdolliseksi. En siis ihmettelisi, jos kirkoissa nykyisin tapahtuu mitä hyvänsä.

Väärät kirkot jäsenineen, "eliitti", illuminaatit, salaseurat, juutalaisuskoiset, muslimiuskoiset kaikki kristinuskon ulkopuolella olevat uskonnot , Mossad, väärät johtajat, lahjotut, maanpetturit jne. Ilman Kristusta täällä on turha räpeltää ja muka "korjata" asioita, kun ei edes omaa itseä ole vielä "korjattu", omaa sydäntä. Tämä juutalaisnationalistinen ideologia syntyi luvulla ja Pike eli luvulla????

Vaikka en olekaan tuota materiaalia aiemmin nähnyt, olen miettinyt lisää sen jälkeen kun kirjoitin bloggauksen Tiet Kaaokseen linkki artikkelissa. Moraalinen tuho on maan tapaa, eripuraa, epäluottamusta, itsekkyyttä.

Ihmisiä johdetaan heidän ahneutensa, ylpeytensä, tekopyhyytensä ja selviämisvietin avulla. Moraalia voi tuhota luomalla epävarmuutta. Kirkkoja revitään nyt vauhdilla palasiksi eri puolilla maailmaa erilaisin skandaalein. Ja se synkronointi oli se, mikä kiinnitti minun huomioni Ja minuun nähden kirkot joutavatkin puhdistettaviksi.

Muistelen että Jeesus ei puhunut mitään kirkkojen rakentamisesta, vain kokoontumisesta hänen nimeensä. Jos ajattelet uutisointia israelista, palestiinalaisista, katolisesta kirkosta, lestadiolaisista ja nyt tästä vapaamuurariudesta huom. En epäile etteikö kirkko pullistelisi niitä.

Hierarkiathan kuuluvat kirkon rakenteeseenkin ja muista vastaavista skandaaleista tai sellaisina uutisoiduista niin katso myös ajoitusta ja uutisten määrää. Jos et ole puolellani, olet vastaan. Vastakkainasettelulla on helppo hallita. En vaan halua tuoda kaikkia omia ajatuksiani kerralla esiin koska minusta on parempi että ihmiset itse miettivät asioita. Minun kanssani ei tarvitse olla samaa mieltä. Mieluummin niin että se mitä kirjoitan, saa lukijan miettimään mitä mieltä hän itse on ja MIKSI hän on sitä mieltä.

Tuosta "synkronoinnista" haluaisin vielä sanoa jotakin. Takana on siis jokin tietty taho. Voidaan sanoa, että tuo taho ovat "juutalaiset", "illuminaatit", "vapaamuurarit", "rahaeliitti", "bilderbergiläiset" jne. Takana on näet perkele itse. Nuo tahot vain ovat hänen hallussaan kokonaan, mikä tekee nuo luetellut tahot - vaikka rikkaita, vaikutusvaltaisia ja maailman hallitsijoita ovat - äärimmäisen säälittäviksi.

Ei ole surkeampia ihmisiä kuin he. Mutta he ovat Jumalan ase, jolla Jumala rankaisee muuta jumalatonta ihmiskuntaa. Siksi Jumala on perkeleenkin takana, ja viime kädessä kaikki, mitä tapahtuu, nousee Jumalasta tässä on kyseessä lähinnä Jumalan sallimus.

Vaikka koko ihmiskunta joutuisi tuhottavaksi ja kidutettavaksi, ei tapahtuisi mitään epäoikeudenmukaisuutta, koska juuri sen ihmiskunta on ansainnut vain syntien anteeksiantamuksessa, Kristuksessa, siitä päästäisiin, mutta Kristus hylätään.

Jumala panee perkeleelle rajat, mutta antaa perkeleen kurittaa syntistä ja pahaa ihmiskuntaa, jotta se ehkä tulisi katumukseen. Olemme ansainneet kaikki vitsaukset, jotka täällä ovat, olemme ansainneet ne jopa synkronoidusti. Synkronointi on nähtävissä kaikkialla, myös US: Tuho etenee järjestelmällisesti, ja tuhon takana on tänne päästetty perkele, joka kuitenkin on Jumalan tarkassa kontrollissa. Sodissakin Jumala vain, kuten Luther sanoo, kouraisee kylvöastiaansa vähän syvemmältä, kun hän viljelee maataan hautausmaita.

Viimeisenä päivänä kaikki, niin hyvät kuin pahat, nousevat tuomiolle, eikä kukaan ole kuollutkaan! Ihminen on ikuisuusolento, koska sielu ei kuole. Toiset elävät ikuisesti taivaassa, toiset ikuisesti helvetissä.

On tärkeää löytää oikea syyllinen, ettei itse syöksy ohi, harhaan, järkyttävin seurauksin. Elämä ei ole leikin asia. Mc Kinseyn laatima hallitusohjelma Suomelle Vanhasen hallitukselle http: Salaseurat — Vapaamuurarit http: Salaseurat — Vapaamuurarit -osa 2 http: Vapaamuurarius on moraalijärjestelmä, elämäntaidon oppi ja elämäntapa http: Niin ja käski syömään hänen lihaansa ja vertansa, sekä teloittamaan hänen edessään hänen vihollisensa, jotka eivät huoli häntä kuninkaakseen.

Ihmiset ehkä luulevat, että olen tullut tuomaan rauhaa maailmaan. He eivät tiedä, että olen tullut tuomaan maan päälle riitaa; tulen, miekan ja sodan. Jos talossa on viisi ihmistä. By Jason Groves Last updated at 8: The stark warning came as it emerged that EU chiefs have begun work on an emergency bailout package for Spain which is likely to run into hundreds of billions of pounds. A £ billion bailout for Greece has already been agreed. They've got no choice, this is it. He shocked us with an apocalyptic vision of democracies in Europe collapsing because of the state of indebtedness.

Greece, Spain and Portugal, which only became democracies in the s, are all facing dire problems with their public finances. All three countries have a history of military coups.

Spain and Portugal have also announced austerity measures in recent weeks amid growing signs that the international markets are increasingly worried they could default on their debts. An end to democracy in Europe could see a return of figures ruling dictatorships. General Franco was dictator of Spain until ; Georgios Papadopoulos led a military junta until ; and Antonio de Oliveira Salazar ruled as Portugese president until Other EU countries seeing public protests over austerity plans include Hungary, Italy and Romania, where public sector pay is to be slashed by 25 per cent.

Deputy Prime Minister Nick Clegg, who visited Madrid last week, said the situation in Spain should serve as a warning to Britain of the perils of failing to tackle the deficit quickly. He said the collapse of confidence in Spain had seen interest rates soar, adding: Georgios Papadopoulos was dictator from to The Colonel led the military coup d'etat in against King Constantine II amid political instability.

He was leader of the junta which ruled until Papadopoulos was overthrown by Brigadier Dimitrios Ioannidis in Democracy was restored in General Francisco Franco led Spain from until his death in At the end of the Spanish Civil War he dissolved the Spanish Parliament and established a right-wing authoritarian regime that lasted until After his death Spain gradually began its transition to democracy.

Antonio de Oliveira Salazar's regime and its secret police ruled the country from to He founded and led the Estado Novo, the authoriatan, right-wing government that controlled Portugal from to After Salazar's death in , his regime persisted until it eventually fell after the Carnation Revolution.

But it risks infuriating governments in southern Europe which are already struggling to contain public anger as they drive through tax rises and spending cuts in a bid to avoid disaster.

In an interview with the Brussels-based magazine EU Observer he said: David Cameron will travel to Brussels on Thursday for his first summit of EU leaders since the election. Spain is expected to ask for an initial guarantee of at least £ billion, although this figure could rise sharply if the crisis deepens. News of the behind-the-scenes scramble in Brussels spells bad news for the British economy as many of our major banks have loaned Spain vast sums of money in recent years.

The looming bankruptcy of Spain, one of the foremost economies in Europe, poses far more of a threat to European unity and the euro project than Greece. It has intensified to the point that the states do not want to wait until the EU summit on Thursday in Brussels. At the end of last month the credit rating agency Fitch downgraded Spain, triggering sharp falls on stock markets. On Friday the administration in Madrid continued to insist no rescue package was necessary.

But Greece said the same thing before it came close to disaster. Vapaamuurarit ei ole enää mikään "salaseura" se on suurimmaksi osaksi ukkojen seura missä keräillään lähinnä rahaa hyväntekeväisyys kohteisiin. Rituaalisuus kuuluu hommaan, mutta ei voida puhu mistään "uskonnollisesta" järjestöstä, vaikka vapaamuurariksi pääseminen edellyttää uskoa "a god" not "the god", mutta homma on lähempänä filosofista lähestymistä kuin uskonnollista, Briteissä on päästetty medioitakin tutustumaan tapaamis saleihin.

Juhani Juliniin meni heti luotto kun alkoi puhumaan jumalanpilkasta. Tämä kertoo ihmisen olevan aika häiriintynyt. Hän uskoo jumalaan niin voimakkaasti, että voi teoillaan tai puheillaan rikkoa sitä pyhintä käskyä "Älä pidä muita jumalia".

Ihmisiä kiehtoo aina kaikenlainen mytologia ja niihin riippuvat "salaperäisyydet" ihmiset tutkivat muurarien rakentamine kirkkoja salaisten vinkkien tiedossa tai sitten maalauksia missä kerrotaan totuuksia, miksi? Koska elämä tuntuu niin tylsältä muuten jos ei tämmöisiä juttuja ole.

Suurin osa ihmisistä uskoo maailmanlopun tai sitä vastaavien mullistusten tapahtuvan oman elämänsä aikana, koska haluavat olla mukana jotain merkittävää. Miksi kantaa huolta asiasta, josta ei edes julkisuuden tulisi tietää mitään? Euroopassa leviää tieto, jonka mukaan etenkin viime vuosina paljon kannatusta saanut "Illuminaatti" -aate on paljastunut suureksi huijaukseksi.

Etenkin kristinuskoisille suunnattu kampanja on saanut monet uskomaan "valaistukseen". Monet Euroopan päättäjät ovat huolissaan siitä miten joku ulkopuolinen taho johdattaa Eurooppaa fasismiin. Päättäjät ihmettelevät nyt kuka oikeasti on kaiken takana ja ovat huolissaan siitä miten käy eurooppalaisten jälkeläisille. Eipä ole moni "politiikkokaan" kartalla näistä asioista!

Järjestön perustajia olivat Euroopan tärkeimmät merkantilistiset aatelissuvut, muun muassa Guelphit, Grosvernorit, Hannoverit, Oranialaiset ja Oldenburgit, siis "juutalaiset" suvut. Siten on selvää, että miestä oli jo alusta alkaen eräs kasaariylimystön vallankäytön ja hallinnan instrumentteja. Tavoitteena yhden ja ainoan maailmanhallituksen luominen - Uusi Maailmanjärjestys; Mukana ovat muun muassa. Jacob Schiff , M. Ryhmän päämäärä oli edesauttaa Brittiläisen Imperiumin ja englannin kielen levittäytymistä ympäri maailmaa.

Rhodesin kuoleman jälkeen "Pyöreä pöytä" joutui hänen rahoittajansa, Lord Rothschildin, eli juutalaiseliitin ts. Pyöreä pöytä Round Table Group on suurteollisuudenharjoittajien ja suurpankkiirien sisäpiirijärjestö, joka on vaikuttanut suuresti mm. Sitä hallitsevat Rothschildien ohella kasaarijuutalaisten, Schiffin, Warburgin, Guggenheimin, Rockefellerin ja Carnegien perheimperiumit.

Perustettiin Pyöreän Pöydän yhteispäätöksellä vuonna Tärkeimmät sen perustamisessa mukana olleet henkilöt olivat kansainväliset kasaarijuutalaiset pankkiirit J. Vuonna salaseura liitettiin osaksi Russel Trustia. Siihen kuuluvat seuraavat suuret suvut: Morgan ja Payne Standard Oil. Committee of perusti bilderberg - järjestön toukokuussa virallisesti Hollannin prinssi Bernhardin aloitteesta. Ryhmä sai nimensä siitä, että ensimmäinen kokous pidettiin Hotel de Bilderbergissä Oosterbeekissä.

Bilderberger-ryhmään kuuluu noin läntisen maailman vaikutusvaltaisinta finanssimiestä, suuryrittäjää ja poliitikkoa.

Tohtori Karl Steinhauser kuvaa kirjassaan "EU huomispäivän super- Neuvostoliitto" Prinssi Bernhard on todennut, että kyseisen ryhmän päämääränä on saada aikaan "globaali maailmanhallitus. Kasaarimafia on muiden instrumenttiensa lisäksi vaikuttanut myös Uuden maailmanjärjestyksen väkivaltakoneistona, jota voidaan käyttää pelotteena niskuroivia valtioita esim. Serbia, Irak, Iran, jne. Yhdysvaltain kansallisen turvallisuuden osasto NSA on jo ottanut tehtäväkseen koko maailman elektronisen viestinnän seuraamisen.

Laaja-alaisten tiedotusvälineiden alistaminen Uuden maailmanjärjestyksen edistämiseksi. Tiedotusvälineiden hallinta mahdollistaa "yleisen mielipiteen" manipuloinnin, viholliskuvien synnyttämisen ja totuuden monopolisoinnin. Hallitsemalla kielenkäyttöä ja muuttamalla sanojen merkitystä voidaan hallita ihmisten ajattelutapaa. Järjestelmän vastaiset ihmiset pyritään leimaamaan tiedotusvälineissä terroristeiksi, rasisteiksi, mielisairaiksi, tyhmiksi, yksinkertaisiksi tai vanhanaikaisiksi.

Kyseisen eliitin tai mafian poliittisia instrumentteja - joista osa on jo yllä mainittu - ovat muutamia mainitakseni mm.: Näiden mainittujen yläpuolella on kuitenkin kasaarien salainen eliitti toisin sanoen ylinjohto, joka koostuu juutalaisesta vapaamuurarijärjestöstä B´nai B´rith ja sen taistelujärjestöstä ADL. Valtioiden ja kansojen itsemääräämisoikeuden ja taloudellisen riippumattomuuden tuhoaminen kytkemällä ne joko vapaaehtoisesti tai pakolla osaksi globaalia markkinatalousjärjestelmää EU ja ajamalla alas paikallinen maatalous tuotanto, jolloin ne tulevat riippuvaisiksi muusta järjestelmästä sekä yksityistämällä palveluita valtiollisilla-, sosiaali-, ja terveyssektoreilla.

Mutta se ei ole vielä riittävän kypsä. Tästä syystä sionistit eli juutalaiseliitti tahtoo aloittaa kolmannen maailmansodan ennen kuin SCO on tullut voimakkaaksi. Iran on nyt ehdokasjäsenenä. Ylikansallinen tajunnantäyttöteollisuus ja mediaan sisäänrakennettu piiloviestintä takaa kansallisten identiteettien hämärtämisen.

Kansalliset identiteetit on korvattava globaalilla identiteetillä. Massojen suunnitelmallinen tyhmistäminen ja tylsistäminen viihteen avulla tekee massoista vaarattomampia. Kansojen henkistä rappeuttamista edistää, taide-, kulttuurielämän ja sosiaalipsygologian suorastaan perverssit virtauksia. Kansallisten identiteettien tuhoamista helpottavat suuret kansainvaellukset ja rotujen sekoittaminen.

Monikulttuurista, monirotuista yhteiskuntaa tuetaan kaikin mahdollisin keinoin sekä julkisella propagandalla että piilovaikuttamisella esim. Kolmannen maailman todellisiin ongelmiin ei puututa, jotta kansainvaellukset jatkuisivat.

Kun ihmisten juuret on tuhottu, heille on helppo syöttää keinotekoinen "globaali" identiteetti. Ylimmän huipun muodostaa kasaarimafia, johon kuuluvat mm. Kyseiseen mafiaan toisin sanoen eliittiin kuuluvat kaikki kasaaripankkiirit, esim. Näitä sukuja ovat esim. Tässä linkki, josta löysin joitakin vastauksia Riikan päivän tekstiin. Kyseessä on lähihistoriaa ja menneisyyttä valottava nettipamfletti, jonka antoisimpia piirteitä ovat aikaperspektiivi ja kotimainen näkökulma.

Teksti on kirjoitettu Pamfletin liitteenä ovat laajat ulkomaiset lähteet, joista on ilmeisesti ammennettu standarditietoa mm. Kiinnostavinta asiaa ovat Suomen sisäpolitiikan ja erityisesti talouden käänteet, yksityistämisen aloittaminen, IMF: Kotimaisten päivälehtiuutisten dokumentointi ja polittisten tapahtumien vaikutusten osoittaminen ennalta arvattavan juonenkulun mukaisiksi ovat tekstin kirjoittajan Pekka Lahtisen uniikkia antia. Dari-Anne, 27, hyvänen aika mitä materiaalia!

No, en kuulu kirkkoon. Valitettavasti nuo raamatun heitot koskevat silti minuakin, muiden näihin asioihin uskovien kautta. Kun henkinen koti hajotetaan ja nostetaan sitä kautta vihaa , viedään turvapaikka Turvapaikan menettänyt on väkisinkin enemmän tai vähemmän sekaantuneessa tilassa ja siksi helposti ohjailtavissa, arvelen. Ei tässä mitään salaliittoteoriaa tarvita. Jokainenhan voi itse lehdistä tarkistaa mitä, miten ja milloin on uutisoitu ja kuinka paljon, kuinka näkyvästi.

Minä kiinnitin asiaan huomiota ja aloin ihmetellä. Kiinnostavaa on Miksi ja Miksi juuri nyt? Kyseisessä jutussa on hirvittävä määrä asiavirheitä alkaen "Muualla Euroopassa vapaamuurarius onkin järjestönä kielletty. Riikka, nyt olen anteeksipyynnön velkaa. Luin juttusi huolimattomasti ja vedin stereotyyppiset johtopäätökset - näköjään suorinta tietä pöheikköön.

Kiinnostuin ja peilailin joitakin omia havaintojani esittämiisi ajatuksiin. Liike-elämän eliitin ja poliittisen eliitin kansalaisilta salatussa yhteispelissä tarkoitetaan toimintaa, josta molemmat hyötyvät sekä taloudellisesti että poliittisesti.

Tällainen toiminta täyttää Euroopan unionin lopulla antaman järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön. Määritelmän mukaan rikollisryhmän järjestäytyneisyys edellyttää, että ryhmä täyttää kuusi oheisen listan kriteereistä. Näihin kuuteen sisältyvät pakollisina kohdat 1, 3, 5 ja Pyrkii vaikuttamaan poliitikkoihin, julkiseen hallintoon, tiedotusvälineisiin, oikeusviranomaisiin tai talouselämän edustajiin.

Jos haluat tietää mitä illuminaatit on suunnittelemassa niin Mielestäni jokainen joka näihin salaseuroihin niinkuin vapaamuurarit liittyy tekee rikoksen ihmisyyttä kohtaan. Hyvä dokumentti jossa juttua myös vapaamuurareista jne Max Iganilla on myös paljon ajatuksia herättäviä pätkiä kanavallaan, ei muutakuin soittolistoja selaamaan: Kannattaa katsoa Ylen areenalta "Mennyttä etsimässä: Nyt kun se vielä saa olla siellä nähtävillä.

Järkyttävä tarina, miten hyvävelijärjestelmä ja järjestäytynyt laillinen talousrikollisuus naulitsee tavallisia ihmisiä ristille peitelläkseen omat jälkensä.

Yhdeksänkymmentäluvun kriisi taisi olla vain harjoittelua tulevaa varten ja nyt se todellinen peli taitaa vasta alkaa. Alku saattaa tuntua puuduttavalta mutta aiheet käsittelevät: Korjasin virkkeen itse tekstiin kuulumaan muodossa "Muualla Euroopassa vapaamuurarius on ollut tai on yhä järjestönä kielletty.

Muuten moitteet tänne http: Kun henkinen koti hajotetaan ja nostetaan sitä kautta vihaa , viedään turvapaikka…ihmiset alkavat etsiä syyllisiä. Taunon tuoma linkki 28 sopii hyvin repimisen kuvioon. Annetaan ideoita hermostuneille ihmisille. Huomatkaa raamatulliset viittaukset apocalyptic jne sekä sotilastermit, muistutukset diktaattorien hirmuvallasta sekä ei-edes-niin-hienovaraiset vihjaukset EU: Sekä toistelu velkataakan suuruudesta.

En tiedä tarpeeksi vapaamuurareista osatakseni arvioida mikä on täysin luotettavaa tietoa ja mikä spekulaatiota. Toisaalta paras piilo on olla esillä ja hämmentää. Vapaamuurarit ovat kuitenkin sivuseikka siinä mielessä että näitä eri uskonnollisten ryhmien mustaamisia on ollut lehdissä paljon viime aikoina.

Muistelkaapa vain kulunutta viimeistä puolta vuotta: Ja tämä Julin-juttu oli Seurakuntalehdessä. Koskeeko tämä enemmän vapaamuurareihin muurinkoloissaan vai ev. Moni on puhunut minulle kaivanneensa kirkostaan tukea H1n1-"pandemian" aiheuttamaan ahdistukseen mutta olleensa saamatta sitä, että heidän hätäänsä ei ole reagoitu: Jokainen varmaan tuntee jonkun joka menetti omaisuutensa luvun pankkikriisissä. Jokainen muistanee myös kuinka se kriisi ja lama hoidettiin. Tai no, samaa lamaahan tässä vieläkin Kas kummaa kun juuri nyt julkaistiin selvitys vuoden tapahtumista Pohjois-Irlannissa verisunnuntai.

Saadaan sinnekin taas levottomuudet käyntiin. Tässä ote linkistä On uskomatonta, että teksti kirjoitettiin jo 16 vuotta sitten. Jo silloin vaikuttajat ja poliitikot näkivät, että Suomi oli luovuttanut päätösvallan rajojensa ulkopuolelle.

Ihmettelenpä, miksi Velttokaan ei ole jatkanut barrikadeilla oivallettuaan jo , miten Suomen asiat ovat. Hänen sanomansa kansanedustajana on ollut enemmänkin runouden puolella. Onko hän nähnyt tilanteen realistisesti ja ymmärtänyt vastustajan valtavat mitat? Marraskuun ensimmäisellä viikolla julkaistiin Suomen Gallupin tekemä tutkimus, jonka mukaan suomalaisista vain seitsemän prosenttia luottaa puolueisiin, 14 prosenttia hallitukseen ja 17 prosenttia eduskuntaan.

Suomalaiset ovat selvästi tyytymättömiä valitsemiinsa edustajiin. Suomen ulkomaanvelka kasvaa hirvittävällä vauhdilla. Kustantaja ja kirjailija Paavo Haavikko on ennustanut, että varsinainen katastrofi on vasta tulossa. Samoin pelkää entinen sijoittaja Taito Tuunanen Aamulehden haastattelussa Silloin Suomi-laiva sukeltaa syvälle.

Pankit joutuvat todella vaikeuksiin ja ajautuvat valtion syliin yksi toisensa jälkeen kuten SKOP. Seuraavassa vaiheessa vaikeudet kipataan veronmaksajien kannettaviksi. Silloin Suomi-laiva pöllyttelee jo pohjamutia Ulkomainen velkaantumisemme pitää katkaista. Hallitus yrittää jarrutella sitä, mutta vain yrittää. Ulkomaiset rahalähteet tukkivat pian hanat Nyt on jonkinlainen maailmanlopun meininki päällä.

Ovatko heidän kätensä sidotut? Onko olemassa jokin korkeampi auktoriteetti edit:! Pastori Pekka Viirre sanoo Aamulehdessä Kän epäilee, että Suomen alasajo on harkittu teko. Myös presidenttikandidaatti psykologi Pertti Virtanen on sanonut julkisesti, että Suomen taloutta ajetaan ajas tarkoituksella.

Kansanedustaja Marjatta Stenius-Kaukonen sanoo Tamperelaisessa Asiat ratkaistaan jo ennen kuin ne tuodaan kansanedustajien käsittelyyn. Tämä kaikki on totta. Suomen valtaeliitti ei kuitenkaan keksi itse harjoittamaansa politiikkaa. Jäljet johtavat maamme rajojen ulkopuolelle. Illalla Heinäveden kunnantalolle perusturvalautakunnan kokoukseen missä valtapuolueiden edustajat ihannoivat hallituksen vastuullista politiikkaa ja ylistävät Suomen nopeutta H1N1-pandemian hoidossa.

On syytä mainita, että suuri englanninkielinen tietosanakirja Encyclopedia Britannica on poistanut uudemmista painoksistaan kaikki tiedot niin illuminaateista kuin Weishauptistakin. Illuminaatit olivat alunperin vapaamuurareita. Nämä miehet antoivat muutamalle illuminaatille tehtävän laatia sinetti vastaperustetulle tasavallalle.

Tuo samainen sinetti laitettii yhden dollarin seteleihin vuonna kuten olemme jo todenneet. Weishauptin ja hänen seuraajiensa päämäärät olivat: Kaiken järjestetyn hallinnon kumoaminen. Yksityisen omistusoikeuden ja perintöjen lakkauttaminen. Isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kumoaminen. Perhe-elämän ja avioliittokäsitteen kumoaminen.

Kaiken uskonnon ja varsinkin kristinuskon lakkauttaminen. Saattaa heidän miehensä "Valontuoja" maailman valtaistuimelle. Sana valontuoja on latinaksi lucifer. Keinoja heidän päämääriensä saavuttamiseksi olivat ja ovat vieläkin mm. Raha- ja seksilahjuksien käyttäminen hallitusten korkeiden virkamiesten kontrolliin saamiseksi. Yliopistoissa työskentelevien illuminaattien tuli kouluttaa oppilaita kansainvälisyyteen.

Tuli myöntää stipendejä ja opettaa, että yksi maailmanhallitus oli vastaus kansainvälisiin ongelmiin. Illuminaattien kontrolloimia vaikutusvaltaisia henkilöitä tuli sijoittaa asiantuntijoiksi kaikkien hallitusten taustalle aiheuttamaan niille tuhoa. Illuminaattien tuli saada tiedotusvälineiden kontrolli. Illuminaattijärjestön anarkistiset suunnitelmat paljastuivat, kun heidän kuriirinsa kuoli salamaniskuun vuonna Sen seurauksena järjestö lakkautettiin.

Van Knigge-niminen paroni ja temppeliherra vei kuitenkin jo vuonna illuminaattien suunnitelman maailman hallitsemiseksi vapaamuurarien johtoon. Sen lisäksi illuminaatit yhtyivät vapaamuurareihin Wilhelmsbadin kongressin osanottajat joutuivat tietenkin vannomaan valan salaisuuksien säilyttämiseksi. Mukana ollut vapaamuurari Comte de Virieu mainitsee elämäkerrassaan traagisista salaisuuksista: Voin vain kertoa, että kaikki tämä on paljon vakavampaa kuin uskotkaan. Punottu salaliitto on niin hyvin suunniteltu, että monarkian ja kirkon on mahdoton päästä sitä pakoon.

Illuminismin henkeä osoittaa myös vapaamuurarien pitämä kokoussarja Baselissa Sveitsissä vuonna Sen seurauksena syntyi asiakirja "The Protocols of the learned elders of Zion" Siionin oppivanhempien pöytäkirjat. Mainittakoon, että Adolf Hitler oli tämän asiakirjan innokas tutkija ja kannattaja. Asiakirjan mukaan kristitty kulttuuri tulee panna sekaisin ja nostaa sen tilalle maailman valtio.

Keinoina tulee käyttää mm. Nämä ryhmät tulee aseistaa ja rohkaista taistelemaan toisiaan vastaan. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes kaikki poliittiset ja uskonnolliset instituutiot on eliminoitu. Tämän jälkeen ryhmän oman diktaattorin tulee saada koko maailman valta. Visitor, tässä tapauksessa Julinin mahdollinen vilpittömyyskin palvelee hajaannuksen luomista. Jos voi, niin miten. Rahatalous on jo keskitetty ja sekoitettu, poliittista valtaa pyritään keskittamään lisää ja lisää, sosiaalinen elämä on muuttunut tv: Kirkkoja ja uskonnollisia ryhmiä vastaan hyökätään.

Salamaniskuko tämän kaiken paljasti? Jospa kyse olisi kuitenkin ihan samasta kuin bolshevismissa, joka siis tähtäsi tämän omistusoikeuden lakkauttamisella siihen, että kaikki päätyisi kommunistieliitin eli juutalaisten omistukseen Marxin visio kirjeessään en muista kenelle.

Marx totesi tällöin nimenomana toteutuvan talmudin vivion siitä, että vain juutalaiset saavat omistaa jotakin. Myös Moses Hess mielsi sosialismin merkitsevän juutalaista maailman johtoa. Muutoinkin saattaa olla kyse vain alamaisten eli goijmien käsittelystä.

Heille ei ole suotu kansallismielisyyttä. Heiltä otettaisiin pois perhe ja uskonto. Kuten kommunismissa tilalle asfalttimaterialismia, jossa hautausmaatkin tuhottiin alistetuilta kansoilta ja jossa eliitti kohteli ihmisiä kuin karjaa tai huonommin.

Nykyisin muuten Israel on apartheidmaa ja erittäin uskonnollinne ja nationalistinen. Maailman media vastustaa kaikkialla muualla apartheidiä ja nationalismia sekä teokratioita.

Etenkin muslimivihaa lietsotaan, vaikka siis Mossadin kovan linjan siionistit johtavat länttä kansainväliseen suuntaan. Hän vastusti marxismia ja syytti ilmeisesti aivan oikein sen olevan juutalaisuutta pohjimmiltaan. Kun Saksan kimppuun hyökättiin, vapaamuurarien ote maailmasta uhkasi irrota, sillä Saksa puolustautui yllättävän vahvasti.

Saksassa oli vapaamuurarius kiellettyä. Tässäkin yritetään johtaaa väärille jäljille. Juuri maailman eliitti siionistit ovat tehneet Hitleristä tällaisen myyttisen hirviön holokaustisaduillaan ym.

Siksi on naurettavaa heiluttaa Hitler-korttia. Jos illuminaatit oivat natseja, he ovat juutalaisnatseja. NWO -agendan termejä ja käsitteitä: Suomenkielisin tekstein varustettu video siitä miten olemme lopultakin vain orjia ja miten ihminen on kaikista luonnonvaroista arvokkain.

Ihmisten pitämiseksi orjan asemassa on kehitetty aikojen saatossa monia järjestelmiä, joista nykyinen "demokratia" on ollut kaikkein tehokkain. Esimerkiksi otan Joonan 3. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: Ja hän huudatti Niinivessä: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet - raavaat ja lampaat - maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko.

Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku. Katumus Jumalan edessä ja Kristukseen tarttuminen Joona kuvaa Jeesusta Kristusta, lue Joonan kirjan 2 ensimmäistä lukua: Joona oli kalan vatsassa kolme päivää kuten Jeesus oli haudassa kolme päivää ovat ne keinot, joilla pahat tapahtumat ja tuho voidaan välttää.

Jos eivät Suomen miehet kuten Niiniven miehet vaivu katumukseen ja tartu Kristukseen ja sitten Hengen voimassa rukoile Jumalaa, mikään ei muutu paremmaksi ja mitään pahaa ei voida estää. Kuka uskoo, että Suomen miehet tulevat katumukseen? Riikka esittää uurijan linkin Adam Weishauptista ja hänen tekosistaan, mutta Weishaupt oli ensimmäisen Rothschildin palveluksessa, toimi hänen toimeksiannostaan. Tämä ensimmäinen Rothschild juutalainen oivalsi, että juutalaisella raha- ja pankkijärjestelmällään he ajan myötä saavat koko maailman orjuuteensa ja hallintaansa tuhottavaksi; juutalaisen uskonnon mukaan ei-juutalaiset on tuhottava , mutta tarvittiin lisäksi voima, joka kukistaa mahdollisesti syntyvän vastarinnan; siksi perustettiin Illuminaatit tekemään salaista myyräntyötä ja eliminoimaan maiden hallituksista terveet voimat aseina kiristys, vapaamuurarivalat, uhkailu, väkivalta, tappaminen, palkitseminen jne.

Näillä kahdella, rahajärjestelmällä jota olen blogillani kuvannut ja Illuminaatit- ja vapaamuurarit-nimisillä järjestäytyneillä rikollisjärjestöillä juutalaiset hivuttautuvat maailman johtoon typerien ei-juutalaisten töllistellessä monttu auki.

Tietenkin tuo juutalainen joukkio ja sen voima nousee perkeleestä luciferista; siksi sitä ei voida ihmisvoimin vastustaa, koska perkele on henki , mutta se, että Jumala sallii näin tapahtua, johtuu ihmisten jumalattomuudesta.

Kun jumalattomuudesta luovutaan ja käännytään Jumalan puoleen, joukkion orjuudesta päästään. Jos täällä etsitään pelastusta tai asioiden korjausta muualta kuin Jumalasta, silloin ollaan saatanan ja tuon juutalaisen joukkion asialla - Suomen kansaa vastaan, jopa omaa itseä vastaan. Heitä on pilvin pimein, suuri osa US: Uusi Suomi on vihollisen käsikassara.

Minua inhottaa, että noita saastaisia ja limaisia eksyttäjiä on joka paikassa, joka foorumilla ja joka blogistossa. Jos minulla olisi valta, nämä tyypit joutuisivat välittömästi vankilaan. Tuo hymykuvio tuli noista ko. Tilalla pitäisi olla ruskea ulostepökäleen kuva höysytettynä asiaankuuluvalla löyhkällä.

Onko Suomen oikeuslaitos jo mainittu alas ajettavien, kaaokseen työnnettävien yhteiskunnallisten instituutioiden listalla? Korkein oikeus on antanut viime aikoina häpeällisiä, läpipolitisoituneita tuomioita.

On menty yli kaiken häpeän ja sivistyneisyyden rajojen tilanteeseen, joka poikkeaa kaikista vertailumaista. Tapio Kuosman blogi Pour la Justice us. Korruptiosta ei ole seurauksia! Jaakko Jonkka on profiloitunut julkisuudessa poliittisen ja taloudellisen eliitin puolustusasianajajana Suomi Soffa Pekkarinen hän päätti asian Pekkarisen eduksi edes tutkimatta asiaa, Pitäen ilmeisesti Pekkarisen kertomusta asiassa ainoana tiedon lähteenä. Ymmärtääkseni hänen virkansa on toimia Suomessa ylimpänä laillisuusvalvojana.

Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. Kukaan muu viranomainen ei voi sitä tehdä. Olemme saaneet Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelta yli sata langettavaa päätöstä, joka todistaa oikeusvaltiomme alennustilaa ja täydellistä politisoitumista.

Mitään ei kuitenkaan oikeusvaltion rapautumisen estämiseksi tehdä lukuunottamatta jatkuvia perustuslain muutosoesityksiä jotka mahdollistavat vallan siirron totaalisesti puolueille ja heidän nimittämilleen hallituksille. Suomeen tulisi perustaa Perutuslakituomioistuin, joka koostuisi täysin puolueista riippumattomista ammattituomareista. Saksassa tämä järjestelmä on käytössä. Ennustan Jonkan valitseman linjan johtavan lähitulevaisuudessa siihen, että Matti Vanhanen tai kukaan muukaan eliitin jäsen ei tule moitteita saamaan mistään, täysin rippumatta tosiseikastosta.

Eduskunnan oikeuasiamies on todennut erään päätöksen perusteluissa, Politikkoja ja virkamiehiä Viranhaltijat koskevan lainsäädännön erityisesti sosiaalilainsäädäntö sisältävän jo lähtökohtaisesti niin paljon harkintavaltaa, ettei virkatoimien laiminlyönnistä tai virkavirheista koskaan koidu käytännössä mitään seuraamuksia. Tämä on siis seurausta virkamiesten ja politikoiden itsensä valmistelevien lakien kelvottomuudesta. Perutuslakituomioistuin ei varmasti ole poliittisen eliitin mieleen, koska se poistaisi mahdollisuuden mielivaltaiseen ja opportunistiseen lainvalmisteluun.

Kuten nyt KePU valitsi ilman kansanäänestystä omiensa joukosta pääministerin. Eikö yleensä länsimaisessa demokratiassa vaaleilla valita pääministeri? Suomessa riittää eliitin ilmoitus siitä kuka valitaan, Mielestäni pääministerin vaihdos olisi tullut suorittaa ennen aikaisten Eduskutnavaalien tuella, Näin tehdään kaikkialla muualla Länsimaisissa sivistysvaltioissa, paitsi Suomessa.

Ja mitä luulet tietäväs Hitleristä,minkä suvun piika sen mutsi oli ja kelle pamahti paksuksi? Jonka seurauksena syntyi pikku Aatu. Kyseessä on disinformaatio, joka on ujutettu kapinasivustoille ja vasemmistouskontoon. En usko, että tähän linkkiin vedottiin vilpillisesti, vaan vilpittömässä mielessä. Hitlerin juutalaisuus on vastaavaa disinformaatiota. Werner Maser on kumonnut Hitlerin juutalaiset sukujuuret teoksessaan, jossa hän paljastaa Hitleristä ja Stalinista esitettyjä valheita.

Koska perinteinen vasemmistouskonto on aina pilkannut juutalaisista kerrottujen salaliittoteorioiden esittämistä sattuneesta syystä kuten muukin yhteismkunta on opetettu ajattelemaan tietyllä tavoin, on vaikeaa varsinkin vasemmistolaisille nöyrtyä ja avartaa mieltään.

Lisäksi liian helposti langetaan ajatusansoihin, esim. Nämä disinformaatiojutut ovat tietysti yritys ohjata oppositioajattelua perinteiseen tapaan.

Tapaus Kennedy on yksi malliesimerkki: Kaikki vasemmistolaiset innoissaan meuhkasivat juuri murhaajien opettamalla tavalla ja kaikki jatkuu. Disinformaatiosta ja sen levittämisestä. Kerään edelleen aineistoa Riikan edellisessä postauksessa Tiet Kaaokseen julkaisemaani listaan piirteistä, joista voi tunnistaa disinformaattorin. Otan kiitollisena vastaan faktatyyppisiä havaintoja täydentämään listaa, jossa on toistaiseksi kahdeksan piirrettä.

Yhdeksäs piirre saattaisi olla:. Vastustus minimoidaan keskittymällä yhteen kommenttien tuottajaan, joka profiloidaan imagoltaan myönteiseksi. Juutalaisten Stern-järjestö on ilmeisesti yrittänyt myrkyttää Trumanin kirjeellä.

Tämän lähdeviite jäi tosin katsomatta. Järjestön johtajista tuli Mossadin perustajia. Myös entinen Mossad-agentti Viktor Ostrovsky on kummallinen tapaus. Miksi hän voi kirjoitella kirjoja?

Onko kyse jo asioiden paljastamisesta teuraseläimen asemassa olevalle ihmiskunnalle? Anyway, mies luonnehtii, että Mossad ei olisi kontrollissa, vaan todellinen hallitsija tai salainen vaikuttaja Israelissa.

Tai sitten valtaapitävät salaavat järjestön pyörittämisen tai käyttävät sitä valtataisteluissaan. Ostrovskyn mukaan järjestö ei salli rauhansopimusten solmimista Israelin kaikkien naapurien ja palestiinalaisten kesken.

Hänen mukaansa järjestö suunnitteli George Bush vanhemman murhaa Syynä Israelin painostaminen rauhaan ja liiallinen muiden kuin Israelin etujen ajaminen. Tukea tulkinta saa sille, mitä paljastui DDR: Tarkoitus oli heikentää rauhanneuvotteluihin päätymistä ja kerjätä myötätuntoa maailmalta. Saksalta taas kiristettiin iskujen verukkeella uusia verirahoja, vaikka sovitut holokaustikorvaukset oli jo kertaalleen maksettu. Lisäksi murhattiin kenraali, joka oli työväenpuolueen hallituksen kanssa ajamassa rauhansopimusta Lähi-itään.

Iskut Mustan syyskuun kaikkia jäseniä vastaan eivät onnistuneet, vaikka poliitikot olivat ne määränneet. Vääriä miehiä murhattiin ja agentteja jäi kiinni. Osa terroristeista jatkoikin iskuja ja heitä on edelleen hengissä. Ilmeisesti he olivat kontrolloituja ja hyväuskoisia vihollisia, eivät omia työntekijöitä. Mitä ilmeisimmin Jitzhak Rabinin murha oli Mossadin työtä.

Rauhaa ei haluttu ja Clinton ei sitä vaatinut. Siispä koko prosessista tuli teatteriesitys. Koska pääministeri kuoli, hän ehkä saattoi harkita jonkinlaista rauhantekoa ihan oikeasti. Toisaalta kyseessä saattoi olla muu valtataistelu. Miten se sanonta menikään Rokotusinfo ry on pyytänyt lääkevalvontaviranomaista Fimea tutkimaan erityisesti lapsiperheille suunnatuissa verkkopalveluissa tapahtuvan aggressiivisen pneumokokkirokotteen markkinoinnin, jossa mainoslauseena on "Lasten korvatulehdusta voi ehkäistä rokotteella".

Rokotusinfo pitää rokotteen markkinointia myös harhaanjohtavana - rokotteen tehoa korvatulehduksia vastaan vasta tutkitaan, jolloin on ennenaikaista väittää mainonnassa sen torjuvan korvatulehduksia. Aiemmista tutkimuksista on tuloksia, joiden mukaan samantyyppiset rokotteet eivät ole merkittävästi vaikuttaneet korvatulehdusten määrään rokotetussa väestönosassa. Rokotteen markkinointi liittyy rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinen kunnallisissa lastenneuvoloissa tekemään FinIP-rokotetutkimukseen.

Rokotevalmistaja on tilannut tutkimuksen toteutuksen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta THL. Yhdistys kritisoi sitä, että viranomaistehtäviäkin hoitava julkinen tutkimuslaitos THL toimii asiassa lääkeyhtiön toimeksiannosta ja rahoittamana.

Rokotusinfo ry ei suosittele perheille FinIP-rokotetutkimukseen osallistumista siihen liittyvien eettisistä periaatteista poikkeamisten vuoksi. Tutkittavaa rokotetta ei verrata aiemmin tunnettuun parhaaseen ehkäisykeinoon kuten lääketutkimusten eettisen säännöstön pääsääntö edellyttäisi. Rokotusinfo kertoo, että pneumokokkirokotteen haluavilla perheillä on mahdollisuus hankkia rokote apteekista.

Tutkimukseen koehenkilöksi ryhtymällä rokotetta eivät kaikki saa, vaikka tutkimuksen harhaanjohtava värväyslause "Osallistumalla tutkimukseen lapsilla on mahdollisuus saada jo nyt pneumokokkirokote" niin antaakin ymmärtää.

Pneumokokkirokote tulee syksyllä rokotusohjelmaan niin, että 1. THL on ollut tutkimustoiminnassaan ja lääkeyhtiösuhteissaan toistuvasti valvovan viranomaisen moitteiden kohteena. THL on kahdesti saanut oikeusasiamiehen moitteet lääketieteellisistä tutkimuksista, joihin ei ole hankittu molempien vanhempien suostumusta kuten laki edellyttää, eikä kaikkia asiaankuuluvia tietoja ole kerrottu vanhemmille.

Menettelyjensä korjaamisen sijaan THL on kannattanut lakimuutosta, jolla vanhempien suostumuksen vaatimuksesta olisi luovuttu kokonaan. Valtiontalouden tarkastusvirasto on kiinnittänyt huomiota THL: Oikeusprosessit hankinta-asiakirjojen ja rokotetutkimusasiakirjojen julkisuudesta ovat edelleen kesken. THL ja lääkeyhtiö pyrkivät salaamaan sikainfluenssarokotehankintaa ja rokotetutkimusta koskevat asiakirjat, mukaanlukien rokoteosaston johtajan Terhi Kilven kirjoittaman, tutkimuksen eettisiä näkökohtia koskevan asiakirjan.

Markkinaoikeuden asiakirjoista ilmenee, että lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen mukaan hinnoittelun ja FinIP-rokotetutkimuksen välillä on yhteys eli hinta on "koplattu" FinIP-rokotetutkimuksen tekemiseen Suomessa.

Peruspalveluministeri Paula Risikko on kertonut, että rokotehankinnat siirretään ilmenneiden ongelmien vuoksi pois THL: Tähän on vaikuttanut myös valtiontalouden tarkastusviraston THL: Rokotetutkimus rikkoo eettistä säännöstöä - http: Rokotetutkimukselle moitteita - http: Minusta tämä oli se tärkein 1. Loviisan ydinvoimalan pihalla havaittiin pieni määrä radioaktiivisuutta viime viikolla. Alue on siivottu ja todettu puhtaaksi, kertoi Fortum keskiviikkona. Radioaktiivinen aine karkasi ilmeisesti polttoainekontin kuljetuksesta.

Säteily havaittiin kuljetuksen jälkeisessä tarkastusmittauksessa viime viikon keskiviikkona. Voimala-alueella oli vastaavanlainen radioaktiivisen aineen päästö vuonna Silloinkaan ei aiheutunut vaaraa ympäristölle. Hongkongin viranomaiset myönsivät tiistaina, että Etelä-Kiinassa olevassa ydinvoimalassa tapahtui radioaktiivinen vuoto kolme viikkoa sitten.

Hongkongin viranomaiset ja ydinvoimalasta vastaava energiayhtiö kertoivat tapahtumasta vasta tiistaina sen jälkeen, kun Radio Free Asia -radiokanava oli raportoinut asiasta. Approximately participants will attend of whom about two-thirds come from Europe and the balance from North America. About one-third is from government and politics, and two-thirds are from finance, industry, labor, education, and communications.

The meeting is private in order to encourage frank and open discussion. Adrian Salbuchi antaa uudella videollaan ennusteen, miten globalistieliitin hanke maailmanhallituksesta tulee lähivuosina etenemään. Se tapahtuu tietenkin pelottelun, kriisien ja katastrofien kautta.

Salbuchi - Forecast: Ympäristö" ja viesti 48 "Tarttukaa konkreettiseen, pitäkää maasta kiinni. Vesa-Ilkka Laurio,tiedetään että olet hihhuli mutta pitääkö sitä mainostaa?

En minäkään jauha että olen ateisti. Kattelin blogiasi,kaikki on tullut perkeleestä,sana esiintyy useammin kuin pilkut. Eikä tälläselle voi kuin nauraa: Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä,joten sinun toiminnallasi ei ole perustaa.

Sen sijaan minä en pelkää enkä varo, "ettei holokausti iske"; iskihän se Jeesukseen Kristukseenkin, Jumalaan. Koska et tiedä, mitä kristinusko on, niin sen ydinosa on ylösnousemususko, noustaan ylös kuolleista, haudasta.

Et taida tietää sitäkään, että jokainen ihminen kuolee. Jos sitä sanotaan "holokaustiksi", niin kuinka voisit välttää sen? Kelaa ennen kuin Marian ja Joosefin liitto oli vahvistettu,niin jakorasia oli pyhän hengen vaikutuksesta tullu raskaaksi,Jooseppi kunniallisena ei halunnu häpäistä jakorasiaansa julkisesti.

Joosepin kelatessa ilmestyi yöllä unessa herran enkeli joka lässytti;älä pelkää ottaa Mariaa vaimoksesi,se mikä hänes on siintyny on lähtöisin pyhästä hengestä. Eli akka kävi vieraissa ja ukko sekos. Kelaa lisää,jos joku sekoilee jtn,lähtee jutut kiertää suusta suuhun ja viikon päästä koko asia on muuttunut täysin. David Copperfield oltas lähetetty Jessen aikaan hävittään vapauden patsaita,mitä silloin palvoisit? Itse tulin Mariasta,tosin en saanu vittua koko mitalla,koska en halunnut näin paskaan maailmaan,eli keisarinleikkaus.

Vanishing the Statue of Liberty: Yhdysvallat ottaa käyttöön uusia Iranin-vastaisia pakotteita. Pakotteet koskevat Iranin kansalaisia ja iranilaisia yrityksiä. Myös EU pohtii uusien pakotteiden ottamista käyttöön taivuttaakseen Iranin luopumaan ydinohjelmastaan.

Unionin on määrä päättää pakotteista huomenna huippukokouksessaan Brysselissä. Iranin mukaan ydinohjelman tarkoituksena on tuottaa sähköä. Länsimaat Yhdysvaltain johdolla uskovat Iranin kehittävän ohjelman varjolla ydinasetta.

Kun maalaan tai kirjoitan , joskus parhaana luomisen hetkenä tunnen jumaluuden kipinän itsessäni. On kuin olisin ovi, josta kuljetaan molempiin suuntiin. Mutta kun se sujuu -oikein todella- tarina ottaa ohjat ja alkaa kertoa itse itseään. Sen sijaan että käytän maalaamista välineenä, minusta tuleekin tarinan väline. Ammennan jostain mitä en tiennyt itsessäni edes olevan, ja lopputulos on syvempi ja monikerroksisempi kuin alkuperäinen työsuunnitelma olisi koskaan edes voinut olla.

Pienessä elämän osasta kuvaavassa työssä onkin yht´äkkiä kokonaisuus, mikrosta tulee makro. Kuin sinapinsiemen tai hiekanjyvä se sisältää koko oman kosmoksensa. Ja joskus vieläkin enemmän. Maalatessa sitä on yhtä aikaa sitkeä ja hauras, iso ja pieni, osa ja kokonaisuus. On väline, välineen käyttäjä, välittäjä, välittävä ja se jolle on välitetty. Sillä lailla ei voi silti elää arkea.

Olen ihan tavallinen äiti suurimman osan aikaa. Kun olen siinä ja olen tuolla. Kun hengitän tähtipölyä, kuulen linnunradan laulun. Korruptoidaan , katsellaan aikansa ja pois potkitaan, lopullisesti. Jospa alkuperäinen idea ikitraditionaalisten asioden hävittämisen pyrkimyksessä onkin niissä tosiasioissa että mm. Valon nopeutta etenee näiden lihavien kissojen, suurimmalta osin vanhojen ukkojen , manipulointi varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Ukot ja äijät on jo pimeän iloisen tukevasti koukussa.

Mitä näissä on eroa? Aina on usko, lahko tai rotu joka yrittää alistaa joko toisen tai toisensa, perusteenaan ainoastaan oman jumalansa nimi tai vankka usko oikeutuksestaan. Voisiko olla mahdollista että joskus ihmiskunta kykenee irtautumaan näistä ikeenomaisista harhaisista uskoista joiden vuoksi veri lentää kaaressa vielä ?! Voisiko olla mahdollista että todellisen jumalan voi kohdata ihan jokainen meistä jos hänen linkkikaapeliinsa vain saa yhteyden omasta pääkopastaan kaivettua? Mielipiteeni on tämän olevan huomattavasti todennäköisempää kuin palavien vaunujen taivaasta saattelema , lihaksikas ja vihaa ei valituille uhkuva jumalMIESpelastaja.

Ei tarvitse olla kirkkoa tai kirkossa uskoakseen johonkin suureen tiedon maksimaatioon, moraalisesti hyvään ja kestävään. Mitattavan ja mittaamattoman energian liittoon.

Englannin ja Amerikan sekaantuminen kouluttamaan maltillisia sekulaareja militioita, aseistamalla ja kouluttamalla Jordaniassa taistellakseen Syyriassa tämän ehkäistäkseen poliittiselta vaikuttamiseltaan.

Tämä ei tähän asti ole onnistunut, Allah turmelkoon heidän suunnitelmansa. Syyrian kansa on aivan yhtä jakamattomasti yhtenäinen näitä alhaisia salaliittoja vastaan. Näimme myös Mu'adh al-Khatibin siirtyvän oppositiojohtajan paikalta, koska ei tahtonut työskennellä juonitteluilla syyrialaisia vastaan. Hän ei tahtonut uppoutua tähän painostukseen kuten valitettavan monet petolliset johtajat muslimiummah'ssa tekevät.

Hän todisti tämän tien avaavan monet ovat salaliitoille kansaa vastaan. Olemme nähneet, miten länsi sallii Basharin verenhimoisen hallituksen teurastavan Syyrian kansaa. Lännen motiivi on jälleen pitää alueella yllä heidän imperialistista ja kapitalistista hegemoniaansa demokratian sätkynukkea käyttäen.

Ja tämän muslimit Syyriassa ja muissa arabimaissa näkevät. Miten pitkään on koulutusta ennen kuin taisteluihin osallistumista? Juuri saapuneelle veljelle koulutus kestää kuusi viikkoa. Sen jälkeen voi osallistua taisteluihin, loput koulutuksesta koostuu kokemuksen kartuttamisesta. Mutta kuuden viikon koulutuksen jälkeen voit tavoitella marttyyriutta.

Emme ensin hyppää veteen opettelematta ensin uimaan. Lisäksi valmistaudumme teoreettisesti ennen lähtöämme. Esimerkiksi usealla meistä on myös strateginen ja taktinen opetus, ja olemme syventäneet kurssiamme alueen historialla ja uutisilla. Emme tee päätöksiä ilman valmentautumista. Päivästä toiseen käymme sekä teoreettista tietoa että fyysistä valmentautumista. On myös spesifistä kunnonkohennusta valittavana, vuosia kokeneiden Mujahidiinien antamina.

Mujahidiineja kaikkialta maailmasta on täällä, Syyria on nyt Jihadin keskus. Mitä vastaatte oppositiojohtajan Mouaz al-Khatibin, joka tuli Alankomaihin kertomaan hollantilaisille olemaan lähtemättä Syyriaan? Miksi hollantilaiset ja muut länsimaiset pojat sivuuttavat hänen kehotuksensa?

Ongelma kenen tahansa länneltä ja kansainväliseltä yhteisöltä apua hakevan oppositiojohtajan kohdalla on, että he eivät ole riippumattomia. Demokratian tie ja tämä riippuvuus häiriintyy useiden maiden lobatessa omia poliittisia intressejään vaatimuksillaan ja ehdoillaan kuulematta syyrialaisia. Mu'adh al-Khatib ymmärsi jotain, ja erosi tästä syystä oppositiojohtajan paikalta. Hänen asenteensa Jabhat an-Nusrah'aa kohtaan ilmensi rehellisyyttä, joten tämä oli mies joka ei antanut ulkomaisten vaikutteiden ja intressien sanella ehtoja.

Joten emme voi olla vakuuttuneita, että hän sanoi näin. Painostusta on tietyistä maista, totuus on että painostusta on, joko lännestä tai arabimaailmasta. Islamilaiset vastarintaryhmät ovat onneksi riippumattomia siitä. Islamilaisilla militioilla kuuluu olla vain heidän omia muslimiveljiään.

Ja nämä niin kutsutut Islamilaiset militiat ovat toistuvasti ilmaisseet olevansa muslimeja. Mitä hyötyä on hyvistä aseista, jos ei ole halukkaita taistelemaan? Mitä olisivat hyvät sotilaat ilman aseita? Huijaamme vain itseämme jos sanoisimme, että syyrialaiset eivät tarvitse miehiä. Bashar saa jatkuvaa tukea Venäjältä ja Kiinalta, Iranin miehiltä ja Hezbollatilta.

Äskettäin Venäjä varusti ohjuskilpiä Basharille. Emmekö ole jo muslimiummah'na tarpeeksi puukottaneet Syyrian kansaa selkään? Muslimeiden täytyy oppia saamattomuudestaan ja petetyiksi tulemisestaan: Tahdommeko tätä myös Syyrian kansalle? Jos emme, enempi tuki Mujahid-taistelijoille ennemmin tai myöhemmin pysäyttää Basharin verenvuodatuksen sillä on häpeällistä, että annamme tämän tapahtua.

Mutta kunnioitamme jokaisen mielipidettä, joka väittää ettei muslimien pitäisi lähteä Syyriaan vain yhden syyn tähden: Kuten arvostettu oppinut Muhammad Musa al-Shariif Tunisiassa neuvoi olemaan menemättä Syyriaan vaan [jäämään] Tunisiaan kehittämään maataan sen ratkaisevalla hetkellä, Tunisian ollessa sisäisten muutosten keskellä. Mutta hän lisäsi, että Syyriaan lähtevillä muslimeilla ei ole mitään korvattavaa ja myös ylisti heitä. Tämä on hänen reilu, oikeudenmukainen, tasapainoinen ja ennenkaikkea riippumaton mielipiteensä, jota arvostamme.

Ja on tärkeää, että puhuva henkilö tietää todellisuudesta täällä Syyriassa. Jos joku tahtoo pysyä Syyrian tilanteen tasalla, hänen tulee kuunnella Syyrian ihmisiä. Joten miksi meidän tulisi kuunnella ketään, joka on kaukana todellisesta tilanteesta ja väittää päinvastaista?

Syyriaan on matkannut ainakin kolme hollantilaista naista. Mikä heidän tehtävänsä on? He ovat Mujahidiinien vaimoja täällä Syyriassa. He asuvat eri taloissa. Monet luulevat naisten taistelevan miesten rinnalla täällä, mutta se ei pidä paikkaansa.

Ei myöskään pidä paikkaansa, kuten media väärin väittää, että nämä olisivat teini-ikäisiä tyttöjä ottaneina aikuisten naisten suuren vastuun. Kenenkään ei pidä ajatella, että elämä päättyy tänne syyrialaisille ja sotureille, elämä jatkuu pommien sateesta huolimatta ja raivoisat taistelut jatkuvat. Ihmiset, surustaan huolimatta, ovat tyytyväisiä mitä Allah on päättänyt ja koettavat pärjätä päivittäisissä toimissa. Sota on kuin mikä tahansa katastrofi, elämä jatkuu epätoivosta huolimatta. Taistelujen ohella ihmiset vain tekevät töitä, joten he myöskin avioituvat ja saavat lapsia.

On ilo nähdä urheiden syyrialaisten olevan vahvoja eikä vähättelevän itseään. Ei kannata olla yllättynyt, mikäli seuraavaan taistoonsa valmistautuva Mujahid elää Syyriassa yhdessä vaimonsa ja perheensä kanssa. Sama pätee tänne muuttaneisiin veljiin ja heidän vaimoihinsa.

Jihad ei ole pelkästään taistelemista kuten luulisi. On myös asia nimeltään Ribat raja. Tämä on jotain vaikeampaa kuin taistelu, koska saatat olla hyvin lähellä vihollista päiväkausia, jolloin uhka on se, että voit joutua hyökätyksi mihin päivän tai yön aikaan tahansa. Toisinaan nukut taisteluvyösi kanssa, koko ajan on oltava valmiina ja valppaana. Ja voidaan joutua hyökkäämään minä aikana tahansa, joten on valmistauduttava minuuteissa. Saamme oppituntimme oppinelta ja tietoa omaavilta veljiltä.

Ja toisin kuin poliittisesti hämätyt ja myötäilevät oppitunnit lännessä ja arabimaailmassa, nämä avoimet ja rehelliset oppitunnit opettavat meille sensuroimatonta totuutta. On myös aikaa rentoutua, uimme muutamia kertoja, urheilimme, vierailimme muiden Alankomaista tulleiden veljien luota, saamme säännöllisesti myös kutsun paikallisilta syömään.

Syyrialaiset ovat lämpimiä ihmisiä ja heistä on hienoa kestitä vieraita, ei ainoastaan heitä, jotka ovat tulleet auttamaan Basharin kansanmurhaa vastaan. Jaamme ajatuksiamme heidän kanssaan ja kerromme heille elämästä Alankomaissa. Kerromme esimerkiksi miten muslimit elävät sorrettuna vähemmistönä Alankomaissa. Suurin siunaus on se, mitä koemme Syyriassa, että emme enää elä orjina kapitalistiselle järjestelmälle, joka hyväksikäyttää ihmisiä työntekijöinä ja kuluttajina, vaan elämme täällä jalommalle päämäärälle.

Ja että olemme vastaanotettuja ja tervetulleita tänne kuin perheenjäseninä, toisin kuin tapahtuu monelle Alankomaiden ja minkä tahansa muun länsimaan muslimille eläen muslimivähemmistönä petettävänä ja oksennettavana.

Mikäli ymmärsin oikein, seuraatte uutisia myös Alankomaissa ja muualla. Miten näette hyökkäykset Bostonin maratonissa ja machete-hyökkäyksen Lontoossa? Voisiko sellaista tapahtua Alankomaissa? Jokainen, jolla on vähääkään ymmärrystä, tietää näiden hyökkäysten olevan suoraan seurausta Lännen politiikasta muslimimaissa. Ja tällä tarkoitan Lännen aiheuttamia sotia muslimeita vastaan sekä miehityksiä ja sotia Afganistanissa, 'Iraaqissa, Malissa ja Gazassa tai miehittämättömiä ohjusiskuja Jemenissä ja Pakistanin heimoalueilla, Somaliassa ja niin edelleen.

Syitä, joita media ilmiselvästi tahtoo sivuuttaa. Miten monta lehdistötilaisuutta on ollut perheille, jotka ovat menettäneet lukemattomia tuhansia hyökkäyksissä 'Iraaqiin ja Afganistaniin ja miehittämättömillä ohjuslennokeilla Jemenissä ja Pakistanissa? Missä on myötätunto heitä kohtaan? Lukuisat muslimiuhrit ovat ainoastaan mediassa esitettyjä tilastoja. Lännessä uhrit esitetään aina läheisinä ja henkilökohtaisina.

Onko heidän lukemattomat viattomat uhrinsa 'Iraaqissa ja Afganistanissa sokaisseet maailman? Ovatko kuvat Abu Ghraibista sokaisseet maailman? Emmekö ole vieläkään kuulleet kuvottavista olosuhteista Guantanamo Bayssa? Missä ovat Geneven sopimukset? Missä kansainvälisten ihmisoikeuksien julistus? Lyhyesti, Lännen on ensin otettava omilta silmiltään side ennen ryntäämistään muiden silmille.

Mutta nämä ovat asioita joista ilmeisesti kukaan ei tahdo puhua, meidän pitäisi vain tuomita terroriteot ja syytellä vain toisia muslimeita ja elää kuin mitään ei tapahtuisikaan.

Jälleen kerran, tämän kaltaiset hyökkäykset ovat suoraa seurausta Lännen suorittamasta politiikasta muslimimaissa. Kaikkein verenhimoisimmatkin tyrannit joita vastaan muslimit ovat nousseet ovat lähes jokainen lännen sätkynukkeja, myöskin Bashar al-Assad. Esimerkiksi John Perkins hienossa, paljastavassa kirjassaan The Economic Hitman selittää miten tämä diktatorinen nukkehallitus on hampaisiin saakka lännen avittama, kuten Alankomaat toimitti Basharille raaka-aineita myrkkykaasuihin ja kemiallisiin aseisiin, joista vasta nyt on Haagissa eduskuntakyselyjä.

Bashar on yli kaksi vuotta tappanut ja tuhonnut, ja ainoa mitä poliitikot Haagissa sallivat, on ainoastaan kyselyjä vuosien myrkkykaasujen raaka-ainetoimituksista Basharille. Mistä alkaen on käyty kauppaa verenhimoisen diktaattorin kanssa? Mutta kun tulee kyse aseiden toimittamisesta Basharin joukkotuhontaa vastustaville muslimeille, maailma käy vain väittelee vuosien ajan, samalla kun kymmeniä tuhansia ihmisiä kuolee sillä välin.

Olkoon kyseessä sitten hyökkäykset Bostonin maratoniin, Mohammad Merrahin likvidoinnit, Lontoon Woolwichin likvidoinnit ja muut hyökkäykset, kaikilla niillä sama muoto ja maa -Lännen meidän maissamme ajama politiikka, jos nyt politiikasta voimme edes puhua, koska se politiikka ei ole muuta kuin brutaaleja sotia ja tyrannimaista miehitystä. Ja mitä enemmällä intensiteetillä länsi kolonisoivalla kapitalismipolitiikalla seurauksista kärsimättä toimeenpanee, sitä enemmän ihmiset tahtovat ottaa lakia omiin käsiinsä.

Tämän näkee kuka tahansa poliittinen analyytikkokin. Jos Länsi todella tahtoisi taistella terroria vastaan tässä Pitkässä Sodassa, olisi sen viisainta ja rehdeintä kuunnella entistä CIA-upseeria Michael Scheueria, joka rehellisesti myöntää että Länsi on itse vastuussa terrorismista omalla maaperällään, sen oman ulkopolitiikan seurauksena.

Todellisuus on viattomien verta, omalla maaperällä tai muslimimaissa -Lännen korporatiiviselle imperialismille sillä ei ole mitään arvoa. Thomas Jefferson, yksi demokratian perustajista, varoitti jo demokratian pankkijärjestelmän korruptoivasta vaikutuksesta ja näemmekin näiden valtaapitävän eliitin tehokkaasti kaapanneen Lännen demokraattiset maat samalla kun media tarjoutuu heidän äänitorvekseen täysin tekaistulla julkisella mielipiteellä.

Vaikka nukkuvat massat alkavat nyt herätä kitkerään todellisuuteen, kuten kapitalisminvastainen Occupy-liike ja muut globalisaationvastaiset liikkeet. Länsi on pyörittänyt toimintaansa muslimimaissa sotien välityksellä. Syvällä taloudellisessa kriisissä ihmisten on ymmärrettävä, että nämä sodat taistellaan heidän nimissään. Ihmisten on ymmärrettävä, että näitä sotia taistellaan demokraattisten hallitusten nimissä, jotka teoriassa edustavat kansaa.

Muslimit eivät kuitenkaan unohda miljoonien ihmisten mielenosoituksia vastustamassa Amerikan tahtoessa valloittaa 'Iraaq. Jopa al-Qa'idah on ajoittain ilmaissut kiitollisuutensa näille ihmisille ja tämä oli yksi syistä miksi se päätti minimoida hyökkäykset länsimaissa.

Muslimi keskimäärin on hyvin tietoinen, että useat ihmiset Lännessä eivät tue hallitustensa rikoksia. Heidän pitäisikin siksi seistä tätä otteessaan pitävää loismaista kapitalismia vastaan, kuten muslimit yrittävät karistaa tyranneja omissa maissaan, jopa uhraten elämänsä kuten näemme Syyriassa tapahtuvan.

Kenen tahansa pitäisi ottaa tästä urheudesta itselleen esimerkin. Lännen kansalaisten on herättävä ja havaita hallituksilla olevan heidän turvallisuutensa uhkapelissä. Heidän silmissään 'Iraaqin öljy on arvokkaampaa kuin ihmisten turvallisuus, imperialistinen hegemonia Afganistanissa, Jemenissä, Somaliassa, Malissa ja Pakistanissa arvokkaampaa kuin ihmisten turvallisuus. Lännen ihmisten on aika ottaa vastuu eikä uhkapelata turvallisuuttaan. Media tosin antaa kansalle harhaanjohtavan kuvan jättäen syyt huomioimatta.

Länsi tahtoo hinnalla millä hyvänsä sekaantua globaalilla poliittisella ja taloudellisella vallalla jatkamalla tunkeutumistaan. Mediassa väitetään myös, että Syyriaan lähteneet muslimit saattaisivat luoda vaaraa Alankomaissa, pelätään mahdollisia hyökkäyksiä Alankomaissa tilanteessa missä hyvänsä. Ainoastaan päinvastainen on totta: Mikäli Länsi jatkaa vaikeuttamista muslimien lähtemistä Syyriaan ja muihin Islamilaisiin maihin liittyäkseen Mujahidiineihin, saattaa päämäärätietoiset muslimit häiriintyessään tehdä iskuja Lännen maaperällä.

Joten suosittelemme hollantilaista ja muita länsihallituksia olemaan estämättä muslimien lähtemistä konfliktialueille, joissa heidän apuaan epätoivoisesti tarvitaan. Sen jälkeen pyydämmekin ketä tahansa, jotka suunnittelevat iskuja Lännessä, suosittelemalla lähtemään Islamilaisiin maihin, joissa he voivat osallistua Jihadiin, Syyria tarvitsee heitä kovasti. Jos heillä todellakin on mielessä tehdä mitään iskuja, jos Tamerlan ja Dzokhar olisvat lähteneet Syyriaan, Bostonin maratonin iskut eivät olisi tapahtuneet.

Jos Lee Rigbyn murhaajat olisivat lähteneet Syyriaan, britit eivät olisi nyt epätoivossa ja pelossa. Emme käske ketään tekemään kansanmurhaa lännessä, emmekä jakaa tätä strategiaa. Jos olisimme tahtoneet, olisimme tehneet sellaisia Alankomaissa tai muissa länsimaissa, mutta emme tehneet emmekä jakaa tätä strategiaa.

Lähdimme Syyriaan, jossa voimme taistella Islamilaisen laillisesti epäoikeudenmukaisuutta vastaan. Jordi on ollut muutama viikko sitten takaisin Alankomaissa? Volkskrantin lähde Syyriassa ilmoitti, että taistelijoiden on oltava vuoden, ennenkuin heidän sallitaan lähteä ja nähdä perheensä.

On myös tutkimista, olisivatko he luotettavia eivätkä taktisen informaation vuotajia. Onko olosuhteet, joissa taistelijat voisivat lähteä helpommat?

Jordi on yksi veljistä, jotka ovat lähteneet Syyriaan vapaaehtoisiksi Syyrian rajalle. Hän ei ole ollut minkäänlaisessa aseellisessa taistelussa, kuten hänet tuntevat tietävätkin, ettei hän ole oikea henkilö siihen.

En ole milloinkaan kuullut tästä yhdenvuoden sopimuksesta ja lähdöstä. Tietenkin, voinet ymmärtää ettei tämä ole mikään leikkipaikka. On hyvin organisoituneita aseellisia ryhmiä, joilla on vuosien kokemus Jihadista.

Mujahidiinien panostamista turvallisuuteen aliarvioidaan. Islamilaiset militiat eivät ajattele ainoastaan itseään ja Syyriaa. Kun maa on vapautettu Basharista, he tulevat palestiinalaisten veljiensä apuun, sillä palestiinalaiset Gazassa odottavat seuraavaa Israelin brutaalia pommisadetta. Islamilaiset militiat myöskin ymmärtävät, että Israel todennäköisesti puuttuu Syyriaan mikäli Bashar kaatuu.

Israel on jo vihjannut sitä, kuin syyrialaiset eivät olisi jo kärsineet tarpeeksi Basharin pommisateesta. Emme ole kuulleet keneltäkään passien poisottamisesta, mutta saattaa olla että näin on toimittu mikäli on todisteet että passiin ei ole luottamista. Mutta tämä on pelkkää arvelua, ainakaan meiltä ei ole otettu passeja pois.

Miten pitkään aioitte jäädä? Olemme vakuuttuneita, että sota alkaa todella vasta sitten kun Bashar kaatuu. Mujahidiinit ovat uhranneet elämänsä täällä, eivätkä tahdo muuta kuin Shari'ah'n, mikä epäilemättä tuleekin. Muslimit ovat usein tehneet tarpeeksi virheitä korvatessaan sortavan tyrannin toisella sortavalla tyrannilla jo kolonialismin vastustuksesta saakka.

Ja ymmärrämme näin olleen, koska hallitsemme järjestelmillä muilla kuin Allahin, nämä rakoilevat ihmisen järjestelmät eivät kilpaile Shari'ah'n kanssa. Ne vain avaavat ovet turmeltuneille tyranneille ja petollisille puolueille vallanhimoisille. Tämän olemme nähneet Afganistanissa ja 'Iraaqissa, katsokaa vain miten korruptoituneet ja tyrannimaiset demokraattiset hallitukset.

Karzai on kirjaimellisesti ryöstänyt maan, Maliki on sortanut ja tapattanut ihmisiä. Mitä hyötyä oli korvata yksi tyranni Saddam toisella Malikin tyrannilla? Olemme kuulleet median äänistä, että Amerikka olisi kouluttamassa ja aseistamassa niinsanottuja maltillisia sekulaareja militioita Mujahidiineja vastaan näiden poliittisen vaikutusvallan rajoittamiseksi.

Ja olemme kuulleet Israelin aikovan sekaantua sotilaallisesti, mikäli Assad kaatuu. Mutta emme pelkää heitä, Allah tuhotkoon heidän suunnitelmansa. Muslimiummah'aa kohtaan on lukuisia muitakin salaliittoja.

Tiedämme myös Profeetallisista hadiitheista, että suuri Armageddon Kolmas Maailmansota Syyriassa ja ympäröivissä maissa tulee tapahtumaan.

Kristityt ja juutalaiset ovat varmoja tästä. Siionistit valmistautuvat myös, silloin meidän muslimeiden ei enää ole nukuttava.

Jos muslimit tahtovat olla osallisina tässä suuressa tapahtumassa, josta on osallisille suuri palkkio, on taisteltava Profeetta 'Iisan Jeesuksen riveissä ad-Dajjalia Antikristusta vastaan. Näemme tämän Arabikevään myös merkkinä tästä suuresta tapahtumasta huipentuen kansannousuun Syyriassa. On tavatonta ihmiskunnan historiassa, että neljä tyrannia heitetään pää edellä alle vuodessa. Kyse ei ole vain tapahtumasta, ihmisten ei pidä sivuuttaa tätä kuin se ei olisi mitään. Tämä on erikoisvoitto Ummah'lle ja ainutlaatuinen tapaus parantaa.

Meidän maiden muslimien ei pidä antaa tämän mahdollisuuden livetä käsistä ja tämä on pidettävä mielessä Syyriassa. Jos vain katsomme pelkästään Syyrian kansannousua, niin se jo on tarunomaista: Syyrian kansannousu on suurin kansannousu ihmiskunnan historiassa, se on historiallinen kansannousu. Ja miten syyrialaiset jättävät hyvästit perheilleen lähtiessään mielenosoituksiin, koska palaamisesta ei ollut varmuutta. Vaikka mielenosoituksiin vastattiin joukkomurhilla, olivat syyrialaiset, tämä sankarillinen kansa, kohottaneet äänensä kuuluviin.

Huolimatta verilöylyistä oli tämä yksi suurimmista kansannousuista koskaan. Syyrian hallitus väitti, että vastarinta koostui lahjotuista ulkomaalaisista yksilöistä. Toisekseen, mitä järkeä olisi jonkun lahjotun lähteä muutamasta dollarista menettämään henkensä?

Se oli ja on naurettavinta Syyrian hallituksen levittämää propagandaa. Media lännessä toistaa ja levittää papukaijamaisesti kaikkea tätä. Miten tämän verenhimoisen brutaalin tyrannin sanaa kukaan voi ottaa tosissaan? Tämä on täysin käsittämätöntä. He tahtovat sotaa Syyriassa nimitettävän sisällissodaksi, toisaalta tämä on totta ja toisaalta ei.

Kansa Syyriassa ei kapinoinut koska alaviiteilla on valta Syyriassa, eikä sen tähden että heillä olisi jotain alaviitteja vastaan. Ei, vaan he nousivat kumoamaan valtaa, koska tämä vähemmistösekti vuosikymmenien ajan hallitsi brutaalilla epäoikeudenmukaisuudella. Katso Basharin isää, Haafidh al-Assadia, joka teurasti kymmeniä tuhansia siviilejä kahdeksankymmentäluvulla.

Muslimit tarttuivat aseisiin puolustaakseen itseään tätä brutaalia kansanmurhaa vastaan, ei siksi että heillä olisi jotain tätä Basharin vähemmistösektiä vastaan. Toisaalta se on sektariaaninen sota, sillä Iranille lojaali Hezbollah on yhteistyössä Basharin vähemmistösektin kanssa uskonnollisella motiivilla kansaa vastaan. Syyrian hallitus, joka leimasi kansanousut Syyriassa ulkomaiden salaliitoksi, on kuitenkin täysin tukenut kansannousuja Bahrainissa.

Koska kyse oli heille lojaaleista shiialaistukijoista, jotak olivat mielenosoituksissa hallitusta vastaan. Basharin hallituksella on siis uskonnolliset motiivit ja uskonnollinen lojaalius. Kuitenkin Mujahidiinit taistelevat Syyrian kansan oikeuksien puolesta ja puolustukseksi enemmän eikä vähempää.

Alaviittihallinto on hallinnut Syyrian muslimeita kuusikymmentäluvulta alkaen ja Haafidh al-Assadia aluksi ylistettiinkin johtajana, kunnes tämä sekti näytti verenhimoiset hampaansa. Voidaan myös hämmästellä tämän vähemmistön äärimmäisyyttä, vain 13 prosenttia väestöstä pitää valtaa 87 prosentista?

Muslimeiden on herättävä ja opittava historiastasta: Heidän ei jälleen pidä tulla huiputetuksi katteettomilla lupauksilla. Katso miten Islamilaiset puolueet, joita muslimit ovat ylivoimaisesti äänestäneet, lupasivat kaikille Shari'ah'n. Missä nämä lupaukset ovat nyt?

Miten selitätte kaiken, mitä tapahtuu taistelukentillä? Kuvat, joita televisiossa näytetään ovat kauheita, kuten Bilad ash-Shaamin sivustolla. Onko teillä henkistä tukea? Voi kuulostaa oudolta, mutta en ole koskaan tiennyt ketään, jolle olisi ollut vaikeaa liiskata Basharin sotilaita. Veljillä, joilla on ollut mahdollisuus tappaa Basharin sotilas, ovat saaneet rauhan sydämeensä.

Se johtuu siitä levottomuudesta sydämissämme meille, jotka olemme tulleet suojelemaan ihmisiä näitä murhanhimoisia sotilaita vastaan ja kostaminen viattomien uhrien puolesta antaa suurta tyydytystä. Et vain katso avuttomana, vaan voit viimeinkin tehdä jotain sille. Luulisin, että muslimit lännessä voimattomina katsellessaan tarvitsevat enemmän psykologista apua.

Me olemme nähneet sen läheltä ja monet muslimit tunnustavat täällä samaa. Mutta se ei ole loukkaus muslimeita kohtaan lännessä, vaan todistaa miten heillä on vahva tietoisuus ja sydämessään suuri myötäelämisen kyky.

Jos katsot lännessä tehtyjä hyökkäyksiä, näet heitä motivoineen voimattomuuden puutteen. Jihadin tarkoitus Syyriassa on siihen hyvin terapeuttinen, on tunnustettava. Se voi kuulostaa karkealta, mutta kostaminen tuhansien teurastettujen lasten kuolema antaa suurta tyydytystä. He myös tietävät, että sotilas on vähemmän uhri. Tämä on ainoa keino pysäyttää murhaajamilitiat ja suojella viattomia siviilejä. Eräät veljet Alankomaista, esimerkiksi, otti kiinni ja kuulusteli kahta syyrialaissotilasta.

Kysyimme sotilailta, olivatko he raiskanneet naisia, joista toisen tiedettiin raiskanneen yli seitsemänkymmentä naista.

Mitä sääliä sinun pitäisi tuntea moista hirviötä kohtaan? En millonkaan kuule mielenterveyden ongelmista kärsivästä Mujahidista. Mujahid taistelee jalon ja oikeudenmukaisen asian tähden.

Toisaalta kuulemme paljon useista mielenterveyden ongelmista kärsivistä länsimaiden sotilaista. Itsemurhat Yhdysvaltain sotilaiden keskuudessa ovat korkeammat kuin surmattujen Yhdysvaltain sotilaiden lukumäärä. Tämä kertoo jo paljon. Se johtuu siitä, että he käyvät epäoikeutettua sotaa, sortavat ja tappavat viattomia, ja se vaikuttaa omatuntoon ja älylliseen ihmisen hyvinvointiin.

Mutta jos taistelet jalon ja oikeudenmukaisen syyn tähden, ei ole ongelmia. Amerikkalaisten sotilaiden mielipuolisista rikoksista ei ole pakotietä, naisten ja lasten raiskaamisista jopa naispuoleisten kollegoiden raiskaamisista , ruumiiden päälle virtsaamisista, vankien kiduttamisesta, eläinten kohtelusta jne.

Meitä raivostuttaa muistaa kersantti Robert Balesin tappamat 16 afgaanisiviiliä, joissa naisia ja lapsia, näiden nukkuessa rauhassa. Näitä rikoksia et näe Mujahidiinien tekeminä. Emme ole väkivallan, taistelun ja tappamisen ystäviä. Muslimit ovat kaikki rauhanomaisia ihmisiä, mutta tiedämme myös elävämme maailmassa, jossa on toisinaan pakko käyttää voimaa, eikä tästä ole ulospääsyä.

Allah on selventänyt Koraanissa, että { Yksinkertaisesti ymmärrämme sen olevan välttämätöntä. Lapsikin vihaa hampaidensa pesemistä joka päivä, mutta se on terveellistä ja välttämätöntä. Joten elämässä on asioita, joita ihminen vihaa, mutta se ei tarkoita että ne olisivat hänelle pahaksi. Emme myöskään pelkää kuolemista, tulimmehan tänne asti kuolemaan jalon syyn tähden. Kuitenkin kuolet, joten on suurta kuolla jalon asian tähden. Marttyyri on oikeastaan huono käännös Islamilaiselle Shahiidin käsitteelle, sillä Shahiid kirjaimellisesti tarkoittaa todistajaa.

Miksi marttyyria kutsutaan todistajaksi Islamissa? Koska toimit koko sielullasi ja elämälläsi, todistaa että taistelemasi tarkoitus on jalo ja suuri ollen rakastamasi elämän arvoinen. Elämä on kalleinta ja rakastettua, mitä ihmisellä on ja todistat että jopa sen arvo jää taakse.

Ei ainoastaan sanoin, vaan todella uhrata tämä rakastettu ja arvokas elämä. Miten näette länsimaisten tiedustelupalvelujen varoitukset, että palatessanne koulutettuina ja mahdollisesti psykologisesti vahingoitettuina, saatatte olla uhka länsimaalaiselle yhteiskunnalle?

Alankomaiden olisi enemmän oltava huolissaan äärioikeiston noususta, joiden keskuudessa kasvavasti vaikuttaa ties miten monta breivikiä ja tristania uinuu alankomaalaisissa, jotka ilmenevät minä aikana hyvänsä. Olisi hollantilaistiedustelun aika keskittyä tähän realistiseen uhkaan.

Meistä heidän ei tarvitse olla huolissaan. Jos tahtoisimme tehdä iskuja Lännessä, emme olisi lähteneet Syyriaan. Äärioikeisto on kaappaamassa Alankomaat, vaikka Hitler on vielä tuoreessa muistissa mutta ihmiset näyttävät unohtavan historian. Breivik avoimesti julisti manifestissaan jakavansa ylistämänsä Wildersin kanssa saman ideologian, mutta Alankomaat on niin pakkomielteisesti keskittynyt muslimeihin että on sokea maan todellisille uhille. Demokraattiset puolueet kilpailevat ainoastaan äänistä ja vallasta ja lupaa äänestäjille kaikenlaista saadakseen niitä.

Demokraattinen järjestelmä ei ole muslimeille, puolueet ja johtajat tulevat valtaan kilpailemalla, haluten tehdä turhia lupauksia. Shari'ah'ssa johtajuus perustuu altruismille. Äskettäin Yhdysvaltain merisotilas tappoi kuusi ihmistä Teksasissa. Minulle näyttää siltä, että enemmin Alankomaiden kuuluu [olla huolissaan] Afganistanista palaavista sotilaistaan. He ovat niitä, jotka palaavat psykologisesti vahingoittuneina hollantilaiseen yhteiskuntaan.

Mutta kuten sanoin, he eivät taistele oikeudenmukaisen ja jalon syyn tähden, toisin kuin muslimit. Muslimit ovat rauhanomaisia ihmsiä, sillä ehdolla että toinen osapuoli tahtoo elää rauhassa.

Niin kauan kuin muslimit eivät ole sorrettuina Alankomaissa, Alankomailla ei ole mitään pelättävää muslimeista. Muslimit ovat rauhanomaisia ihmisiä, sillä ehdolla että toinenkin osapuoli tahtoo rauhaa. Niin kauan kuin muslimeita ei vainota eikä sorreta Alankomaissa, Alankomailla ei ole mitään pelättävää muslimeista. Lännen on myös ymmärrettävä potkivansa vain itseään ulkopolitiikallaan ja hyökkäyksillään Islamia ja muslimeita vastaan.

Katso vain Dzokhar Tsarnaevia, jota ei ystävänsä tunteneet harjoittavana muslimina, mutta kuitenkin hän on tehnyt Bostonin maraton-hyökkäyksen veljensä kanssa. Joten iskuilla lännessä ei ole mitään tekemistä ekstremismin tai fundamentalismin kanssa. Mutta emme suunnittele palaavamme Alankomaihin, sillä Syyrian vapauttaminen ottaa jonkin aikaa.

Todellinen Mujahid, joka on vilpitön ei milloinkaan jätä Syyriaa. On paljon hadiitheja, jotka ylistävät ash-Shaamia ja tänne alueelle taistelemaan tulemista.

Profeetta Jeesus laskeutuu Damaskoon, Syyriaan kuten jokainen muslimi tietää. Jos luovutamme, kaikki ponnistelumme ja uhrauksemme ovat turhaa. Siksi on tärkeää olla vilpitön ja puhdistaa Jihadin aikomukset. Veljet Alankomaista ja Belgiasta tuntevat olonsa hyväksi täällä eivätkä aio palata.

Suuri Armageddon tapahtuu tällä alueella ja mikäli se on lähitulevaisuudessa, emme tahdo jäädä siitä paitsi. Alankomaiden on oltava päättäväinen: Mikäli Alankomaat todella vihaavat muslimivähemmistöä ja näkee heidät uhkana, niin heidän on avattava rajat ja päästettävä muslimit liittymään meihin. Siten pääsette heistä eroon ja heitä arvostetaan täällä. Joten se on win-win. Kuka maksaa matkat Syyriaan ja ylläpidon siellä? Ei ole mitenkään vaikeaa saada rahaa ja matkustaa Syyriaan. Lentolipun, hotellin ja taksin hinta on korkeintaan muutama sata dollaria.

Lisäksi eläminen on hyvin halpaa. Elämä meille täällä on halpaa ja useimmat veljet ottavat rahaa mukaan. Niin tekemällä, saamme kokoon hyvän määrän, mitä tarvitsee Syyriassa ja kun astut taisteluun saat osuutesi voitetun sodan saaliista. Mutta keskimäärin syyrialaiselle eläminen täällä on kallista sodan tähden. Kaasusylinterit ja polttoaineet ovat hyvin hintavia.

Ennen sotaa litraa polttoainetta maksoi 40 liiraa, nyt se maksaa liiraa, joten se on katastrofi väestölle. Mutta nämä uhraukset syyrialaiset tekevät mielellään tulevaisuutensa vuoksi. Jotkut poikien perheenjäsenet Alankomaissa kertoivat, että he olivat naiiveja, joutuessaan värväävien asettamaan humanitaarisen työn ansaan. Ei ole totta, että nuoria värvätään Alankomaissa, tämä on yksi taru.

Miten voi tulla värvääjien harhauttamaksi? Mitä taistelijoille on hyötyä nuorista miehistä, jotka eivät tahdo taistella? Jos joku on värvännyt näitä kavereita, niin sitten se on länsi itse barbaarisilla sodillaan muslimimaissa.

Kuvat joita näimme vuosien ajan 'Iraaqista ja Afganistanista, ovat syyt mitkä istuttivat sydämiimme halun Jihadiin ja monet muslimit lännessä tuntevat samoin. Haagin pojista, joista media on puhunut ovat liittyneet meihin ja tuntevat olonsa hyväksi kuin kalaksi vedessä, eivätkä todellakaan tahdo tulla takaisin. Täällä on myös useita vanhempia veljiä Alankomaista, jotka huolehtivat nuorista miehistä, olemme kuin iso perhe. Alaikäisten määrä ei ole kasvanut, huolimatta median väittämistä luvuista.

Olen laskenut ehkä kaksi tai kolme Alankomaista alaikäistä tullutta koko Syyriassa. Ja se on ehkä noin kolmen prosentin paikkeilla mikäli luvut ovat oikein. Useimmat kaverit täällä ovat vuotiaita. Monia veljiä vastaan on Alankomaissa nostettu syyte useiden tahojen painostuksesta.

Todellisuudessa nämä kaverit eivät edes taistele Syyriassa minkään terrorijärjestön alaisina, joten mistä on kyse? Jopa AIVD kiistää minkäänlaista suoraa värväystä tapahtuneen. Asialla on nyt paljon mediahuomiota, jota järjestöt, parlamentinjäsenet ja media kätevästi käyttävät hyväkseen. He käyttävät hyväkseen epätoivoisten äitien tunteita. Jokainen äiti tahtoo lapsilleen lämpimän sängyn ja turvallisen kodin sotaa, verta ja väkivaltaa vastaan, mutta niin tahtovat myös syyrialaiset äidit, eikä muutamien äitien kyyneleet Alankomaissa voi painaa enemmän kuin tuhansien äitien kyyneleet Syyriassa.

Aluksi monet äidit olivat peloissaan, mutta lähes kaikki äidit ovat ylpeitä pojistaan. Vai eivätkö muka meidän äitimme ole ylpeitä meistä, mutta Afganistanissa olevien hollantilaissotilaiden äidit ovat? Meidän taistelumme on oikeutettu ja jalo, joten meidän äideillämme on enemmän oikeutta olla ylpeitä meistä.

Kun poikani kasvatti parran ja kun kuulin hänen olevan Syyriassa". Miksi emme kuule näitä ääniä mediassa, miksi kuulemme vain äitiemme murheen? Missä on ylpeys, jota melkein kaikki äidit myös tuntevat? Jokainen meistä tahtoisi edes äidin tyynynliinan, ja kokea jälleen hänen viimeinen halauksensa. Mutta jos jokainen pysyy vain äitinsä luona, kuka sitten suojelee viattomien verta, Länsikö? Jos syyrialaiset vuotaisivat öljyä. Nyt vuotaa vain veri. Jihadin palkkio on suuri, sillä olet jättänyt kaiken taaksesi, vanhempasi, vaimosi, lapsesi, työsi, opiskelusi, tulevaisuutesi, ystäväsi, omaisuutesi, kaikki.

Kuin meillä ei olisi näitä asioita Alankomaissa. Olemme jättäneet kaiken syystä, emmekä siksi, että hämärä hahmo on värvännyt meidt. Tämä on suuri loukkaus, sillä olemme viisaita ja älykkäitä tarpeeksi tekemään omat päätöksemme. Eikä se todellakaan ole helppo päätös, monet muslimit tahtoisivat kulkea tällä tiellä, mutta kynnys on liian korkea.

Kysymysten toinen osa Kirjoitit haavoittuneista veljistä, jotka ovat kotona mediatehtävissä. Onko viime kuukausina monia hollantilaisia poikia haavoittunut? Ampumavammoja, vaiko jotain pahempaa?

Viime kuukausina on todellakin ollut muutamia haavoittuneita alankomaalaisia veljiä, luodin tekemistä haavoista pommisirpaleisiin. Onneksi kukaan ei ole kärsinyt mitään vakavaa, veljet ovat kaikki parantuneet, toistensa jälkeen. Kun haavoittuu, sinulla on paljon vapaata aikaa, joten haavoittuneilla veljillä on aikaa tehdä muita tehtäviä.

On alankomaalainen veli, jota osui kaksi luotia käsivarteen ja kolmannen aseeseensa. Hänen kiväärinsä oli rikki tästä osumasta, joten hän ei voinut ampua ollessaan haavoittuneena. Ja hän oli vain metrin päässä vihollisesta. Hän katsoi Basharin sotilaita suoraan silmiin.

Onneksi hän oli mäen takana ja saattoi pyörittää itsensä alas. Avoimella kentällä ollessaan hän ei ehkä enää olisi kanssamme. Selvästi ilmaisit, että et pelkää kuolemaa.

Mutta entä jos vamma on niin raskas, että jalka pitää amputoida tai halvaantuu. Me olemme tietoisia haavoittumisen riskeistä. On myös erikoisrukous, jossa Allahilta pyydetään suojaa haavoittumista vastaan Jihadissa. Tätä pyyntöä veljet koettavat aina tehdä kohdatessaan vihollisen. Mutta tällaisen haavan saaminen on yksi suurista uhrauksista, jotka olet jättänyt Jihadiin. Sellainen haava myös tuo suuren palkkion kuten olemme oppineet ensimmäisen sukupolven hurskaasta Jafar at-Tayyarista Profeetan serkku , joka sai palkkion Paratiisissa kahtena siipenä, koska hän menetti käsivartensa taistelussa.

Jopa Profeetta, Rauha hänelle, sai haavan kasvoilleen taistelun aikana. Joten tämä on osa Jihadia. Tiedämme, että kaikki synnit pyyhitään pois ensimmäisen veripisaran mukana, joka marttyyrilta putoaa taistelukentälle, joten tavoittelet yksin tätäkin veripisaraa. Ja tällaisen fyysisen kivun lisäksi, on myös haavoittuneen sydämen kivut, jotka ovat kivuliaampia kuin vahingoittuneet raajat.

Jokainen, jolla on särkynyt sydän voi kertoa. Opimme Profeetan perimätiedoista, että tulee aika jolloin sanat ovat miekkoja korkeammalla. Kipu, jota monet muslimit tuntevat kun Profeettaa pilkataan on kivuliaampaa kuin ampumahaavat. Kivut, joita monet muslimit kokivat kovan sorron ja teloitusten tullessa, joita monet veljet ja sisaret joutuvat kokemaan on paljon tuskaisampaa. Uskomme Allahin määrämään kohtaloon. Jos Allah on määrännyt, että kukaan ei voi suojatua tätä vastaan ja jos tahtoo suojella sinua tältä, voit vaikuttaa.

Menneisyydessä oli paljon muslimeja, joiden koko elämä oli Jihadia, mutta lopulta kuolivat sängyissään luonnollisen kuoleman. Vaikka he etsivät tarmokkaasti Jihadissa marttyyriutta. Joten jos Allah tahtoo, meille ei tapahdu mitään ja elämme hyvin pitkän elämän, vaikka etsisimmekin marttyyriutta Jihadissa.

Uskomme, että tarkka päivä ja aika jolloin kuollaan on ennaltamäärätty, eikä sitä voi muuttaa. Miten turvallisesti yrittääkään elää tai miten varomattomasti tahansa, kuolinaikaasi ei voi pitkittää eikä jouduttaa. Miten usein kuulemmekaan epäonnistuneista itsemurhayrityksistä, ihminen ajattelee ottavansa kohtalonsa omiin käsiinsä mutta tämä on vain kuvitelmaa.

Voi olla, että henkilö on suunnitellut oman itsemurhansa, mutta tämä kuolee luonnollisesta syystä ennen kuin tekee sen. Itsemurhaa suunnittelevat kuolevat joka tapauksessa, mutta mikäli voin valita kuolemani, mieluummin kuolen jalon ja ylevän päämäärän takia Syyriassa kuin Alankomaissa ilman merkittävää syytä.

Kirjoitit, että kuuden viikon jälkeen uudet tulijat ovat taisteluissa. Voitko kuvailla sitä kokemusta, miltä ensimmäinen kerta tuntuu? Entä jos on pidemmällä kouluttautunut? Oletteko kohdanneet vihollista silmästä silmään? Onko se nopeaa tulitusta? Ovatko hollantilaiset jo surmanneet vihollista? Ensimmäinen taistelukertamme oli kokemus, jota emme milloinkaan unohda. Se, mistä uneksit Alankomaissa onkin tapahtuvaa todellisuutta. Aikaisemmin vain luit tarinoista Jihadista Afganistanissa, 'Abdullah 'Azzamin kirjoista, nyt oletkin tekemässä sitä itse!

Ymmärtää, että voit olla elossa enää viimeistä kertaa: Miltä näyttää kun sielusi jättää ruumiisi, miten selviät Tuonpuoleisessa, miltä enkelit näyttävät, Hyväksytäänkö minut marttyyriksi. Huomaat katselevasi tovereitasi päästä varpaisiin ajatellen, että ehkä he eivät selviydy.

Sitä tunnetta on vaikea kuvailla, kun halaa toisia jo ennalta ja pyytää toisiltaan anteeksi. On tyyntä ennen myrskyä, adrenaliini ryntää läpi ruumiin ja sitten yhtäkkiä tulee hetki, jota olet kiihkeästi odottanut.

Voit verrata sitä uuden vuoden aattoon, lisättynä adrenaliinilla ja uhkaavalla vaaralla. On tyyntä myrskyn edellä ja yhtäkkiä kuulet ilotulitteiden kaikkialla ympärilläsi. Tosin mikään ei tapahdu tarkalla kellonlyömällä. Pysyttelemme hiljaa ettei vihollinen kuulisi meitä ja aloituslaukauksen jälkeen alkaa väkivaltainen räiske.

Olemme myös pakotettu käyttämään pimeyttä strategisena keinona, sillä vihollisella on liian vahva arsenaali yhteenotoissa paljaassa päivänvalossa. Ja me käytämme hyväksi strategista seikkaa, että he eivät viitsi taistella pimeässä, ja käytämme yötä naamiointina. He myöskin viitsivät taistella vahvalla arsenaalillaan ainoastaan pitkältä etäisyydeltä, joten mitä lähempänä olet vihollista, sitä hyödyttömämpi heille on heidän vahva asearsenaalinsa.

Tiedämme myös Amerikan ja Lännen olevan liian pelkurimainen lähietäisyyden maataisteluille, joten he uskaltavat vain pommittaa ilmasta viattomia siviilejä. Sitä vastoin Mujahid marssii pelottomana vihollista vastaan maitse eikä väistele tulikosketusta lainkaan. Tämä on ero jalon syyn takia taistelevilla ja kuolevilla Mujahidiineilla sekä kansaansa sortavan tyrannimaisen hallituksen sotilailla.

Meillä on vähemmän aseita, olemme ainiaan vähemmistönä, meillä ei edelleenkään ole ilmavoimia eikä voimakasta aseistusta kuin heillä on. Huolimatta näistä materiaalisista puutteista ja epäedullisuudesta he pelkäävät meitä taistelukentällä eikä toisin päin. Tämä siksi, että taistelemme jalon ja oikeudenmukaisen syyn tähden ja koska Allah Kaikkivaltias on kanssamme.

Voitto tulee varmasti, ennemmin tai myöhemmin meidän kanssa tai ilman. Olemme nähneet luotien lentelevän korvien vierestä. Kuulla viheltävät luodit, jotka putoavat muutaman metrin päähän jalkojen juureen. Veljelle Alankomaista luoti lensi hänen hiustensa läpi. Toisella veljellä lensi amaamah'in lensi. Nämä ovat vain muistoja monien muiden muistojen joukossa, olkoon tämä turbaani todistajanamme Tuomiopäivänä. Tällaista et koskaan saisi mukaasi Alankomaissa.

Kun osallistut seuraavaan taisteluun, jännite on helpottanut ja tunnet pian saavasi aikaa myöden lisää kokemusta. Tietenkin voi harjoitella, niin kauan kuin tahdot, mutta oikeasti opit taisteluissa itsessään. Kuten jalkapallo, voit harjoitella vaikka miten paljon, mutta opit ainoastaan hyvää jalkapalloilua korkean tason kilpailuissa.

Sekä harjoittelu että kokemus tekee täydelliseksi. Joillakin veljillä on ollut siunaus tappaa sotilaita. Tämä on sotilas, jonka näet omin silmin putoavan sen jälkeen kun olet osunut häneen.

Yleensä on hyvin kaoottista taistelujen tuoksinassa, että on vaikea tietää, osuitko. Oli veli, joka oli tappanut raskaalla konekiväärillä muutaman sotilaan. Palatessamme, hän ei puhunut siitä lainkaan. Kunnes kuulimme sen muutamaa päivää myöhemmin muilta veljiltä.. Hän tahtoi pitää tekonsa puhtaina. Islamissa ei ole sallittua rehvastella hyvistä teoista toisille. Oikeastaan, kun tekee näin, kaikki hyvät teot ovat hedelmättömiä, koska et tehnyt niitä ainoastaan Allahin vuoksi.

On myös kerrottu, että muiden ylistämän hyvän teon tekeminen on pienin muoto polyteismia. On myös kerrottu, että Mujahid, joka taistelee ainoastaan kunniasta ja maineesta on yksi ensimmäisiä Helvettiin joutuvia, pyydämme Allahia suojelemaan meitä tältä. Kuten hyväntekeväisyydestä tai muista vapaaehtoisesta palvonnasta ei ole hyvä rehvastella, kuten ei myöskään edes Jihadista.

Siksi, muistutamme itseämme ja muita taistelijoita aina puhdistamaan aikomuksensa. Mujahdiinit peittävät kasvonsa säilyttääkseen anonymiteettinsä ei ainoastaan turvallisuussyistä, vaan he tahtovat myös tekojensa olevan puhtaasti Allahin tähden.

Tänään tosin ei ole vaikeaa pitää Jihadia yksistään Allahin tähden, koska julkinen mielipide on usein ylenkatsova Mujahidiineja ja Jihadia.

Monessa tapauksessa sinua ei kohdella kuten sankaria, päinvastoin sinua solvataan ja syytetään. Tämä on jumalaista viisautta, koska se todistaa, että ainoastaan muslimit taistelevat Allahin tähden eivätkä maineen ja kunnian tähden, koska heitä ei vielä nähdä sankareina ja rohkaisevina.

Tämän ymmärsimme, kun lähdimme Alankomaista. Erityisesti Lännessä ja kaukana sodista olevissa maissa asia on näin, mutta uhrit täällä Syyriassa esimerkiksi näkevät Mujahidiinit sankareina. Joten on tärkeää, että yritämme pitää aikomuksemme puhtaina. Missä iskussa Mourad ja Yasin kuolivat? Onko heidät haudattu samantien vai vietiinkö kotiin ja haudattiin seremoniallisin menoin? Kyllä, he kuolivat samassa taistelussa. Yasin muutaman päivän myöhemmin kuin Mourad.

Se oli suurella sotilastukikohdalla, jonka valtasimme. Puhutaan myös suurimmasta voitosta kautta Syyrian. Meillä on 27 maanalaista bunkkeria täynnä aseita ja ammuksia saatuna sotasaaliina. Ja sitten meillä on ainoastaan maanalaisia varikoita. Monilla veljillä Alankomaista ja Belgiasta on myös kunnia osallistua. Tässä operaatiossa tämä tukikohta otettiin kahdessa päivässä. Mourad kuoli niistä toisena päivänä. Muutamaa päivää myöhemmin olimme kotonamme ja näimme veljen aamuruuhkassa.

Meidän oli valmistauduttava uuteen taisteluun. Vihollinen oli lähettänyt saattueen ja tahtoi yrittää armeijan tukikohdan takaisinvaltausta. Ja tässä toisessa taistelussa Yasin kuoli. He ovat samalla hautausmaalla lähellä kotiamme. Sinun omat ystäväsi haudataan, joiden kanssa olet ollut vuosia tekemisissä on hyvin pysäyttävää ja tunteikasta. Mutta nämä ovat jaloja uhrauksia, mitä Jihad vaatii. Entä valmistelut ennen Syyriaan lähtöä.

Monella teistä on strateginen ja taktinen ansioituminen mukananne. Mikä se oikeastaan on? Kävelyä metsissä, ylimääräisiä käyntejä kuntosalilla? Ryhmäkoulutusta metsissä vai puistossa? Muslimille on pakollista elää terveellisesti ja myös valmistautua fyysisesti. Ja näin myös silloin, kun yksilöllinen Jihad ei ole pakollista muslimeille, ei pelkästään silloin, kun se on pakollista muslimeille. Muslimi tietää itsellään olevan paljon vihollisia, jotka voivat iskeä minä hetkenä tahansa, joten valmistautuminen on pakollista.

Koska kun näin tapahtuu, muslimien on kyettävä puolustaa itseään ja suojella heikkoja. Katsokaa voimattomia rohingya-muslimivähemmistöä Burmassa, miten buddhistit vainoavat heitä kykenemättä puolustamaan itseään. Näin voi tapahtua missä tahansa muslimiyhteisössä, myös Lännessä. Niin tapahtui bosniakeille, jotka vuosisatoja olivat asuneet rauhassa serbien kanssa, joten liekki voi minä hetkenä tahansa leimahtaa.

Muslimien ei tule olla naiiveja, vaan on valmistauduttava tähän, jotta he voivat puolustaa itseään, mikäli näin tapahtuu. Vaino alkaa vihamielisistä sanoista, kuten on nähty holokaustin yhteydessä. Ja mitä kuulet muslimina Lännessä vihamielistä pauhua, niin ei hyvin käy.

Wilders saa itselleen poliittisen tilan näin tehdä kaikista rasistisimmat lausunnot. Siksi kehotamme muslimeja Lännessä harkitsemaan vakavasti poismuuttamista.

Kursseista kerrotaan suullisesti, mutta niihin myös hakeudutaan. Monet eivät tiedä, että on saarnaajia hollantilaisten Mujahidiinien välillä Syyriassa: Joten heiltä voimme kysellä ja tavallisesti he tietävät kysymyksiin vastauksen. Ja jos ulkomailta tulee oppineita, he joskus antavat täällä myös oppitunteja veljille Alankomaista.

Suurimmalla osalla veljistä on ollut fyysistä koulutusta Alankomaissa. Esimerkiksi kaikista tänne lähteneistä ystävistä jokainen otti osaa taistelukoulutukseen.

Tämän katsomme myös omistautumiseksi ja motivoimme toisiamme ottamaan harjoittelut vakavasti. On myös totta, että jotkut veljet kävivät kunnonkohotuksen takia. Ryhmäkoulusta metsissä tai harjoittelua Ardennes'ssa emme käyneet. Turvallisuuskursseja ei tule ottaa kevyesti. Jos tekisimme näin, silloin kahden ryhmissä tai yksilöllisesti. Kerrot, että he eivät taistele, vaan elävät yhdessä aviomiestensä kanssa.

Asuvatko parit yhdessä isossa talossa vai onko heillä yksittäiset asuinsijat? Miten naiset viettävät päivänsä? Kyllä, pariskunnat asuvat yhdessä tavallisessa asunnossa, joka on vapautunut [paenneilta] syyrialaisilta. Heidän ei tarvitse vuokrata, sillä syyrialaiset ovat erittäin avokätisiä: He [Naiset] käyvät toisten sisarten luona vieraisilla, kokkaavat, tekevät kotitöitä jne. Ainoa ero täällä ja siellä on, että täältä saa palkkion, koska täällä on suuri Jihad.

Jopa nukkuminen ja syöminen palkitaan Mujaahidille, ei ainoastaan taistelemisesta. Siksi sanomme, että Jihad ei tarvitse meitä, vaan me Jihadia. Jihad on kultakaivos muslimille. He eivät taistele, mutta on naisia jotka ajavat eniten? Eilen uutisoitiin käännynnäisestä Yhdysvalloista, vuotiaan Nicole Mansfieldin, joka taisteli vastarintataistelijoiden puolella ja kuoli Idlibin maakunnassa. Aikaisemmin näin dokumentin TV: Ja eilen puhuin pakolaisen kanssa Syyrian Alepposta, kurdi joka näytti kuvia ja kertoi kurdinaisten tukkivan taisteluharjoitusleireille.

Eikö ainoastaan eurooppalainen muslimi taistele? Olen vakuuttunut, että yleisesti naiset eivät taistele [miesten] rinnalla Syyriassa, mutta saattaa olla muutamien taistelevan silti. Tällaisia naisia on FSA: Nämä käännynnäiset Yhdysvalloista voivat kuolla taistelukentällä, mutta tämä ei tarkoita että he olisivat taistelleet.

Ehkä he huolehtivat haavoittuneista tai auttoivat muissa tehtävissä. Se ei tarkoita, etteikö naisella olisi sijaa taistelukentällä, mutta tämä yleensä muissa tehtävissä kuin aseellisessa taistelussa itsessään, vaikka hän saa siitä yhtäläisen palkkion.

Ja mitä kurdeihin tulee, he ovat epäilemättä PKK. Heillä on pitkä perinne naistaistelijoista, joita näkee myös pohjoisen 'Iraaqin vuoristoisilla alueilla, mutta tämä on enemmänkin vertauskuvallinen perinne, muisto taisteluista joita heillä oli luvulla, jolloin monet sen aikaisen PKK: PKK on myös yleisesti Basharin hallituksen tukena ja pettävät Mujahidiineja.

Olemme itse nähneet joukon PKK: Joten tämä kertoo tarpeeksi heidän petollisuudestaan. Mutta heitä on enää vaikea kenenkään ottaa vakavasti, eikä kukaan pysähdy heidän tarkastuspisteillään. Oliko Jordi ainoa, joka oli vapaaehtoisena Syyrian rajalla vai onko muitakin?

Voiko olla, että sanot niin vain suojellaksesi häntä AIVD: Ei, täällä on muitakin, jotka ovat vapaaehtoisina, mutta useimmat veljet ovat taistelukentillä. Mutta nämä ovat usein päällekkäisiä, sillä jos taistelet Mujahidina, voit myös olla humanitaarisena apuna.

Muslimit ovat myös kuin avoin kirja, teeemme selväksi mitä ja miksi taistelemme. Emme ole kuten krypto-juutalaiset tai shi'a-sekti taqiyyah'naan uskonnollinen petos. Me olemme kuitenkin läpinäkyviä ja kerromme jokaiselle selkeästi ja rehellisesti minkä puolesta seisomme. Lopuksi, kerro jotain yksityiskohtia päivittäisestä elämästänne. Kaipaatko jotain Hollannista, paitsi perhettäsi ja ystäviäsi? Syyrialaiset ovat hyvin ylpeitä keittiöstään ja ovat vakuuttuneita heillä olevan maailman parhaan keittiön.

Se on todellakin hyvä, mutta ei huonoin! Tullessamme he tekevät jotain keittiöstään vähän lattialle. Kiusaamme heitä hieman ja väitämme marokkolaisen keittiön olevan paremman. Ja keskustelemme tästä ja yritämme selättää toisemme kunnes he pyytävät meitä todistamaan sen oikeaksi keittiössä, jossa olemme sormi suussa, koska kukaan meistä ei osaa kokata marokkolaista keittiötä. Hedelmät täällä ovat myös hyviä ja aina tuoreita. Esimerkiksi minä en ole milloinkaan maistanut niin herkullisia, tuoreita kirsikoita elämässäni.

Olemme tällä viikolla menneet syyrialaisen kanssa poimimaan satoa ja me otamme ainoastaan parhaimmat tertut hänen puustaan. Kriisistä huolimatta syyrialaiset syövät hyvin ja satoa on paljon. Itse asiassa vanhempi mies kertoi, että sato ei ole milloinkaan ollut kuten nyt sodan aikana yhtä hyvä.

Media kertoo kuivuudesta ja siksi liioittelee, tätähän Länsi väitti myös Somalian kaltaisesta maasta. Tämä on osa poliittisten ja taloudellisten vaikuttamisten ja tarkoituksellisten intressien ekonomista valtapeliä, kuten olemme nähneet miten IMF on tuhonnut Jugoslavia taloudellisesti. Syyrialaisilla on tarpeeksi syötäväksi ja tarpeeksi vaatteita.

On myös ihmisiä, joilla on hyvin vähän, erityisesti pakoalaisleireillä, mutta tätä on liioiteltu. Tietenkin, mitä Syyria tarvitsee on miehiä, jotka tahtovat uhrata elämänsä pysäyttääkseen Basharin verenhimoisen kansanmurhan niin pian kuin mahdollista. Makeiset kuten lakritsi tai simppelit voileivät hollantilaisella juustolla, näitä kaipaamme. Suomalaiset ovat selvästi tyytymättömiä valitsemiinsa edustajiin.

Suomen ulkomaanvelka kasvaa hirvittävällä vauhdilla. Kustantaja ja kirjailija Paavo Haavikko on ennustanut, että varsinainen katastrofi on vasta tulossa. Samoin pelkää entinen sijoittaja Taito Tuunanen Aamulehden haastattelussa Silloin Suomi-laiva sukeltaa syvälle.

Pankit joutuvat todella vaikeuksiin ja ajautuvat valtion syliin yksi toisensa jälkeen kuten SKOP. Seuraavassa vaiheessa vaikeudet kipataan veronmaksajien kannettaviksi. Silloin Suomi-laiva pöllyttelee jo pohjamutia Ulkomainen velkaantumisemme pitää katkaista. Hallitus yrittää jarrutella sitä, mutta vain yrittää.

Ulkomaiset rahalähteet tukkivat pian hanat Nyt on jonkinlainen maailmanlopun meininki päällä. Ovatko heidän kätensä sidotut? Onko olemassa jokin korkeampi auktoriteetti edit:! Pastori Pekka Viirre sanoo Aamulehdessä Kän epäilee, että Suomen alasajo on harkittu teko.

Myös presidenttikandidaatti psykologi Pertti Virtanen on sanonut julkisesti, että Suomen taloutta ajetaan ajas tarkoituksella. Kansanedustaja Marjatta Stenius-Kaukonen sanoo Tamperelaisessa Asiat ratkaistaan jo ennen kuin ne tuodaan kansanedustajien käsittelyyn. Tämä kaikki on totta. Suomen valtaeliitti ei kuitenkaan keksi itse harjoittamaansa politiikkaa. Jäljet johtavat maamme rajojen ulkopuolelle. Illalla Heinäveden kunnantalolle perusturvalautakunnan kokoukseen missä valtapuolueiden edustajat ihannoivat hallituksen vastuullista politiikkaa ja ylistävät Suomen nopeutta H1N1-pandemian hoidossa.

On syytä mainita, että suuri englanninkielinen tietosanakirja Encyclopedia Britannica on poistanut uudemmista painoksistaan kaikki tiedot niin illuminaateista kuin Weishauptistakin.

Illuminaatit olivat alunperin vapaamuurareita. Nämä miehet antoivat muutamalle illuminaatille tehtävän laatia sinetti vastaperustetulle tasavallalle. Tuo samainen sinetti laitettii yhden dollarin seteleihin vuonna kuten olemme jo todenneet. Weishauptin ja hänen seuraajiensa päämäärät olivat: Kaiken järjestetyn hallinnon kumoaminen. Yksityisen omistusoikeuden ja perintöjen lakkauttaminen. Isänmaallisuuden ja kansallismielisyyden kumoaminen.

Perhe-elämän ja avioliittokäsitteen kumoaminen. Kaiken uskonnon ja varsinkin kristinuskon lakkauttaminen. Saattaa heidän miehensä "Valontuoja" maailman valtaistuimelle. Sana valontuoja on latinaksi lucifer. Keinoja heidän päämääriensä saavuttamiseksi olivat ja ovat vieläkin mm. Raha- ja seksilahjuksien käyttäminen hallitusten korkeiden virkamiesten kontrolliin saamiseksi. Yliopistoissa työskentelevien illuminaattien tuli kouluttaa oppilaita kansainvälisyyteen.

Tuli myöntää stipendejä ja opettaa, että yksi maailmanhallitus oli vastaus kansainvälisiin ongelmiin. Illuminaattien kontrolloimia vaikutusvaltaisia henkilöitä tuli sijoittaa asiantuntijoiksi kaikkien hallitusten taustalle aiheuttamaan niille tuhoa. Illuminaattien tuli saada tiedotusvälineiden kontrolli.

Illuminaattijärjestön anarkistiset suunnitelmat paljastuivat, kun heidän kuriirinsa kuoli salamaniskuun vuonna Sen seurauksena järjestö lakkautettiin. Van Knigge-niminen paroni ja temppeliherra vei kuitenkin jo vuonna illuminaattien suunnitelman maailman hallitsemiseksi vapaamuurarien johtoon. Sen lisäksi illuminaatit yhtyivät vapaamuurareihin Wilhelmsbadin kongressin osanottajat joutuivat tietenkin vannomaan valan salaisuuksien säilyttämiseksi.

Mukana ollut vapaamuurari Comte de Virieu mainitsee elämäkerrassaan traagisista salaisuuksista: Voin vain kertoa, että kaikki tämä on paljon vakavampaa kuin uskotkaan. Punottu salaliitto on niin hyvin suunniteltu, että monarkian ja kirkon on mahdoton päästä sitä pakoon.

Illuminismin henkeä osoittaa myös vapaamuurarien pitämä kokoussarja Baselissa Sveitsissä vuonna Sen seurauksena syntyi asiakirja "The Protocols of the learned elders of Zion" Siionin oppivanhempien pöytäkirjat. Mainittakoon, että Adolf Hitler oli tämän asiakirjan innokas tutkija ja kannattaja.

Asiakirjan mukaan kristitty kulttuuri tulee panna sekaisin ja nostaa sen tilalle maailman valtio. Keinoina tulee käyttää mm. Nämä ryhmät tulee aseistaa ja rohkaista taistelemaan toisiaan vastaan. Tätä jatketaan niin kauan, kunnes kaikki poliittiset ja uskonnolliset instituutiot on eliminoitu. Tämän jälkeen ryhmän oman diktaattorin tulee saada koko maailman valta. Visitor, tässä tapauksessa Julinin mahdollinen vilpittömyyskin palvelee hajaannuksen luomista.

Jos voi, niin miten. Rahatalous on jo keskitetty ja sekoitettu, poliittista valtaa pyritään keskittamään lisää ja lisää, sosiaalinen elämä on muuttunut tv: Kirkkoja ja uskonnollisia ryhmiä vastaan hyökätään. Salamaniskuko tämän kaiken paljasti? Jospa kyse olisi kuitenkin ihan samasta kuin bolshevismissa, joka siis tähtäsi tämän omistusoikeuden lakkauttamisella siihen, että kaikki päätyisi kommunistieliitin eli juutalaisten omistukseen Marxin visio kirjeessään en muista kenelle. Marx totesi tällöin nimenomana toteutuvan talmudin vivion siitä, että vain juutalaiset saavat omistaa jotakin.

Myös Moses Hess mielsi sosialismin merkitsevän juutalaista maailman johtoa. Muutoinkin saattaa olla kyse vain alamaisten eli goijmien käsittelystä. Heille ei ole suotu kansallismielisyyttä. Heiltä otettaisiin pois perhe ja uskonto. Kuten kommunismissa tilalle asfalttimaterialismia, jossa hautausmaatkin tuhottiin alistetuilta kansoilta ja jossa eliitti kohteli ihmisiä kuin karjaa tai huonommin. Nykyisin muuten Israel on apartheidmaa ja erittäin uskonnollinne ja nationalistinen.

Maailman media vastustaa kaikkialla muualla apartheidiä ja nationalismia sekä teokratioita. Etenkin muslimivihaa lietsotaan, vaikka siis Mossadin kovan linjan siionistit johtavat länttä kansainväliseen suuntaan.

Hän vastusti marxismia ja syytti ilmeisesti aivan oikein sen olevan juutalaisuutta pohjimmiltaan. Kun Saksan kimppuun hyökättiin, vapaamuurarien ote maailmasta uhkasi irrota, sillä Saksa puolustautui yllättävän vahvasti. Saksassa oli vapaamuurarius kiellettyä. Tässäkin yritetään johtaaa väärille jäljille.

Juuri maailman eliitti siionistit ovat tehneet Hitleristä tällaisen myyttisen hirviön holokaustisaduillaan ym. Siksi on naurettavaa heiluttaa Hitler-korttia. Jos illuminaatit oivat natseja, he ovat juutalaisnatseja. NWO -agendan termejä ja käsitteitä: Suomenkielisin tekstein varustettu video siitä miten olemme lopultakin vain orjia ja miten ihminen on kaikista luonnonvaroista arvokkain. Ihmisten pitämiseksi orjan asemassa on kehitetty aikojen saatossa monia järjestelmiä, joista nykyinen "demokratia" on ollut kaikkein tehokkain.

Esimerkiksi otan Joonan 3. Niin Joona nousi ja meni Niiniveen Herran sanan mukaan. Ja Niinive oli suuri kaupunki Jumalan edessä: Ja Joona käveli kaupungissa aluksi yhden päivänmatkan ja saarnasi sanoen: Ja hän huudatti Niinivessä: Älkööt ihmiset älköötkä eläimet - raavaat ja lampaat - maistako mitään, käykö laitumella tai vettä juoko. Ehkäpä Jumala jälleen katuu ja kääntyy vihansa hehkusta, niin ettemme huku. Katumus Jumalan edessä ja Kristukseen tarttuminen Joona kuvaa Jeesusta Kristusta, lue Joonan kirjan 2 ensimmäistä lukua: Joona oli kalan vatsassa kolme päivää kuten Jeesus oli haudassa kolme päivää ovat ne keinot, joilla pahat tapahtumat ja tuho voidaan välttää.

Jos eivät Suomen miehet kuten Niiniven miehet vaivu katumukseen ja tartu Kristukseen ja sitten Hengen voimassa rukoile Jumalaa, mikään ei muutu paremmaksi ja mitään pahaa ei voida estää. Kuka uskoo, että Suomen miehet tulevat katumukseen? Riikka esittää uurijan linkin Adam Weishauptista ja hänen tekosistaan, mutta Weishaupt oli ensimmäisen Rothschildin palveluksessa, toimi hänen toimeksiannostaan. Tämä ensimmäinen Rothschild juutalainen oivalsi, että juutalaisella raha- ja pankkijärjestelmällään he ajan myötä saavat koko maailman orjuuteensa ja hallintaansa tuhottavaksi; juutalaisen uskonnon mukaan ei-juutalaiset on tuhottava , mutta tarvittiin lisäksi voima, joka kukistaa mahdollisesti syntyvän vastarinnan; siksi perustettiin Illuminaatit tekemään salaista myyräntyötä ja eliminoimaan maiden hallituksista terveet voimat aseina kiristys, vapaamuurarivalat, uhkailu, väkivalta, tappaminen, palkitseminen jne.

Näillä kahdella, rahajärjestelmällä jota olen blogillani kuvannut ja Illuminaatit- ja vapaamuurarit-nimisillä järjestäytyneillä rikollisjärjestöillä juutalaiset hivuttautuvat maailman johtoon typerien ei-juutalaisten töllistellessä monttu auki. Tietenkin tuo juutalainen joukkio ja sen voima nousee perkeleestä luciferista; siksi sitä ei voida ihmisvoimin vastustaa, koska perkele on henki , mutta se, että Jumala sallii näin tapahtua, johtuu ihmisten jumalattomuudesta. Kun jumalattomuudesta luovutaan ja käännytään Jumalan puoleen, joukkion orjuudesta päästään.

Jos täällä etsitään pelastusta tai asioiden korjausta muualta kuin Jumalasta, silloin ollaan saatanan ja tuon juutalaisen joukkion asialla - Suomen kansaa vastaan, jopa omaa itseä vastaan. Heitä on pilvin pimein, suuri osa US: Uusi Suomi on vihollisen käsikassara. Minua inhottaa, että noita saastaisia ja limaisia eksyttäjiä on joka paikassa, joka foorumilla ja joka blogistossa. Jos minulla olisi valta, nämä tyypit joutuisivat välittömästi vankilaan. Tuo hymykuvio tuli noista ko.

Tilalla pitäisi olla ruskea ulostepökäleen kuva höysytettynä asiaankuuluvalla löyhkällä. Onko Suomen oikeuslaitos jo mainittu alas ajettavien, kaaokseen työnnettävien yhteiskunnallisten instituutioiden listalla? Korkein oikeus on antanut viime aikoina häpeällisiä, läpipolitisoituneita tuomioita. On menty yli kaiken häpeän ja sivistyneisyyden rajojen tilanteeseen, joka poikkeaa kaikista vertailumaista.

Tapio Kuosman blogi Pour la Justice us. Korruptiosta ei ole seurauksia! Jaakko Jonkka on profiloitunut julkisuudessa poliittisen ja taloudellisen eliitin puolustusasianajajana Suomi Soffa Pekkarinen hän päätti asian Pekkarisen eduksi edes tutkimatta asiaa, Pitäen ilmeisesti Pekkarisen kertomusta asiassa ainoana tiedon lähteenä.

Ymmärtääkseni hänen virkansa on toimia Suomessa ylimpänä laillisuusvalvojana. Hänen tehtäviinsä kuuluu mm. Kukaan muu viranomainen ei voi sitä tehdä. Olemme saaneet Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimelta yli sata langettavaa päätöstä, joka todistaa oikeusvaltiomme alennustilaa ja täydellistä politisoitumista. Mitään ei kuitenkaan oikeusvaltion rapautumisen estämiseksi tehdä lukuunottamatta jatkuvia perustuslain muutosoesityksiä jotka mahdollistavat vallan siirron totaalisesti puolueille ja heidän nimittämilleen hallituksille.

Suomeen tulisi perustaa Perutuslakituomioistuin, joka koostuisi täysin puolueista riippumattomista ammattituomareista. Saksassa tämä järjestelmä on käytössä. Ennustan Jonkan valitseman linjan johtavan lähitulevaisuudessa siihen, että Matti Vanhanen tai kukaan muukaan eliitin jäsen ei tule moitteita saamaan mistään, täysin rippumatta tosiseikastosta.

Eduskunnan oikeuasiamies on todennut erään päätöksen perusteluissa, Politikkoja ja virkamiehiä Viranhaltijat koskevan lainsäädännön erityisesti sosiaalilainsäädäntö sisältävän jo lähtökohtaisesti niin paljon harkintavaltaa, ettei virkatoimien laiminlyönnistä tai virkavirheista koskaan koidu käytännössä mitään seuraamuksia. Tämä on siis seurausta virkamiesten ja politikoiden itsensä valmistelevien lakien kelvottomuudesta.

Perutuslakituomioistuin ei varmasti ole poliittisen eliitin mieleen, koska se poistaisi mahdollisuuden mielivaltaiseen ja opportunistiseen lainvalmisteluun. Kuten nyt KePU valitsi ilman kansanäänestystä omiensa joukosta pääministerin. Eikö yleensä länsimaisessa demokratiassa vaaleilla valita pääministeri?

Suomessa riittää eliitin ilmoitus siitä kuka valitaan, Mielestäni pääministerin vaihdos olisi tullut suorittaa ennen aikaisten Eduskutnavaalien tuella, Näin tehdään kaikkialla muualla Länsimaisissa sivistysvaltioissa, paitsi Suomessa. Ja mitä luulet tietäväs Hitleristä,minkä suvun piika sen mutsi oli ja kelle pamahti paksuksi? Jonka seurauksena syntyi pikku Aatu. Kyseessä on disinformaatio, joka on ujutettu kapinasivustoille ja vasemmistouskontoon. En usko, että tähän linkkiin vedottiin vilpillisesti, vaan vilpittömässä mielessä.

Hitlerin juutalaisuus on vastaavaa disinformaatiota. Werner Maser on kumonnut Hitlerin juutalaiset sukujuuret teoksessaan, jossa hän paljastaa Hitleristä ja Stalinista esitettyjä valheita. Koska perinteinen vasemmistouskonto on aina pilkannut juutalaisista kerrottujen salaliittoteorioiden esittämistä sattuneesta syystä kuten muukin yhteismkunta on opetettu ajattelemaan tietyllä tavoin, on vaikeaa varsinkin vasemmistolaisille nöyrtyä ja avartaa mieltään.

Lisäksi liian helposti langetaan ajatusansoihin, esim. Nämä disinformaatiojutut ovat tietysti yritys ohjata oppositioajattelua perinteiseen tapaan. Tapaus Kennedy on yksi malliesimerkki: Kaikki vasemmistolaiset innoissaan meuhkasivat juuri murhaajien opettamalla tavalla ja kaikki jatkuu. Disinformaatiosta ja sen levittämisestä.

Kerään edelleen aineistoa Riikan edellisessä postauksessa Tiet Kaaokseen julkaisemaani listaan piirteistä, joista voi tunnistaa disinformaattorin. Otan kiitollisena vastaan faktatyyppisiä havaintoja täydentämään listaa, jossa on toistaiseksi kahdeksan piirrettä.

Yhdeksäs piirre saattaisi olla:. Vastustus minimoidaan keskittymällä yhteen kommenttien tuottajaan, joka profiloidaan imagoltaan myönteiseksi. Juutalaisten Stern-järjestö on ilmeisesti yrittänyt myrkyttää Trumanin kirjeellä. Tämän lähdeviite jäi tosin katsomatta. Järjestön johtajista tuli Mossadin perustajia. Myös entinen Mossad-agentti Viktor Ostrovsky on kummallinen tapaus.

Miksi hän voi kirjoitella kirjoja? Onko kyse jo asioiden paljastamisesta teuraseläimen asemassa olevalle ihmiskunnalle? Anyway, mies luonnehtii, että Mossad ei olisi kontrollissa, vaan todellinen hallitsija tai salainen vaikuttaja Israelissa. Tai sitten valtaapitävät salaavat järjestön pyörittämisen tai käyttävät sitä valtataisteluissaan. Ostrovskyn mukaan järjestö ei salli rauhansopimusten solmimista Israelin kaikkien naapurien ja palestiinalaisten kesken.

Hänen mukaansa järjestö suunnitteli George Bush vanhemman murhaa Syynä Israelin painostaminen rauhaan ja liiallinen muiden kuin Israelin etujen ajaminen. Tukea tulkinta saa sille, mitä paljastui DDR: Tarkoitus oli heikentää rauhanneuvotteluihin päätymistä ja kerjätä myötätuntoa maailmalta.

Saksalta taas kiristettiin iskujen verukkeella uusia verirahoja, vaikka sovitut holokaustikorvaukset oli jo kertaalleen maksettu. Lisäksi murhattiin kenraali, joka oli työväenpuolueen hallituksen kanssa ajamassa rauhansopimusta Lähi-itään. Iskut Mustan syyskuun kaikkia jäseniä vastaan eivät onnistuneet, vaikka poliitikot olivat ne määränneet.

Vääriä miehiä murhattiin ja agentteja jäi kiinni. Osa terroristeista jatkoikin iskuja ja heitä on edelleen hengissä. Ilmeisesti he olivat kontrolloituja ja hyväuskoisia vihollisia, eivät omia työntekijöitä. Mitä ilmeisimmin Jitzhak Rabinin murha oli Mossadin työtä.

Rauhaa ei haluttu ja Clinton ei sitä vaatinut. Siispä koko prosessista tuli teatteriesitys. Koska pääministeri kuoli, hän ehkä saattoi harkita jonkinlaista rauhantekoa ihan oikeasti. Toisaalta kyseessä saattoi olla muu valtataistelu. Miten se sanonta menikään Rokotusinfo ry on pyytänyt lääkevalvontaviranomaista Fimea tutkimaan erityisesti lapsiperheille suunnatuissa verkkopalveluissa tapahtuvan aggressiivisen pneumokokkirokotteen markkinoinnin, jossa mainoslauseena on "Lasten korvatulehdusta voi ehkäistä rokotteella".

Rokotusinfo pitää rokotteen markkinointia myös harhaanjohtavana - rokotteen tehoa korvatulehduksia vastaan vasta tutkitaan, jolloin on ennenaikaista väittää mainonnassa sen torjuvan korvatulehduksia. Aiemmista tutkimuksista on tuloksia, joiden mukaan samantyyppiset rokotteet eivät ole merkittävästi vaikuttaneet korvatulehdusten määrään rokotetussa väestönosassa. Rokotteen markkinointi liittyy rokotevalmistaja GlaxoSmithKlinen kunnallisissa lastenneuvoloissa tekemään FinIP-rokotetutkimukseen.

Rokotevalmistaja on tilannut tutkimuksen toteutuksen Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta THL. Yhdistys kritisoi sitä, että viranomaistehtäviäkin hoitava julkinen tutkimuslaitos THL toimii asiassa lääkeyhtiön toimeksiannosta ja rahoittamana.

Rokotusinfo ry ei suosittele perheille FinIP-rokotetutkimukseen osallistumista siihen liittyvien eettisistä periaatteista poikkeamisten vuoksi. Tutkittavaa rokotetta ei verrata aiemmin tunnettuun parhaaseen ehkäisykeinoon kuten lääketutkimusten eettisen säännöstön pääsääntö edellyttäisi.

Rokotusinfo kertoo, että pneumokokkirokotteen haluavilla perheillä on mahdollisuus hankkia rokote apteekista. Tutkimukseen koehenkilöksi ryhtymällä rokotetta eivät kaikki saa, vaikka tutkimuksen harhaanjohtava värväyslause "Osallistumalla tutkimukseen lapsilla on mahdollisuus saada jo nyt pneumokokkirokote" niin antaakin ymmärtää. Pneumokokkirokote tulee syksyllä rokotusohjelmaan niin, että 1.

THL on ollut tutkimustoiminnassaan ja lääkeyhtiösuhteissaan toistuvasti valvovan viranomaisen moitteiden kohteena. THL on kahdesti saanut oikeusasiamiehen moitteet lääketieteellisistä tutkimuksista, joihin ei ole hankittu molempien vanhempien suostumusta kuten laki edellyttää, eikä kaikkia asiaankuuluvia tietoja ole kerrottu vanhemmille. Menettelyjensä korjaamisen sijaan THL on kannattanut lakimuutosta, jolla vanhempien suostumuksen vaatimuksesta olisi luovuttu kokonaan.

Valtiontalouden tarkastusvirasto on kiinnittänyt huomiota THL: Oikeusprosessit hankinta-asiakirjojen ja rokotetutkimusasiakirjojen julkisuudesta ovat edelleen kesken. THL ja lääkeyhtiö pyrkivät salaamaan sikainfluenssarokotehankintaa ja rokotetutkimusta koskevat asiakirjat, mukaanlukien rokoteosaston johtajan Terhi Kilven kirjoittaman, tutkimuksen eettisiä näkökohtia koskevan asiakirjan. Markkinaoikeuden asiakirjoista ilmenee, että lääkeyhtiö GlaxoSmithKlinen mukaan hinnoittelun ja FinIP-rokotetutkimuksen välillä on yhteys eli hinta on "koplattu" FinIP-rokotetutkimuksen tekemiseen Suomessa.

Peruspalveluministeri Paula Risikko on kertonut, että rokotehankinnat siirretään ilmenneiden ongelmien vuoksi pois THL: Tähän on vaikuttanut myös valtiontalouden tarkastusviraston THL: Rokotetutkimus rikkoo eettistä säännöstöä - http: Rokotetutkimukselle moitteita - http: Minusta tämä oli se tärkein 1.

Loviisan ydinvoimalan pihalla havaittiin pieni määrä radioaktiivisuutta viime viikolla. Alue on siivottu ja todettu puhtaaksi, kertoi Fortum keskiviikkona. Radioaktiivinen aine karkasi ilmeisesti polttoainekontin kuljetuksesta. Säteily havaittiin kuljetuksen jälkeisessä tarkastusmittauksessa viime viikon keskiviikkona. Voimala-alueella oli vastaavanlainen radioaktiivisen aineen päästö vuonna Silloinkaan ei aiheutunut vaaraa ympäristölle.

Hongkongin viranomaiset myönsivät tiistaina, että Etelä-Kiinassa olevassa ydinvoimalassa tapahtui radioaktiivinen vuoto kolme viikkoa sitten. Hongkongin viranomaiset ja ydinvoimalasta vastaava energiayhtiö kertoivat tapahtumasta vasta tiistaina sen jälkeen, kun Radio Free Asia -radiokanava oli raportoinut asiasta. Approximately participants will attend of whom about two-thirds come from Europe and the balance from North America.

About one-third is from government and politics, and two-thirds are from finance, industry, labor, education, and communications. The meeting is private in order to encourage frank and open discussion.

Adrian Salbuchi antaa uudella videollaan ennusteen, miten globalistieliitin hanke maailmanhallituksesta tulee lähivuosina etenemään. Se tapahtuu tietenkin pelottelun, kriisien ja katastrofien kautta. Salbuchi - Forecast: Ympäristö" ja viesti 48 "Tarttukaa konkreettiseen, pitäkää maasta kiinni.

Vesa-Ilkka Laurio,tiedetään että olet hihhuli mutta pitääkö sitä mainostaa? En minäkään jauha että olen ateisti. Kattelin blogiasi,kaikki on tullut perkeleestä,sana esiintyy useammin kuin pilkut.

Eikä tälläselle voi kuin nauraa: Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä,joten sinun toiminnallasi ei ole perustaa. Sen sijaan minä en pelkää enkä varo, "ettei holokausti iske"; iskihän se Jeesukseen Kristukseenkin, Jumalaan. Koska et tiedä, mitä kristinusko on, niin sen ydinosa on ylösnousemususko, noustaan ylös kuolleista, haudasta. Et taida tietää sitäkään, että jokainen ihminen kuolee. Jos sitä sanotaan "holokaustiksi", niin kuinka voisit välttää sen?

Kelaa ennen kuin Marian ja Joosefin liitto oli vahvistettu,niin jakorasia oli pyhän hengen vaikutuksesta tullu raskaaksi,Jooseppi kunniallisena ei halunnu häpäistä jakorasiaansa julkisesti. Joosepin kelatessa ilmestyi yöllä unessa herran enkeli joka lässytti;älä pelkää ottaa Mariaa vaimoksesi,se mikä hänes on siintyny on lähtöisin pyhästä hengestä. Eli akka kävi vieraissa ja ukko sekos. Kelaa lisää,jos joku sekoilee jtn,lähtee jutut kiertää suusta suuhun ja viikon päästä koko asia on muuttunut täysin.

David Copperfield oltas lähetetty Jessen aikaan hävittään vapauden patsaita,mitä silloin palvoisit? Itse tulin Mariasta,tosin en saanu vittua koko mitalla,koska en halunnut näin paskaan maailmaan,eli keisarinleikkaus. Vanishing the Statue of Liberty: Yhdysvallat ottaa käyttöön uusia Iranin-vastaisia pakotteita. Pakotteet koskevat Iranin kansalaisia ja iranilaisia yrityksiä. Myös EU pohtii uusien pakotteiden ottamista käyttöön taivuttaakseen Iranin luopumaan ydinohjelmastaan. Unionin on määrä päättää pakotteista huomenna huippukokouksessaan Brysselissä.

Iranin mukaan ydinohjelman tarkoituksena on tuottaa sähköä. Länsimaat Yhdysvaltain johdolla uskovat Iranin kehittävän ohjelman varjolla ydinasetta. Kun maalaan tai kirjoitan , joskus parhaana luomisen hetkenä tunnen jumaluuden kipinän itsessäni. On kuin olisin ovi, josta kuljetaan molempiin suuntiin. Mutta kun se sujuu -oikein todella- tarina ottaa ohjat ja alkaa kertoa itse itseään.

Sen sijaan että käytän maalaamista välineenä, minusta tuleekin tarinan väline. Ammennan jostain mitä en tiennyt itsessäni edes olevan, ja lopputulos on syvempi ja monikerroksisempi kuin alkuperäinen työsuunnitelma olisi koskaan edes voinut olla. Pienessä elämän osasta kuvaavassa työssä onkin yht´äkkiä kokonaisuus, mikrosta tulee makro. Kuin sinapinsiemen tai hiekanjyvä se sisältää koko oman kosmoksensa.

Ja joskus vieläkin enemmän. Maalatessa sitä on yhtä aikaa sitkeä ja hauras, iso ja pieni, osa ja kokonaisuus. On väline, välineen käyttäjä, välittäjä, välittävä ja se jolle on välitetty. Sillä lailla ei voi silti elää arkea. Olen ihan tavallinen äiti suurimman osan aikaa. Kun olen siinä ja olen tuolla. Kun hengitän tähtipölyä, kuulen linnunradan laulun. Korruptoidaan , katsellaan aikansa ja pois potkitaan, lopullisesti.

Jospa alkuperäinen idea ikitraditionaalisten asioden hävittämisen pyrkimyksessä onkin niissä tosiasioissa että mm. Valon nopeutta etenee näiden lihavien kissojen, suurimmalta osin vanhojen ukkojen , manipulointi varsinkin nuorten naisten keskuudessa. Ukot ja äijät on jo pimeän iloisen tukevasti koukussa. Mitä näissä on eroa? Aina on usko, lahko tai rotu joka yrittää alistaa joko toisen tai toisensa, perusteenaan ainoastaan oman jumalansa nimi tai vankka usko oikeutuksestaan.

Voisiko olla mahdollista että joskus ihmiskunta kykenee irtautumaan näistä ikeenomaisista harhaisista uskoista joiden vuoksi veri lentää kaaressa vielä ?! Voisiko olla mahdollista että todellisen jumalan voi kohdata ihan jokainen meistä jos hänen linkkikaapeliinsa vain saa yhteyden omasta pääkopastaan kaivettua?

Mielipiteeni on tämän olevan huomattavasti todennäköisempää kuin palavien vaunujen taivaasta saattelema , lihaksikas ja vihaa ei valituille uhkuva jumalMIESpelastaja. Ei tarvitse olla kirkkoa tai kirkossa uskoakseen johonkin suureen tiedon maksimaatioon, moraalisesti hyvään ja kestävään. Mitattavan ja mittaamattoman energian liittoon.

Ja vielä herra Laurio: Laaja on huolestumisesi aikaansaama tiedon määrä. Täysi kunnioitus noista tuhansista sanoista. Vihalla se ei kuitenkaan ratkea. Vihalla ei virtaa kuin veri, vastakohdalla sitten taas useampikin makea tai nautinnollinen neste. Kyllä on ahdistus kova tästä helvetistä maan päällä, ei voi muuta sanoa. Kamelin selkä ritisee vakavasti. Tämän päivän vuotiaat ovat ensimmäisiä modernin sukupolven lapsia, jotka ovat vähemmän terveitä kuin edeltävien sukupolvien vuotiaat.

Huolimatta lääketieteen ja elintason kohentamisesta, he kärsivät edellisiä sukupolvia suuremmalla todennäköisyydellä polvisäryistä, natisevista lantioista, diabeteksestä, astmasta ja sydänkohtauksista.

Roskaruoka, liikunnan puute ja riippuvaisuus tietokoneista ja muusta teknologiasta maalailee vieläkin kurjempaa tulevaisuudenkuvaa. Tutkija Teresa Seemanin mukaan terveysedut, joista he ovat nauttineet eivät takaa ruusuisia vanhuuspäiviä. Tutkijoiden mukaan ei ole syytä epäillä, että tilanne olisi yhtään toisenlainen Englannissakaan.

Professori Seeman varoittaa, että kun yhä useampi tästä sukupolvesta tulee vuotiaiksi, niin ongelmat räjähtävät käsiin. Yhä suurempi määrä iäkkäistä ihmisistä tulee vaatimaan yhä enemmän julkiselta terveydenhoidolta. Vammautumisten lisääntynyt määrä nuorempien aikuisten keskuudessa saattaa jopa järkyttää kansantaloutta. Jos nuorten täytyy kilpailla ylikuormittuneessa järjestelmässä vanhusten kanssa samoista resursseista, niin he todennäköisesti häviät.

Niinpä britti-asiantuntijat huhuilevat varoitushuutojaan, sillä tulevaisuuden eläkeläiset ovat istuneet nykysukupolvea paljon enemmän tietokoneen ääressä. Julkisen terveydenhuollon viesti on: Tohtori Ian Campbellin mukaan "olimme tuudittautuneet harhaiseen turvallisuuden tunteeseen sen suhteen, että lääkkeet ovat vastaus terveysongelmiimme. Niinpä tilastot näyttävät, että sydänsairauksista johtuvat kuolemat ovat vähentyneet, koska ihmisiä pidetään hengissä lääkeaineilla.

Niin ihailtavaa kuin se onkaan, - olisi paljon järkevämpää vähentää sydänsairauksien määrää. Elät vielä synneissäsi, ja kaikki on seurausta siitä. Todellinen yhteys Jumalaan syntyy vain Jeesuksen Kristuksen syntien anteeksiantamuksen kautta, ei tunteilemalla tai sieluakrobatialla.

Sydämensä synnit oppii tuntemaan tarkastelemalla sydäntään Jumalan 10 käskyn valossa tämä on oikeaa tutkimustyötä. Jumala katsoo sydäntä, ei niinkään ulkonaisia tekoja, jotka ovat vain seurausta. Kun kirjoitin, ettei toiminnallasi ole perustaa, niin haluan korjata sen muotoon: Tietoa ja valetietoa tulee lisää, mutta se ei johda mihinkään, korkeintaan siihen tukehtumiseen. Todelliseen tulokseen ei päästä ilman Jumalaa, jolla on kaikki valta taivaassa ja maan päällä. Nyt blogeillesi on kertynyt viisastelevia jumalattomia katupoikia, joita voi kutsua roskaväeksi.

Luepa tuosta ylempää heidän viimeisimpiä tuotoksiaan. Viranomaiset jopa kehtas kysyy aikoinaan olenko tosissani että tapan jos mua tai muksui yritetään rokottaa,vast: Mulle riittää jos pari miljoonaa pelastu sikakusetukselta,lue koko ketju niin tajuut miks siitäkään ei mediassa jauhettu. Jtn mee blokilles jauhaa paskaa! Nyt riitti vitun hihhuli,ala elään ja heitä se kone seinään! Siitä ei kuitenkaan päästä mihinkään, että Jumala itse kuoli ristillä noiden sinun syntiesi vuoksi, joita sinä koko ajan syydät suustasi.

Jos minä olisin sinä, niin minä todella jo pelästyisin itseäni. Jeesuksenha piti olla ruumillinen olento ja jumalan joku henki blosse pilvenhattaralla! Mä en tajuu,sä oot sekasin,pidä hyvä mies preikkii uskonnosta! Minä uskon että on tullut aika paljastaa sinulle joitakin tyrmistyttäviä asioita, joita sinä olet kohdannut menneinä vuosikymmeninä. On hyödyksi sinulle joitakin näistä asioista jotta sinä tietäisit kuinka käyttäytyä Uudessa maailmanjärjestyksessä joka on nyt ottamassa muodon.

Me haluamme että sinä pystyt tulemaan täysillä mukaan ja sopeutumaan meidän uuteen yhteiskuntaamme. Loppujen lopuksi, jos sinä teet näin, se on sinun omaksi parhaaksesi. Ensiksi, on hyvä jos sinä ymmärrät joitakin meidän tarkoituksiamme niin että sinä voisit tehdä entistä tiiviimpää yhteistyötä. Minä en voi kertoa sinulle niistä vaikeuksista joita sinä kohtaat jos sinä vastustat meitä.

Meillä on keinot kohdella vastustajiamme. Minä ainoastaan kerron sinulle tämän nyt, koska on liian myöhäistä muuttaa asioiden suuntaa. Aika jolloin meidät olisi vielä voitu pysäyttää on mennyt ohi jo kauan sitten. Meillä on täysin hallinnassa maapallo ja sen rahoitusjärjestelmä sekä median propaganda, eikä yksinkertaisesti ole mitään keinoa jolla mikään kansakunta tai valta voisi lyödä meidät.

Meillä on silmät jokaisen valtion jokaisella hallitus-portaalla. Me tiedämme mitä on suunnitteilla, koska meidän korvamme ja silmämme ovat aina läsnä. Valtioiden salaisuudet eivät ole salsisuuksia meille. Kiina hiljattain syytti Yhdysvaltain mediaa valehtelusta Kosovon suhteen. Näin me voimme pitää ihmiset tasapainottomassa tilassa, niin että he kohtaavat jatkuvasti ristiriitaisuuksia; tämä on hyvin hyödyllistä meille.

Oletko sinä nähnyt Talk Show: Jotkut teistä uskovat että me olemme liberaaleja ja että hyvät ihmiset ovat konservatiiveja. Todellisuudessa, molemmat palvelevat meidän etujamme. Jokainen leiri palvelee pelkästään meidän hyväksymällämme tavalla, mutta heidän ei sallita olla tekemisissä tosiasioiden kanssa. Luomalla ristiriitoja kaikilla tasoilla kukaan ei tiedä mitä tehdä.

Joten, kaiken tämän hämmennyksen keskellä me kuljemme eteenpäin, ja teemme mitä me haluamme, kenenkään estämättä. Vaikka hän säännöllisesti rikkoo jokaista tunnettua hillikettä, kukaan ei voi pysäyttää häntä. Hän kulkee eteenpäin ja tekee sitä mitä me haluamme hänen tekevän, joka tapauksessa. Kongressilla ei ole voimaa pysäyttää häntä. Hän tekee mitä me haluamme koska hän tietää että muuten me voimme poistaa hänet. Eikö tämä ole melko nerokasta strategiaa meidän puoleltamme?

Sinä et voi vetää meitä oikeuteen koska sinä et näe meitä ja koska oikeuslaitos on meidän palvelijamme. Sinä et tiedä ketä vastaan hyökätä. Minun täytyy sanoa että tämä piilossa oleva käsi on ihmeellisesti laadittu ja ilman yhtäkään tunnettua historiallista edeltäjää tässä laajuudessa. Me hallitsemme maailmaa eikä maailma saa edes selville, kuka hallitsee sitä.

Tämä on ihmeellinen asia. Mediassa me kerromme sinulle tarkkaan mitä me haluamme sinun tekevän. Sitten, välähdyksessä, meidän pienet palvelijamme tottelevat. Me voimme lähettää amerikkalaisia tai eurooppalaisia joukkoja minne vain me haluamme, milloin vain me haluamme ja mitä tarkoitusta varten vain me haluamme.

Kuinka paljon todisteita sinä tarvitset? Me voimme saada sinut haluamaan että sinä jätät kotisi, perheesi ja lähdet sotaan pelkästään meidän käskystämme. Meidän tarvitsee ainoastaan kertoa jotain hölynpölyä sinulle Presidentin työpöydältä tai iltauutisissa, ja me saamme teidät kaikki tekemään innokkaasti mitä me vain haluamme.

Sinä et voi muuta kuin totella meitä. Sinun turha vastarintasi Kun kuka tahansa teistä päättää vastustaa meitä, meillä on keinot tehdä sinusta naurettava niinkuin me olemme tehneet sinun militia-liikkeestäsi.

Meillä on ilo käyttää tätä liikettä näyttääksemme maailmalle kuinka hyödytöntä kaikki vastarinta on. He näyttävät niin typeriltä marssiessaan aseidensa kanssa, ikäänkuin heistä olisi jotakin vastusta sotavoimillemme. Katso mitä me teimme Waco: Auttoiko Daavidin oksan pieni asevarasto heitä? Me olemme keränneet veroja sinulta ja käyttäneet tätä rahaa tehdäksemme sellaisia kehittyneitä aseita joiden kanssa sinä et voi kilpailla.

Sinun oma rahasi on auttanut vahvistamaan niitä ketjuja joilla me sidomme sinut, koska me kontrolloimme kaikkea rahaa. Jotkut teistä saattavat ajatella voivansa paeta ostamalla maata maaseudulta ja kasvattamalla vihanneksia. Salli minun muistuttaa sinua, että sinä silti maksat meille maa-vuokraa. Tai, sinä voit kutsua sitä omaisuusveroksi, mutta se menee silti meille.

Sinä näet, sinä tarvitset rahaa mitä ikinä sinä teetkään. Jos sinä et pysty maksamaan maa-vuokraa meille, me otamme sinun maasi ja myymme sen sellaiselle joka maksaa meille.

Luuletko sinä että me emme pysty tekemään näin? Me haluamme heidän kasvavan hyvin harjoitettuina meidän ajattelutapaamme varten. Sinun lapsesi oppivat mitä me haluamme heidän oppivan, ja milloin me haluamme heidän oppivan tämän, ja sinä maksat tämän kaiken maavuokrastasi. Näitä rahoja käytetään myös muihin projekteihin joita meillä on mielessämme, ja meidän urakoitsijoillemme maksetaan hyvin heidän työstään.

Sinä et kenties usko että me omistamme sinun lapsesi, mutta sinä saat selville että näin on asia. Me voimme säätää lain, että jos sinä kuritat lastasi ruumiillisesti, me viemme hänet pois. Jos sinun lapsesi eivät omaksu koulussa meidän iskostamiamme malleja, me voimme syyttää sinua laiminlyönnistä ja viedä lapsesi pois. Sinun lapsesi eivät ole sinun.

Sinun täytyy rokottaa heidät ja sinun täytyy tuoda heidät meidän sairaaloihimme jos me niin määräämme, tai me haemme heidät pois. Sinä tiedät tämän ja me tiedämme tämän. Elektronisen kaupankäynnin kautta me kykenemme näkemään missä sinä olet, ja mitä sinä ostat. Internetin ja muiden lähteiden kautta me voimme jopa saada selville mitä sinä ajattelet ja mitä sinä sanot. Ei ole kovinkaan merkityksellistä meidän kannaltamme se mihin sinä uskot, niin kauan kuin sinä teet mitä me käskemme. Sinun uskomuksesi ovat hölynpölyä joka tapauksessa.

Mutta, jos me epäilemme että sinä saatat olla jossain määrin vaarallinen meidän suunnitelmillemme, meillä on keinot kuinka toimia sinun kanssasi. Me voimme kiusanteon avulla pyydystää sinut ansaan. Me pystymme saamaan sinut oikeuteen niin pitkäksi aikaa että sinä et koskaan pääse pois. Meillä on suunnattomat varat joilla me voimme maksaa lakimiehillemme. Sinä maksat palkan näille lakimiehille verojen muodossa. Sinulla ei ole tällaisia valtavia rahavaroja.

Me tiedämme kuinka jakaa ja valloittaa. Emmekö me ole syrjäyttäneet hallitsijoita tempuillamme? Luuletko että sinusta on vastusta meille? Sinun turhat organisaatiosi Ja, ajatellaanpa sinun uskontojasi ja "moraalista enemmistöäsi". Typerät ihmiset jotka johtavat tätä organisaatiota saavat kananmunan kasvoilleen. Me olemme aina saaneet heidät puolustuskannalle niinkuin me olemme tehneet onnistuneesti NRA: Me voimme saada National Rifle Association: Sinä et voi vapautua.

Kuvittele kuinka sinä voisitkaan. Me annamme polttoaineen autoosi. Me voimme kääntää hanat kiinni milloin me vain haluamme väittäen että on jonkinlaista pulaa. Entä jos sinun autosi menee rikki? Sinä et voi saada osia siihen ilman meitä. Me valvomme kaikkea rahaa jota sinä käytät. Halutessamme me voimme pysäyttää rahan virtaamisen tai saada aikaan täydellisen romahduksen.

Sitten me voimme määrätä Presidentin julistamaan kaiken rahan arvottomaksi. Sillä hetkellä kaikki sinun rahasi häviävät savuna ilmaan. Jos tarpeen, me voimme aiheuttaa kuljettajien lakon joka lopettaisi ruoan jakamisen kauppoihisi. Me voimme näännyttää sinut nälkään milloin vain me haluamme.

Sinulla on ruokaa ainoastaan siksi koska me tarjoamme sitä sinulle ruokapöydästämme. Suurina pulavuosina me kontrolloimme ruokaa. Me kasasimme vuorenkorkuisia pinoja ruokaa aitojen taakse ja annoimme sen pilaantua. Nälkäiset me panimme töihin meidän työleireillemme vaikka oli olemassa tarpeeksi ruokaa jolla ruokkia heidät. Luuletko sinä todella että sinä voit lyödä meidät? Sinä sanot että sinä voit kätkeä kultarahoja jotta sinulla olisi edelleen rahaa romahduksen tapahtuessa.

Me voimme yksinkertaisesti säätää lain, joka tekee kullan omistamisesta laitonta niinkuin me olemme säätäneet aikaisemminkin. Jos me löydämme kultaa sinun hallustasi, me voimme yksinkertaisesti takavarikoida sen ja passittaa sinut vankilaan lain rikkomisesta.

Vankilassa ollessasi sinun täytyisi tehdä työtä jossakin meidän työlaitoksissamme. Me olemme antaneet sellaisen kuvan vankityöleireistämme että kukaan ei näytä vastustavan niitä. Me kerromme ihmisille että murhamiesten pitäisi maksaa omasta ylläpidostaan. Kukaan ei näytä ajattelevan että meillä on valta laittaa sinne myös tomaatin kasvattajat.

Me voimme säätää lait jotka kieltävät puutarhat ja sitten keksiä jonkun tieteellisen syyn miksi sinulla on lupa ostaa ruokaa ainoastaan meidän lähteistämme. Jos joku näkee sinun kasvattavan tomaatteja, hän raportoi sinusta meille ja sitten sinä tulet meille tekemään töitä meidän pelloillamme. Oi, te typerät nationalistit. Te ette voi paeta meitä, sillä jo kauan ennen kuin te synnyitte, me olimme suunnitelleet sinun orjuuttamisesi.

Sinun opettajasi ja pastorisi ovat muotoilleet sinun ajatuksiasi meitä varten jo sukupolvien ajan. Mene ja tapa itsesi, se ainoastaan auttaa meitä käsittelemään jäljellä olevaa väestöä. Sinä et voi vahingoittaa meitä, löytää meitä tai edes kuvitella minkä veroisia me olemme. Minä heitän sinulle nämä muutamat seikat ainoastaan siksi että sinä -- jos sinulla on yhtään järkeä -- tottelisit meitä ja noudattaisit meidän ohjeitamme. Sinun kontrolloitu mielesi Me johdamme Hollywoodia.

Sellaiset elokuvat kuten Terminator ja Armageddon sekä monet muut luotiin yksinkertaisesti siksi että sinä ajattelisit meidän haluamallamme tavalla. Sinut on ohjelmoitu pitämään väkivallasta, niin että sitten kun me lähetämme sinut tappamaan joitakin pahoja ihmisiä, sinä tottelet mielelläsi.

Me olemme tuoneet väkivaltaisia toimintapelejä ostoskeskuksiisi valmistellaksemme sinun lastesi mielet sodan taiteeseen. Me olemme panneet sinut näkemään armeijamme ja poliisimme hyvinä osapuolina ja altistaneet sinut asioille jotka olivat mahdottomia vain muutama vuosikymmen sitten.

Meidän taiteelliset ohjelmamme, kaikki on suunniteltu jotta sinä alistuisit ja jopa auttaisit Uuden maailmanjärjestyksen luomisessa.

Star Trek, ja muut luomukset ovat opettaneet sinut yksinkertaisesti tottelemaan uusien kansainvälisten vallanpitäjien antamia ohjeita. Te typerät ihmiset, te ajattelette että teitä viihdytettiin, kun teitä itse asiassa koulutettiin. Uskaltaisinko minä käyttää sanoja "aivopesu" tai "mielenhallinta". Muuten, oletko sinä nähnyt uusimman Tähtien Sodan? Mikä henkisen manipuloinnin taideteos. Ihmiset keskustelevat kaikenlaisten epämääräisten ja eri muotoisten olioiden kanssa, ja he keskustelevat englanniksi.

Ihmettelenpä missä nämä avaruusoliot oppivat englantia. Voi ihmisten yksinkertaista mieltä. Hän ei koskaan huomaa että hänet on viety satumaahan. Me olemme laittaneet mainoksia Tähtien Sota -elokuvasta melkein joka paikkaan. Sinä löydät niitä Wal-martista, K-martista, Taco Bell: Elokuvassa on jotakin jonka me haluamme sinun oppivan. Vai, pitäisikö sanoa että episodeissa on jotakin sellaista mitä me emme halua sinun oppivan?

Joka tapauksessa, meillä on mitä me heluamme tässä asiassa. Tietysti, jotta pitäisimme sinut hyväuskoisena, me olemme käskeneet vaaleilla valittuja virkamiehiämme teeskentelemään ikäänkuin he haluaisivat korjata tilanteen. Presidentti Clinton puhuu Hollywood-elokuvien väkivaltaa vastaan. Tämä ei tietenkään ratkaise ongelmaa, mutta saa ihmiset uskomaan että asialle yritetään tehdä jotakin. Seksi ja väkivalta ovat parhaimmat voimat jotka auttavat meitä saavuttamaan päämäärämme.

Tällä tavalla me pidämme heidät niin kylläisinä että heillä ei ole hyveellisyyttä tai aivokapasiteettia miettiä todella tärkeitä asioita jotka on jätetty kokonaan meidän käsiimme. Presidentti Clintonista on ollut meille erittäin suuri apu. Me tunsimme hänen luonteensa ennenkuin me teimme hänestä Presidentin. Hänen paljastumisestaan oli suuri apu nuorison moraalisten arvojen säätämisessä alaspäin. Tästä on etua meille.

Niiden turhat ponnistukset saada hänet meitä vastaan olivat jopa hyväksyttäviä meidän kannaltamme. Hän on hyödyllinen meille eikä kukaan siirrä häntä syrjään kunnes me olemme valmiit siirtämään hänet syrjään. Anteeksi jos minä näytän pilkkaavan asioita joihin sinä uskot, mutta ne ovat melko vanhanaikaisia. Eikö sinulla ole silmiä nähdä että sinun turhat vapautesi ovat hyödyttömiä meidän edessämme?

Sinä voit tehdä ainoastaan niin kuin me sanomme. Me siirrämme syrjään Presidenttimme kun me olemme valmiit, ja johtaja jonka me asetamme tulee istumaan paikallaan niin kauan kuin se palvelee meitä. SIllä hetkellä me laitamme suosittelemamme ehdokkaan sinun eteesi ja sinä äänestät niinkuin me haluamme. Tällä tavalla me annamme sinulle turhaa äänestys-harjoitusta, ja sinä uskot että sinulla on jotakin tekemistä sen kanssa kuka Presidentti valitaan virkaan.

Me käytämme kensakuntia mihin me ikinä haluamme. Jokainen tietää että niiden täytyy totella meitä tai kuolla. Onneksi meillä on muutama vastaan hangoittelija kuten Saddam ja Milosevic, jotka ovat olleet avuliaita näyttämään maailman johtajille mitä me teemme heille jos he eivät alistu. On hienoa seurata meidän päämääriämme ja tehdä mitä me sanomme. Jos joku ei tee näin, seuraukset ovat traagisia. Minä haluaisin säästää sinut tällaiselta lopulta.

Me käytämme sinua helpottamaan ylikansoitus-ongelmaa. Sinun typerä kapinasi meidän hallintoamme vastaan Jotkut teistä ovat ajatelleet että te voisitte pysäyttää meidät asettamalla pommin johonkin meidän abortti-klinikoistamme tai hallitus-takennuksistamme. Kuinka tämä voisi vahingoittaa meitä?

Kaikki tällaiset toimenpiteet antavat meille tekosyyn kaataa ihmisten päälle lisää kontrollia ja raskaita taakkoja. Me tykkäämme siitä kun sinä kapinoit ja räjäytät jotakin ilmaan.

Sinä olet hyvä tekosyy jonka varjolla me voimme laatia lisää lakeja kaikkia niitä asioita vastaan jotka suojelevat sinun vapauttasi. Etkö sinä näe kuinka mahdotonta meitä on vastustaa? Mitä enemmän sinä rimpuilet, sitä lujemmin me puristamme.

Meidän valtakuntamme on rahan valtakunta. Anteeksi, mutta minun täytyy tunnustaa että me olemme rahattoman valtakunnan hallitsijoita. Sinun täytyy nähdä huumori tässä lausunnossa. Me olemme antaneet sinulle palan paperia tai joitakin numeroita tietokoneen näytölle joille me olemme antaneet termin "raha".

Mikään muu kuin meidän sanamme ei ole tämän rahan vakuutena. Me luomme sitä tyhjästä, me painamme sitä, me lainaamme sitä, me annamme sille arvon, me otamme siltä arvon pois.

Kaikki asiat joilla on tekemistä rahan kanssa ovat meidän käsissämme. Ajattele, mitä sinä voit tehdä ilman rahaa? Jos sinä yrität vastustaa, me voimme peruuttaa sinun luottosi tai jäädyttää sinun tilisi. Sinun rahasi takavarikoidaan helposti. Me olemme laatineet niin monia sääntöjä elämiseen, että sinä et voi elää ilman rahaa.

Leiriydy valtion alueelle ja sinun täytyy muuttaa sieltä pois kahdessa viikossa. Sinä et pysty kasvattamaan itsellesi puutarhaa kahdessa viikossa. Monille meidän luontopoluistamme saa astua ainoastaan luvan kanssa.

Me olemme säätäneet lakeja jotka kieltävät asuntovaunussa asumisen kovin pitkään samassa paikassa. Etkö sinä ole ajatellut kuinka naurettavaa on, että me sallimme asumisen taloissa koko ajan mutta me emme salli ihmisten asuvan asuntovaunuissa tai teltoissa pysyvästi jollei hän asu verollisella leirintä-alueella.

Meidän mittaamattomat mysteerimme Meidän hiljattain käydyllä sodalla Serbiassa oli monia tarkoitusperiä, mutta me emme puhu niistä avoimesti. Me annamme Talk Show -isäntien kertoa kaikenlaista hölynpölyä mutta mikään tästä ei osu lähellekään totuutta. Ensiksikin, Kosovossa on luonnon-rikkauksia joista meillä täytyy olla täydellinen kontrolli.

Kosovon kallioperässä on paljon uraania, ja uraani on hyvin tärkeää meille. Meille käy hyvin myös se, että kaikki tällaiset mineraalit pysyvät meidän potentiaalisten vihollistemme ulottumattomissa.

Milosevic ei ole ollut kovin halukas antamaan näitä resursseja meidän käsiimme, joten me yksinkertaisesti teimme asiat hänelle vaikeiksi kunnes hän alistuu meidän komentoomme. Nyt voitto Jugoslaviasta on varma. Me saatamme tämän ylpeän kansakunnan nöyryytyksen sille tasolle jota me vaadimme keikilta ihmisiltä. Sodan jälkeen, jos Milosevic ei riittävästi nöyristele meidän edessämme, me viemme hänet oikeuteen sotarikoksista syytettynä. Me keksimme tämän termin; melko nerokkaasti, eikö niin?

Kuinka voi olla olemassa sellainen ase kuin sotarikos? Sodan luonne on sellainen että se sulkee pois kaikki säännöt. On niin huvittavaa katsoa kansakuntia kun ne yrittävät käydä sotaa meidän asettamillamme pelisäännöillä. Ainoa sotarikos on olla meitä vastaan. Jokainen joka on meitä vastaan rikkoo meidän lakejamme.

Kuten sinä olet nähnyt, sellainen joka on meidän puolellamme saa tehdä mitä hän haluaa. Eikö Nelson Mandela ollut pommeja kantava terroristi joka tappoi monia vihollisiaan?

Me teimme hänestä sankarin. Me emme noudata yhtäkään lakia kun sota tulee. Me teemme mitä me haluamme, milloin me haluamme ja missä me haluamme. Me voimme näännyttää kansakunnat kuoliaiksi. Me voimme saattaa siviilit perikatoon ja käyttää muita kauhuja joiden avulla me saamme vihollisemme oikeuteen. Me pommitimme kosovolaiset pois kodeistaan, myrkytimme heidän jokensa, käänsimme pois päältä heidän sähkönsä, ja sitten me mestarillisesti saimme kaiken näyttämään siltä, että tämä kaikki oli milosevichin syytä ja että hänen täytyy mennä oikeuteen tästä hyvästä.

Samalla tavalla me saimme aiheuttamamme tulimyrskyn Waco: Sitten on vielä meidän pääkonnamme Saddam, kaikkine joukkotuhoaseineen. Pahoja miehiä löytyy kymmenen tusinasta ja me voimme taikoa yhden esille silloin kun se sopii meille. Tämä on todella hauskaa, kun sinä oikein ajattelet. MInä en ole sellainen joka tavallisesti repii huumoria, mutta minä joskus löydän itseni nauramasta niille absurdeille käsityksille joita me laitamme sinun eteesi ja jotka sinä halukkaasti otat vastaan.

Etkö sinä ihmettele sitä, että maailman johtajat vapisevat meidän läsnäollessamme? He tietävät että heillä ei ole muuta valtaa kuin se minkä me olemme antaneet heille. Me emme pelkää Venäjää emmekä Kiinaa, koska me hallitsemme täydellisesti heidän ajatusmaailmansa. Kiina tietää että me voimme jäädyttää kaikki heidän yrityksensä ja pääomansa Amerikassa kynän heilautuksella. Me haluamme sinun olevan osa järjestelmää. Kun sinä ostat talon, me emme ainoastaan ota veroa ostoksestasi, vaan me otamme myös suuren osan korkomenoistasi.

SInä saat maksaa talosi hinnan kaksin- tai kolminkertaisena, korkokuluina yksistään.

Ruskea vuoto raskauden homoseksuaaliseen aikana mies panee

Ruskea vuoto raskauden homoseksuaaliseen aikana mies panee

Vaikka hän tahtoo nähdä Islamilaisen hallinnon Syyriassa, sen täytyy olla "ihmisten valinta". Huomatkaa raamatulliset viittaukset apocalyptic jne sekä sotilastermit, muistutukset diktaattorien hirmuvallasta sekä ei-edes-niin-hienovaraiset vihjaukset EU: Useimmat taistelijat ovat syvästi uskonollisia nuoria miehiä, jotka ovat sekä maltillisista että varakkaimmista perheistä. Jokaisella on oikeus mielipiteisiinsä,joten sinun toiminnallasi ei ole perustaa. Olemme tällä viikolla menneet syyrialaisen kanssa poimimaan satoa ja me otamme ainoastaan parhaimmat tertut hänen puustaan. Elämme lopun aikoja, ja pian on maailmanloppu ja viimeinen tuomio.